De beste turshortsene

Οι καλύτερες σορτς πεζοπορίας

Για την καλύτερη εμπειρία πεζοπορίας, είναι απαραίτητο να φοράτε καλά ρούχα με τα οποία θα νιώθετε άνετα. Είναι σημαντικό να έχετε ζεστά ρούχα για τις κρύες ημέρες, αλλά εξίσου αναγκαίο είναι να διαθέτετε άνετα ρούχα για πιο ζεστές εποχές. Όταν η καρδιά χτυπά πιο γρήγορα, είναι ευχάριστο να μην φοράτε πάρα πολλά, και ένα σορτς πεζοπορίας είναι συχνά η τέλεια επιλογή για την εκδρομή.

Field shorts - περιορισμένη έκδοση σορτς πεζοπορίας

Αυτό το σορτς διαθέτει πρακτικές και μεγάλες τσέπες έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε μαζί σας το κινητό σας, το πορτοφόλι, τα κλειδιά και πολλά άλλα κατά την εκδρομή. Το σορτς έχει ψηλή μέση έτσι ώστε να κάθεται καλά στο σώμα σας κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Ταυτόχρονα, το εξωτερικό ρούχο είναι αεριζόμενο και άνετο χάρη στην κοντή του εφαρμογή, είναι ωστόσο αρκετά μακρύ ώστε να αποφεύγεται η τριβή και οι ενοχλητικές πληγές μεταξύ των ποδιών. Αυτό το σορτς είναι ιδανικό για δραστηριότητες στη φύση και για μεγάλες εκδρομές σε διάφορα εδάφη.

Pace running shorts

Εάν προτιμάτε μια πιο απλή εκδοχή με λεπτότερο ύφασμα, αυτό το σορτς πεζοπορίας είναι μια καλή επιλογή! Το σορτς έχει ψηλή μέση και δύο στρώματα, έτσι ώστε να έχει χαλαρή εφαρμογή και να κάθεται καλά στους μηρούς σας καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής. Αυτό το σορτς είναι ιδανικό για μια καλή βόλτα ή τρέξιμο, ειδικά σε υψηλή ένταση επειδή είναι λεπτό στο ύφασμα.

Καλύτερο σορτς τρεξίματοςΣορτς για τρέξιμο

Antislip biker shorts

Αυτό το σορτς προπόνησης είναι φτιαγμένο με αντιολισθητικό υλικό ώστε το σορτς να μην ανεβαίνει ή να μην κυλάει προς τα κάτω κατά τη διάρκεια της εκδρομής. Αυτό το σορτς ποδηλασίας έχει ψηλή μέση και καλύπτει τη μεγαλύτερη περιοχή των μηρών, έτσι ώστε να αποφεύγεται η τριβή μεταξύ των ποδιών. Αυτό το σορτς προπόνησης είναι ιδανικό για μεγαλύτερες διαδρομές. Όταν κάνετε μεγάλες βόλτες ή τρέχετε, μπορεί να προκληθεί τριβή μεταξύ των μηρών, κάτι που αυτό το σορτς αποτρέπει. Παραμένει στη θέση του και δεν θα γλιστρήσει προς τα κάτω κατά την προπόνηση χαμηλής ή υψηλής έντασης.

Biker shorts που δεν γλιστράνε προς τα κάτωBiker shorts που δεν γλιστράνε προς τα κάτω

Move shorts

Το Move είναι ένα σορτς πεζοπορίας σχεδιασμένο για πλήρη ελευθερία κινήσεων. Διαθέτει 4-κατευθυνόμενη ελαστικότητα, είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό με αθλητική εφαρμογή. Επιπλέον, το σορτς είναι αδιάβροχο με μεμβράνη DWR (Durable Water Resistant). Αυτό το σορτς είναι ιδανικό για δραστηριότητες στη φύση, ειδικά για εκδρομές στο δάσος. Είναι κατάλληλο για μεγάλες διαδρομές με υψηλή ή χαμηλή ένταση. Η ελευθερία κινήσεων είναι εξαιρετική σε διάφορα εδάφη.

Επιστροφή στο ιστολόγιο