De beste klatreklærne

Τα κορυφαία ρούχα αναρρίχησης της χρονιάς

Είτε κάνετε εσωτερική αναρρίχηση, bouldering ή εξωτερική αναρρίχηση, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλά ρούχα που σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή βάση για να αποδώσετε. Η αναρρίχηση είναι μια διασκεδαστική αλλά απαιτητική δραστηριότητα, οπότε είναι σημαντικό να έχετε τα κατάλληλα ρούχα για την περίσταση, ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αναρρίχησης.

Τι θα πρέπει να σκεφτείτε όταν ψάχνετε για ρούχα αναρρίχησης;

Φορέστε ρούχα που εφαρμόζουν καλά στο σώμα ώστε να παραμένουν στη θέση τους και να μην μπερδεύεστε σε boulders ή κλαδιά στη φύση. Επίσης, φροντίστε να είναι ευέλικτα, ώστε να προσφέρουν καλή ελευθερία κινήσεων σε όλες τις κατευθύνσεις!

Ιδιαίτερα αν κάνετε αναρρίχηση σε εξωτερικούς χώρους, θα πρέπει να έχετε ρούχα που καλύπτουν τα γόνατα και τους αγκώνες, ώστε να αποφύγετε τις γρατζουνιές. Φροντίστε επίσης να είναι άνετα, ώστε να μπορείτε να αναρριχηθείτε για περισσότερο χρόνο χωρίς να γίνεστε δυσάρεστοι.

Εσωτερική αναρρίχηση

Αυτή η υπερβολικά άνετη βερμούδα είναι σταθερή στο ύφασμα και είναι ιδανική για εσωτερική αναρρίχηση. Η βερμούδα είναι εξαιρετική για πεζοπορίες στο βουνό το καλοκαίρι και την άνοιξη. Είναι κοντή, ελαστική και πολύ ανθεκτική, που είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε για αυτή τη δραστηριότητα. Είναι μια σόρτς ιδανική για τις κορυφαίες επιδόσεις.

Αντιολισθητικές βερμούδες είναι μια ελαφριά ελαστική βερμούδα που είναι τέλεια για προπόνηση σε υψηλές θερμοκρασίες. Με ψηλό μέση και απορροφητικές ιδιότητες θα βιώσετε βέλτιστη άνεση. Με την αντιολισθητική εφαρμογή γύρω από τη μέση, θα αποφύγετε το να γλιστρήσει η βερμούδα κάτω κατά τη διάρκεια της αναρρίχησης. Η βερμούδα είναι καλύτερη για εσωτερική χρήση.

Η επιλογή ενός Essential leggings για αναρρίχηση δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά. Είναι μια προπόνηση leggings ψηλής μέσης με καλή συμπίεση. Με την αντι-ρυτίδωση, το leggings ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, καθώς η επιφάνεια είναι λεία και ωραία. Είναι ένα απόλυτο must have leggings, καθώς είναι ανθεκτικό με καλή εφαρμογή.

Μια λειτουργική t-shirt με ελαστικό ύφασμα που ταιριάζει τόσο για υψηλές όσο και για χαμηλές εντάσεις προπόνησης. Ένα πολύ καλό basic επάνω όλο που είναι εύκολο να συνδυαστεί με τις περισσότερες κάτω πλευρές. Αυτή είναι μια t-shirt με καλή εφαρμογή, που δεν θα σας ενοχλήσει.


Αν ψάχνετε κάτι που σας δίνει περισσότερη ελευθερία κινήσεων και αναπνοής μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό και κομψό crop top με ύφασμα που αναπνέει καλά και εφαρμόζει καλά στο σώμα. Εξαιρετικό για εσωτερική χρήση και ζεστό καιρό.

Εξωτερική αναρρίχηση

Field slacks είναι ένα φανταστικά ευέλικτο παντελόνι από ανθεκτικό ύφασμα που είναι ιδανικό για πεζοπορία και εξωτερική αναρρίχηση. Όπως και η βερμούδα, αυτό το παντελόνι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά.

Essential long sleeve είναι μια καταπληκτική και σφιχτή ζακέτα με φερμουάρ μπροστά. Διατηρεί τη ζέστη όταν είναι ψυχρό αλλά σας κρατά επίσης δροσερούς και στεγνούς σε ζεστό καιρό. Μια ευέλικτη ζακέτα για όλους τους τύπους αναρρίχησης και για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Fit Hoodie είναι μια ελαστική ζακέτα που είναι ευέλικτη και διατηρεί τη θερμότητα. Πάρτε μια μεγαλύτερη μέγεθος, ώστε να μπορείτε να τη φορέσετε τις κρύες ημέρες μαζί με μια κοντομάνικη ζακέτα και με field slacks. Αυτό είναι το τέλειο σύνολο όταν πηγαίνετε για αναρρίχηση.

Ζεστή hoodie
Άνετη ζακέτα για την αναρρίχηση
Καλή αναρρίχηση!
Διαβάστε περισσότερα για:
Επιστροφή στο ιστολόγιο