Trendy kosesett til dame

Καλύτερο σετ ρούχων για γυναίκες

Είτε θέλεις να χαλαρώσεις στον καναπέ, να κάνεις μια βόλτα ή να κάνεις άλλες καθημερινές δραστηριότητες, είναι ωραίο να φοράς άνετα ρούχα. Με την υψηλή άνεση να είναι η κύρια χαρακτηριστική, η λούγνγουερ έχει γίνει αναγκαία σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Αυτό έχει αλλάξει την εμφάνιση των άνετων ρούχων, και η λούγνγουερ δεν είναι πια μόνο κάτι που φοράς στο σπίτι. Τα σετ είναι πλέον στη μόδα και φορούνται εξίσου έξω στους δρόμους. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις μέγιστη άνεση μαζί με ένα κομψό ντύσιμο.

Αθλητικά Σετ

Θέλεις ένα άνετο ντύσιμο που μπορείς να φορέσεις τόσο στο σπίτι όσο και έξω; Τότε ένα αθλητικό σετ είναι το απόλυτο ντύσιμο. Τα αθλητικά σετ έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, και όχι χωρίς λόγο. Ένα ταιριαστό αθλητικό σετ με hoodie και sweats είναι τόσο μοντέρνο όσο και εξαιρετικά άνετο. Η Oversized Hoodie μας και το Oversized Jogger είναι μαλακά στο ύφασμα και το jogger έχει μοντέρνα κοπή!

Γκρι hoodieΜπλε hoodie
Για μια πιο αέρινη εμφάνιση, μπορείς επίσης να συνδυάσεις το jogger με την αντίστοιχη Oversized T-shirt. Αυτή η T-shirt έρχεται σε χοντρό ύφασμα που διατηρεί το σχήμα, και δεν θα τσαλακωθεί. Η T-shirt μπορεί επίσης να συνδυαστεί με το lounge και yoga παντελόνι Ribbed Flare Pant για μια πιο κομψή καθημερινή εμφάνιση. Το ντύσιμο μπορεί να φορεθεί στην καφετέρια, στο σχολείο ή σε μια ελαφριά προπόνηση όπως η γιόγκα.
Μαύρη εκτυπωμένη T-shirtΜαύρα flare παντελόνια

Πώς να συνδυάσεις την λούγνγουερ

Βραδιά ταινίας

Αν ψάχνεις για λούγνγουερ για μια βραδιά ταινίας, μπορούμε να προτείνουμε την Fit jogger. Αυτό είναι ένα slim fit jogger φτιαγμένο από μαλακό και ελαστικό βαμβακερό ζέρσεϊ για να σου εξασφαλίσει άνεση και ελευθερία κινήσεων. Με φερμουάρ στις πλευρές μπορείς να αφήσεις το κινητό σου και τα προσωπικά σου πράγματα. Συνδύασε το jogger με την αντίστοιχη Fit Hoodie. Αυτό το hoodie έχει κομψό στυλ, με ψηλό λαιμό και ξεκάθαρη σχεδίαση που το καθιστά ένα απαραίτητο και ευέλικτο ρούχο.

Μαύρη hoodieJogging outfit

Επιστροφή στο ιστολόγιο