ullsokker dame raggsokker dame gode myke ullsokker

Οι καλύτερες κάλτσες από μαλλί

Όταν αρχίζει να κρυώνει έξω, είναι σημαντικό να μην κρυώνουμε, γι' αυτό είναι έξυπνο να αποκτήσετε ένα ζευγάρι καλών μάλλινων κάλτσων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθ' όλη τη διάρκεια της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου. Στη Famme έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές μάλλινες κάλτσες που ταιριάζουν σε διάφορες γεύσεις και ανάγκες.

Μακριές μάλλινες κάλτσες

Μαύρες, λειτουργικές μάλλινες κάλτσες - για εσάς που είστε δραστήριοι και βρίσκεστε έξω. Οι κάλτσες αυτές είναι κατασκευασμένες από μαλλί μερίνο, το οποίο προσφέρει αυξημένη ζεστασιά, λειτουργικότητα και άνεση. Οι Μαύρες Wool Knit Κάλτσες μας είναι αγαπημένες τώρα που οι μέρες γίνονται πιο κρύες - είναι μαλακές, αναπνέουν και είναι κατάλληλες για το υγρό, κρύο και δροσερό κλίμα που έχουμε στη Βόρεια Ευρώπη. Λόγω της καλής τους λειτουργικότητας, ταιριάζουν τέλεια για εσάς που είστε έξω και δραστήριοι, αλλά και για εσάς που είστε στο γραφείο ή στο σπίτι.

μάλλινες κάλτσες, μαύρες κάλτσες

Κοντές μάλλινες κάλτσες

Αυτή η ζεστή, μαλακή και λειτουργική υφή μαλλιού μερίνο διατίθεται επίσης στις κοντές κάλτσες μας, δηλαδή Μαύρες Wool Knit Ankle Κάλτσες.

κοντές μάλλινες κάλτσες, χαμηλές μάλλινες κάλτσες

Ράγγα κάλτσες - για άνεση και για βόλτα

Οι ράγγα κάλτσες από μαλλί είναι αγαπημένες στους Νορβηγούς. Οι Ράγγα Κάλτσες μας απευθύνονται σε εσάς που αγαπάτε τις κάλτσες καλής ποιότητας, που φαίνονται ωραίες και κρατούν ζεστούς. Αυτές οι χαριτωμένες και άνετες ράγγα κάλτσες είναι φτιαγμένες από 95% νορβηγικό μαλλί - αν ψάχνετε για ζεστές και καλές κάλτσες για το φθινόπωρο και το χειμώνα, αυτές είναι ιδανικές για εσάς. Είναι τέλειες για το νορβηγικό κλίμα και τη ζωή στο εξοχικό, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι στο σαλόνι μπροστά από το τζάκι. Η ευεξία ήταν ένας τομέας εστίασης όταν σχεδιάστηκαν αυτές οι απίστευτα άνετες ράγγα κάλτσες.

ράγγα κάλτσες, μάλλινες κάλτσες για γυναίκες, άνετες κάλτσες
Επιστροφή στο ιστολόγιο