En guide for deg som er på utkikk etter utvalgte jakker til trening og fritid

Οδηγός για μπουφάν - όλα όσα χρειάζεστε να ξέρετε!

Οδηγός για μπουφάν

Υπάρχει αμέτρητη ποικιλία μπουφάν στην αγορά. Πώς θα επιλέξετε το σωστό μπουφάν; Πρέπει να σκεφτείτε ποιες λειτουργίες θέλετε να έχει το μπουφάν, πώς θα φαίνεται, από ποιο ύφασμα θα είναι φτιαγμένο και πολλά άλλα. Αυτό μπορεί να φαίνεται εκφοβιστικό, αλλά δεν χρειάζεται να είναι τόσο δύσκολο. Σε αυτόν τον οδηγό θα περάσουμε από όλα όσα χρειάζεστε για να βρείτε το καλύτερο μπουφάν γυμναστικής!

Περιεχόμενα

1. Αδιάβροχα μπουφάν

2. Fleece μπουφάν

3. Μπουφάν τρεξίματος

4. Teddy μπουφάν

Αδιάβροχα μπουφάν

Τα αδιάβροχα μπουφάν μας είναι φτιαγμένα από ελαφρύ και τεχνικό υλικό. Στη Νορβηγία, ένα καλό και ελαφρύ αδιάβροχο μπουφάν είναι απολύτως απαραίτητο, καθώς ποτέ δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε απόλυτα τον καιρό. Τα αδιάβροχα μπουφάν έχουν στήλη νερού 10.000 mm, έτσι ώστε να είστε πάντα καλά προστατευμένοι, ανεξαρτήτως καιρού. Η αποσπώμενη κουκούλα και οι αερισμένες φερμουάρ κάνουν το αδιάβροχο μπουφάν ακόμη πιο πρακτικό! Τα μπουφάν μας είναι ιδανικά ως μέρος της αδιάβροχης ένδυσης σας.

Μπουφάν 2-στρώσεων

Pace Rain Jacket είναι ένα ελαφρύ και τεχνικό αδιάβροχο μπουφάν που σας παρέχει καλή άνεση. Είναι φτιαγμένο από ένα αεριζόμενο υλικό που σας εμποδίζει να γίνετε πολύ ζεστοί και κολλώδεις. Το αδιάβροχο μπουφάν έχει φερμουάρ αερισμού κάτω από τις μασχάλες που επιτρέπει στον αέρα να ρέει μέσα και έξω. Διαθέτει επίσης πρακτικά τοποθετημένες τσέπες με αδιάβροχη φερμουάρ και ανακλαστικές λεπτομέρειες που σας κρατούν ασφαλείς στο σκοτάδι. Αυτό το όμορφο μπουφάν είναι αδιάβροχο και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα κέλυφος με είτε ένα hoodie ή από κάτω από ρούχα από μαλλί.

  • Διατίθεται σε μαύρο και μπλε χρώμα.

Πολυλειτουργικό αδιάβροχο μπουφάν

Το Celine Rain Jacket είναι ένα απλό και όμορφο αδιάβροχο μπουφάν με καλές λειτουργίες και άνεση. Σας προστατεύει από κάθε καιρό και λειτουργεί ως κέλυφος. Το ύφασμα του μπουφάν είναι αεριζόμενο, ώστε να αποφεύγετε να γίνετε πολύ ζεστοί και κολλώδεις. Η DWR επίστρωση κάνει το μπουφάν να απορρίπτει βρώμα, λάδι και νερό. Το μπουφάν διαθέτει καλή άνεση και έχει στρατηγικά τοποθετημένες ανακλαστικές λεπτομέρειες που σας κρατούν ασφαλείς ενώ κινείστε έξω στο σκοτάδι.

  • Διατίθεται σε μαύρο και μπλε χρώμα.
Μαύρο αεριζόμενο αδιάβροχο μπουφάν με DWR υλικόΜαύρο κέλυφος μπουφάν με αεριζόμενα χαρακτηριστικά και DWR

Fleece μπουφάν

Τα fleece μπουφάν μας είναι υψηλής ποιότητας. Έχουμε τόσο τεχνικά fleece μπουφάν, όσο και sherpa μπουφάν, τα οποία συχνά αναφέρονται ως "teddy μπουφάν" και fleece μπουφάν από μαλλί. Γνωρίζουμε ότι το φθινόπωρο μπορεί να είναι κρύο και ανεμοδαρμένο, γι' αυτό διαθέτουμε αδιάβροχα fleece μπουφάν με κουκούλα. Τα fleece μπουφάν αναπνέουν καλά και μεταφέρουν αποτελεσματικά την υγρασία. Αυτά είναι καλά μπουφάν τόσο για μακριές πεζοπορίες όσο και για μεταφορά από και προς την προπόνηση. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα που να ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Τεχνικό fleece μπουφάν

Powerstretch Jacket είναι ένα πολυλειτουργικό μπουφάν που είναι κατάλληλο τόσο για προπόνηση όσο και για καθημερινή χρήση. Αυτό το μπουφάν είναι φτιαγμένο από ένα αποκλειστικό τεχνικό ύφασμα και είναι ένα από τα πολλά προϊόντα της συλλογής Technostretch για μέγιστη άνεση! Αυτό το ύφασμα προσφέρει υψηλή ελαστικότητα, υψηλή θερμομόνωση και εξαιρετική αναπνοή. Το μπουφάν διαθέτει κουκούλα, τρύπες για τον αντίχειρα στα μανίκια και συνολικά τέσσερις τσέπες, δύο στο εσωτερικό και δύο στο εξωτερικό.

  • Διατίθεται σε μαύρο και άσπρο χρώμα.

Teddy μπουφάν από fleece

Sherpa Teddy Jacket είναι αρκετά ζεστό ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά μαλακό για να μπορέσετε να απολαύσετε τη χρήση του μέσα. Αυτό το όμορφο μπουφάν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Έχει φερμουάρ και δύο ευρύχωρες τσέπες όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα. Αυτό το sherpa μπουφάν είναι φτιαγμένο από fleece και είναι πραγματικά απαραίτητο.

Αν θέλετε ένα ακόμη πιο ζεστό teddy μπουφάν με τσέπη στο στήθος, μπορείτε να δείτε το Ripstop Sherpa Jacket το οποίο θα επανέλθουμε στη συνέχεια, κάτω από την "teddy μπουφάν".

  • Διατίθεται σε μαύρο και άσπρο χρώμα.

Μπουφάν από μαλλί

Woolstretch Jacket μπορεί να μοιάζει με fleece μπουφάν, αλλά είναι φτιαγμένο από έναν συνδυασμό μαλλιού υψηλής ποιότητας. Αυτό το μπουφάν συνδυάζει στυλ και λειτουργία με εκπληκτικό τρόπο! Είναι φτιαγμένο από ένα αποκλειστικό τεχνικό ύφασμα και είναι ένα από τα πολλά προϊόντα από τη συλλογή Merino Technowool της Famme για μέγιστη απόδοση και άνεση. Λόγω της καλής ελαστικότητάς του, είναι ιδανικό τόσο για πεζοπορίες όσο και για τρέξιμο σε κρύες μέρες. Μπορείτε να διατηρήσετε τη θερμότητά σας και ταυτόχρονα να κινείστε όπως θέλετε. Είναι ευχάριστο στην επαφή με το δέρμα και δεν ερεθίζει.

  • Διατίθεται μόνο σε μαύρο χρώμα.

Μπουφάν τρεξίματος

Τα μπουφάν τρεξίματος μας είναι ελαφριά και ελαστικά. Αναπνέουν καλά και διαχειρίζονται την υγρασία. Τα μπουφάν έχουν πρακτικές τσέπες με φερμουάρ και ανακλαστικές λεπτομέρειες για να σας κρατούν ασφαλείς στο σκοτάδι. Ορισμένα από τα μπουφάν έχουν επίσης αποσπώμενη κουκούλα. Τα μπουφάν τρεξίματος διατίθενται σε πολλές διαφορετικές χρωματικές επιλογές. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες σας! Για να βρείτε το κατάλληλο μπουφάν τρεξίματος για κάθε περίσταση, έχουμε δημιουργήσει έναν οδηγό για όλα τα μπουφάν τρεξίματος μας!

Πολυλειτουργικό μπουφάν γυμναστικής

Wonder Stretch Jacket είναι ένα ελαφρύ και πολυλειτουργικό μπουφάν που θα σας κρατήσει ζεστούς και άνετους σε κρύες και βροχερές μέρες. Το μπουφάν είναι σχεδιασμένο να αντέχει στον καιρό και στο κρύο, ενώ είναι αδιάβροχο. Λειτουργεί τόσο για προπόνηση όσο και για μια χαλαρή μέρα στην πόλη. Εσείς αποφασίζετε! Αυτό καθιστά το μπουφάν απαραίτητο. Το μπουφάν σας κρατά ζεστούς και στυλάτους όλη μέρα!

  • Διατίθεται σε πράσινο και μαύρο χρώμα.

Μπουφάν γυμναστικής ιδανικό για τρέξιμο

Fleek Stretch jacket είναι ιδανικό για τρέξιμο σε κρύο και βροχερό κλίμα. Το μπουφάν έχει δύο τσέπες, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πιο απαραίτητα πράγματα που χρειάζεστε για την προπόνησή σας. Είναι ελαστικό και από καλή ποιότητα που σας κρατά ζεστούς για πολλές ώρες, ανεξαρτήτως των δραστηριοτήτων σας. Ο κρύος καιρός δεν θα είναι πλέον εμπόδιο με αυτό το υπέροχο μπουφάν!

  • Διατίθεται σε γκρι και μαύρο χρώμα.

Ελαφρύ και αδιάβροχο μπουφάν τρεξίματος

Pace Running Jacket είναι ένα ελαφρύ μπουφάν από αεριζόμενο υλικό. Το μπουφάν τρεξίματος διαθέτει δύο τσέπες και αποσπώμενη κουκούλα. Αυτό το μπουφάν είναι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες το καλοκαίρι και την άνοιξη. Το μπουφάν είναι επίσης αδιάβροχο και έχει ανακλαστικές λεπτομέρειες που σας κρατούν ορατούς στο σκοτάδι, κάνοντάς το κατάλληλο και για τον χειμώνα αν προσθέσετε ένα επιπλέον ρούχο από κάτω.

Επιλέξτε το μέγεθος που φοράτε συνήθως. Αν είστε μεταξύ δύο μεγεθών, επιλέξτε το μεγαλύτερο.

  • Διατίθεται σε μπλε και μαύρο χρώμα.

Teddy μπουφάν

Το teddy μπουφάν είναι ένα από τα ρούχα που έχουν έρθει για να μείνουν, και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί είναι ένα από τα πιο μαλακά, και όχι λιγότερο τα πιο ζεστά, μπουφάν για γυναίκες που μπορείτε να αποκτήσετε για το φθινόπωρο/χειμώνα. Στη Famme δίνουμε πάντα μεγάλη έμφαση στη δημιουργία όμορφων, λειτουργικών και καλών ρούχων με καλή ποιότητα, γι' αυτό σχεδιάσαμε το καλύτερο teddy μπουφάν για γυναίκες που πιστεύουμε είναι απαραίτητο για την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σας φέτος. Τα sherpa μπουφάν είναι φτιαγμένα από fleece που σας κρατούν ζεστούς. Διαθέτουν φερμουάρ και ευρύχωρες τσέπες με αρκετό χώρο για τα απαραίτητα. Τα teddy μπουφάν είναι κατάλληλα τόσο για προπόνηση όσο και ως μπουφάν για να χαλαρώσετε. Εσείς αποφασίζετε!

Καλό και ζεστό teddy μπουφάν για γυναίκες

Άσπρο teddy μπουφάν για γυναίκες

teddy μπουφάν για γυναίκεςteddy μπουφάν για γυναίκες
Το Sherpa Teddy Jacket είναι ένα must-have αυτό το φθινόπωρο. Είναι σχεδιασμένο 100% με στόχο την καλύτερη ευημερία σας και για να σας κρατήσει ζεστούς όταν ο κρύος καιρός έρχεται. Αυτό είναι ένα από τα ζεστά μπουφάν που έχουμε στη Famme, και ταυτόχρονα ένα από τα πιο πολυλειτουργικά μπουφάν. Είναι ζεστό αρκετά ώστε να χρησιμοποιηθεί έξω όταν είναι κρύο, ενώ είναι και μαλακό και υπέροχο ώστε να μπορεί να φορεθεί μέσα. Αυτό είναι ένα πραγματικά καλό χαλαρωτικό μπουφάν για γυναίκες, και πιστεύουμε ότι ένα teddy μπουφάν είναι κάτι που όλοι πρέπει να αποκτήσουν αυτή τη σεζόν! Αυτό που είναι απίστευτα πρακτικό με αυτό το fleece μπουφάν είναι ότι διαθέτει φερμουάρ και δύο μεγάλες τσέπες που χωρούν όλα όσα χρειάζεστε, είτε αυτό είναι κινητό τηλέφωνο, πορτοφόλι, καπέλο ή άλλα παρόμοια. Αυτό το teddy μπουφάν είναι φτιαγμένο από fleece.

Teddy μπουφάν με τσέπη στο στήθος

Ripstop Sherpa Jacket είναι φτιαγμένο από Thermolite. Το ύφασμα είναι ελαστικό και άνετο και από τις δύο πλευρές, που κάνει αυτό το ύφασμα μοναδικό. Το εξωτερικό έχει μια ωραία υφή που αντέχει στους καιρούς και τον άνεμο, ενώ το εσωτερικό είναι φτιαγμένο από μαλακό fleece που είναι άνετο στο δέρμα. Το μπουφάν είναι ζεστό και πρακτικό και είναι ιδανικό για τη μετάβαση από και προς την προπόνηση, καθώς και για περπάτημα ή στο σπίτι. Για το σχεδιασμό και τη διάρκεια ζωής, το μπουφάν διαθέτει υλικό ripstop ton-in-ton στους αγκώνες και στην τσέπη. Αυτό το καθιστά ακόμη πιο όμορφο, καλύτερο και μοναδικό. Το teddy μπουφάν διαθέτει φερμουάρ μπροστά, θηλιά στο εσωτερικό και μια τσέπη με φερμουάρ στην αριστερή πλευρά του στήθους.

  • Διατίθεται σε μαύρο και μπλε χρώμα.

Αν θέλετε ένα teddy μπουφάν χωρίς ύφασμα ripstop ή τσέπη στο στήθος, προσφέρουμε επίσης ένα αντίστοιχο μπουφάν που έχουμε γράψει περισσότερα για κάτω από τα fleece μπουφάν παραπάνω.

Επιστροφή στο ιστολόγιο