Beste joggebuksene 2021

Οι καλύτερες κολάν για τρέξιμο

Είναι πάντα ευχάριστο να έχεις ένα καλό παντελόνι για χαλάρωση εύκολα διαθέσιμο. Είτε πρόκειται για μια χαλαρή μέρα στον καναπέ είτε για μια βόλτα στο δάσος, ένα παντελόνι jogger είναι μια τέλεια επιλογή. Ταυτόχρονα, υπάρχουν παραλλαγές που μπορεί να ταιριάζουν τέλεια σε καθημερινές δραστηριότητες. Loungewear διατίθεται σε διάφορες υφές και σχήματα, προσφέροντας πάντα μια επιλογή για κάθε περίσταση!

Oversized Παντελόνι Jogger

Τα πιο trendy παντελόνια χαλάρωσης στην αγορά σήμερα είναι τα joggers σε oversized εφαρμογή. Η άνετη εφαρμογή προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων, ενώ παράλληλα δίνει μια χαλαρή και μοντέρνα εμφάνιση.

Oversized Joggers είναι μια τέλεια επιλογή αν είσαι ψηλή. Το μαύρο παντελόνι jogger μπορεί να συνδυαστεί εύκολα όπως θέλεις, είτε με την ταιριαστή Oversized Hoodie, είτε με ένα μακρυμάνικη, εφαρμοστή μπλούζα.

Μπλε jogger για προπόνησηΜπλε jogger

Ribbed Flare pants είναι κατασκευασμένα με ένα μαλακό και αναπνεύσιμο ριγωτό ύφασμα, και επομένως ταιριάζουν τόσο ως παντελόνι χαλάρωσης όσο και ως παντελόνι προπόνησης. Αυτό το μαύρο παντελόνι είναι εφαρμοστό και δεν έχει την ίδια χαλαρή εφαρμογή όπως άλλα παντελόνια χαλάρωσης. Το παντελόνι έχει μια φαρδιά ζώνη στην κορυφή, εξασφαλίζοντας ότι κάθεται ωραία και άνετα στη μέση.

Δες περισσότερα: παντελόνια για γυναίκες.

Αν θέλεις ένα παντελόνι σε πιο παχύ υλικό, μπορούμε να προτείνουμε τη νέα συλλογή Flare Pants. Αυτά έρχονται σε μια άνετη και stretchy βαμβακερή jersey υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε το ρούχο να διατηρεί την ωραία του εμφάνιση πλύση μετά από πλύση. Με μια ψηλή μέση που μπορεί να διπλωθεί, το παντελόνι κάθεται ωραία και άνετα.

Γκρι παντελόνι χαλάρωσηςΓκρι flare pants

Jogger με τσέπες

Για πολλούς, οι τσέπες είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό όταν πρόκειται για παντελόνια. Έχοντας τσέπες στο παντελόνι χαλάρωσης, μπορείς πάντα να έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις τα κλειδιά, το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι. Οι τσέπες κάνουν το παντελόνι jogger πολύ πιο λειτουργικό και χρήσιμο.

Fit jogger έχει πρακτικές τσέπες με φερμουάρ και είναι ιδανικό για μια προπόνηση! Το παντελόνι jogger είναι slim fit και οι τσέπες το κάνουν ακόμα πιο λειτουργικό. Μπορείς να κινείσαι ελεύθερα χωρίς να ανησυχείς ότι θα χάσεις το τηλέφωνό σου από την τσέπη. Το Fit Jogger έρχεται με μια ταιριαστή μπλούζα Fit Hoodie.

Διαβάστε περισσότερα για τα παντελόνια με τσέπες!

Επιστροφή στο ιστολόγιο