Regnjakke, skalljakke, pustende, vannsøyle

Οι καλύτερες αδιάβροχες τζάκετ για γυναίκες

Μια αδιάβροχη ζακέτα είναι απαραίτητη για τις πολλές βροχερές μέρες που έχουμε εδώ στη χώρα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να έχετε μια ζακέτα που αντέχει σε πολύ βροχή, αλλά ταυτόχρονα έχει και ένα πανέμορφο σχέδιο. Δυσκολεύεστε να βρείτε μια αδιάβροχη ζακέτα που να έχει όλες τις λειτουργίες που επιθυμείτε, αλλά ταυτόχρονα να είναι και ωραία; Τότε είμαστε σίγουροι ότι μία από τις απλές και όμορφες αδιάβροχες ζακέτες μας θα σας αρέσει και θα ταιριάξει εξαιρετικά με το ίδιο σας.

 

Ελαφριά και τεχνική αδιάβροχη ζακέτα

Η Pace Rain Jacket είναι μια εξαιρετική αδιάβροχη ζακέτα για γκρίζες και βαριές μέρες. Η ζακέτα είναι αδιάβροχη και αντέχει σε κτυπήματα. Είναι μια ελαφριά και τεχνική 2-στρωματική ζακέτα με καλή άνεση. Έχει καλή αναπνευστικότητα που σας προστατεύει από να γίνετε πολύ ζεστοί και κολλώδεις, μαζί με στρατηγικά τοποθετημένους αερισμούς-φερμονιέρες κάτω από τις μασχάλες. Όλες οι φερμονιέρες είναι αδιάβροχες και η ζακέτα διαθέτει πολλές λεπτομέρειες με ανακλαστικά για να παραμείνετε ασφαλείς όταν βρίσκεστε έξω στο σκοτάδι. Αυτή η υπέροχη αδιάβροχη ζακέτα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ζακέτα shell με μια κουκούλα ή αθλητική εσώρουχα από κάτω. *Το προϊόν δυστυχώς έχει αποσυρθεί από τη συλλογή μας.

  • Αδιάβροχη στήλη 10.000 mm
  • Καλή αναπνευστικότητα
  • Βέλκρο στα μανίκια
  • Αδιάβροχες φερμονιέρες
  • Λεπτομέρειες με ανακλαστικά
  • Αερισμός-φερμονιέρες κάτω από τις μασχάλες
Αδιάβροχη ζακέτα για γυναίκεςαδιάβροχη ζακέτα με κουκούλα

 

Πολυδιάστατη αδιάβροχη ζακέτα

Celine Rain Jacket είναι μια πολυδιάστατη αδιάβροχη ζακέτα με καλή άνεση. Αυτή η απλή και όμορφη αδιάβροχη ζακέτα σας προστάτει καλά από καιρικές συνθήκες και λειτουργεί ως ζακέτα shell. Είναι φτιαγμένη από αναπνεύσιμο υλικό και έχει μια DWR-φινίρισμα για να απορρίψει τη βρωμιά, το λίπος, το λάδι και το νερό. Αυτή η ζακέτα έχει επίσης λεπτομέρειες με ανακλαστικά για να σας κρατήσει ασφαλείς στο σκοτάδι. Αυτή η ζακέτα έχει όλα όσα χρειάζεστε και ακόμη περισσότερα. Διατίθεται τόσο σε μαύρο όσο και σε μπλε.

Μπλε αδιάβροχη ζακέταΑδιάβροχη ζακέτα

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο