Padelklær til dame

Ρούχα Padel για γυναίκες

Τι είναι το padel;

Padel είναι ένα σπορ ρακέτας που συνδυάζει στοιχεία από το τένις και το σκουός και μπορεί να παιχτεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Το γήπεδο έχει σχεδιαστεί όπως ένα γήπεδο σκουός με τοίχους, αλλά διαθέτει δίχτυ και οι κανόνες είναι οι ίδιοι με αυτούς του τένις. Το padel παίζεται συνήθως με δύο παίκτες σε κάθε ομάδα, με μία ομάδα σε κάθε πλευρά του δικτύου.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι padel, όπως το beach padel, το εσωτερικό padel και το εξωτερικό padel.

Το padel έχει γίνει δημοφιλές τελευταία, και πολλοί είναι οι λόγοι γι' αυτό, καθώς πρόκειται για ένα διασκεδαστικό σπορ που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες με διάφορα επίπεδα ικανότητας. Θα βιώσετε γρήγορα την επιτυχία στο σπορ, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ κοινωνικό.

Αλλά ποια είναι η πραγματική διαφορά μεταξύ του padel και του τένις; Υπάρχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών των δύο αρκετά διαφορετικών σπορ. Παρά το ότι και τα δύο σπορ παίζονται με ρακέτα, σε εξωτερικούς χώρους, σε καθορισμένο γήπεδο και με κύριο στόχο να χτυπήσουν τη μπάλα στην πλευρά του αντιπάλου, υπάρχουν επίσης αρκετές διαφορές. Μία από τις διαφορές είναι η ρακέτα στα δύο σπορ, στο τένις η ρακέτα είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερη από αυτή του padel. Η κύρια διαφορά, ωστόσο, βρίσκεται στη σχεδίαση του γηπέδου. Το γήπεδο padel είναι μικρότερο από ένα γήπεδο τένις και είναι περιφραγμένο από τοίχους.

Δείτε επίσης: καλύτερα ρούχα τένις

Ρούχα padel

Ρούχα padel για γυναίκες Ρούχα padel για γυναίκες

Το πιο σημαντικό όταν επιλέγετε μια ενδυμασία για τη συνεδρία padel είναι να επιλέξετε κάτι που προσφέρει καλή κινητικότητα, αναπνέει και είναι άνετο! Εδώ στη Famme έχουμε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών ρούχων που ταιριάζουν τέλεια για έναν γύρο padel.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να συνδυάσετε την εμφάνισή σας, θέλετε σορτσάκι, παντελόνι ή leggings; Σουτιέν, μπλούζα ή t-shirt; Κοντό ή όχι; Οι επιλογές είναι πολλές.

Seamless Scrunch Shorts είναι κατάλληλα για προπόνηση χαμηλής και υψηλής έντασης και είναι ιδανικά για padel. Είναι σχεδιασμένα με scrunch και v-form που ενεργοποιεί το σχήμα του σώματος. Tech Tank Top είναι κατάλληλο για προπόνηση με το αποκλειστικό νήμα του που προλαμβάνει την ανάπτυξη βακτηρίων και κακής οσμής. Η μπλούζα έχει επίσης απαλή υφή που εξασφαλίζει καλύτερη αερισμό και μια όμορφη γυναικεία σχεδίαση. Εάν σας αρέσουν τα κοντά μπλουζάκια, τότε το Power Seamless Top είναι για εσάς. Αυτή είναι μια μπλούζα με στήριξη και καλή υποστήριξη. Ο συνδυασμός του ιδανικού υλικού και ribbed design την καθιστά πρώτη επιλογή για πολλούς.

Θέλετε να εντυπωσιάσετε στο γήπεδο; Δοκιμάστε μερικά από τα συμβατά σετ αθλητικών ρούχων μας. Softy Bra είναι ένα σουτιέν με καλή στήριξη. Ο σχεδιασμός είναι ευέλικτος και στοχεύει να σας κρατήσει άνετο και δροσερό κατά την προπόνηση. Softy Leggings ταιριάζει με το σουτιέν με την ομαλή και ματ σχεδίαση του. Έχει ψηλή μέση και φαρδύ λάστιχο που την κρατάει στη θέση της κατά την προπόνηση. Συνδυάστε επίσης με Softy Cropped για ένα πλήρες συμβατό σετ αθλητικών ρούχων.
Δείτε ολόκληρη τη συλλογή μας από συμβατά σετ αθλητικών ρούχων εδώ!
Δείτε επίσης: συμβατά σετ αθλητικών ρούχων

Είναι επίσης καλό να έχετε μια ζακέτα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πάτε και να έρθετε από την προπόνηση ή έξω σε μια κρύα μέρα. Fit Hoodie είναι μια πολυλειτουργική ζακέτα που είναι φτιαγμένη από μαλακό και ελαστικό υλικό. Η ζακέτα έχει έναν ψηλό γιακά που προστατεύει από τον άνεμο και πρακτικές τσέπες για αποθήκευση.

Αξεσουάρ padel

Υπάρχουν πολλά αξεσουάρ που μπορούν να κάνουν έναν γύρο padel πιο εύκολο και άνετο. Ένα από αυτά τα πράγματα είναι οι καλές κάλτσες. Λευκές κάλτσες τένις είναι ιδανικές για padel με την απαλή και απορροφητική τους ικανότητα! Βρείτε τις τέλειες αθλητικές κάλτσες εδώ.
Επιστροφή στο ιστολόγιο