Kompresjonstights til løping og styrketrening

Καλύτερα συμπιεστικά κολάν

Τι είναι οι κολάν συμπίεσης;

Το Μεγάλο Ιατρικό Λεξικό ορίζει τη συμπίεση ως μια συστολή, και ότι αυτό ιατρικά μπορεί να είναι ένα βήμα στη θεραπεία ή μια συνέπεια ενός τραυματισμού ή ασθένειας. Τα κολάν συμπίεσης είναι απλά ρούχα που εφαρμόζουν στενά στο σώμα, και συχνά περιγράφονται ως "ένα επιπλέον στρώμα δέρματος". Ο σκοπός των κολάν συμπίεσης είναι να εφαρμοστούν τόσο σφιχτά ώστε να "συμπιέζουν" τις φλέβες κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, προσφέροντας πολλές διαφορετικές υγειονομικές ωφέλειες.

Κολάν συμπίεσηςVortex με συμπίεση

Λειτουργούν τα κολάν συμπίεσης;

Pολοί κατασκευαστές ρούχων τείνουν να υπερβάλλουν όταν προωθούν τα οφέλη των ρούχων συμπίεσης, λέγοντας για παράδειγμα πράγματα όπως "τα ρούχα συμπίεσης σας βοηθούν να τρέχετε γρηγορότερα και να γίνεστε πιο δυνατοί". Ένα άρθρο από forskning.no λέει ότι αυτό δεν είναι ακριβώς αληθινό.

Η αλήθεια, σύμφωνα με ένα άλλο άρθρο από forskning.no, είναι ότι τα ρούχα συμπίεσης συμπιέζουν τις φλέβες που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, ώστε οι πιο βαθιές φλέβες να λαμβάνουν περισσότερο αίμα. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της ροής του αίματος πίσω στην καρδιά, γεγονός που καθιστά την καρδιά να γεμίζει με περισσότερο αίμα μεταξύ κάθε χτύπου. Αυτό, μεταξύ άλλων, βοηθά να προληφθούν και να θεραπευθούν φλεγμονές, κιρσοί και πρησμένα πόδια. Επιπλέον, τα κολάν συμπίεσης είναι κατάλληλα για λιπόδημα.

 

Αξίζουν τα κολάν συμπίεσης;

Ασφαλώς! Τα κολάν συμπίεσης είναι απίστευτα για μεγαλύτερες πορείες τρέχοντας, σκι ή παρόμοιες δραστηριότητες. Αν και τα κολάν συμπίεσης δεν έχουν απαραίτητα άμεση επίδραση στην ταχύτητά σας ή τη δύναμή σας, σας προσφέρουν μια σειρά από υγειονομικά οφέλη που σας βοηθούν να αποφύγετε και να προλαμβάνετε τραυματισμούς από την προπόνηση. Τα κολάν συμπίεσης δεν είναι διάφανα και είναι έτσι αδιάβροχα.

Επιπλέον, τα κολάν συμπίεσης μπορεί να έχουν έμμεση επίδραση στην απόδοσή σας. Μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε πιο sporty και να φαίνεστε πιο sporty, γεγονός που μπορεί να έχει μεγάλη επιρροή στην κίνησή σας για την προπόνηση. Λόγω αυτού, ίσως είστε σε θέση να πιέσετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο από ότι συνήθως; 😉

  

Τα κολάν συμπίεσης σε δοκιμή

Θέλετε να δοκιμάσετε τα κολάν συμπίεσης; Προσφέρουμε αρκετές διαφορετικές κολάν συμπίεσης για γυναίκες. Παρακάτω μερικές από τις αγαπημένες μας:

Κολάν συμπίεσης με τσέπες στους μηρούς

Techna Tights είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κολάν συμπίεσης με μεγάλες τσέπες. Εδώ μπορείτε να έχετε και ταυτόχρονα να ξεχωρίζετε ένα iPhone plus και κλειδιά σε διαφορετικές τσέπες όταν γυμνάζεστε.

Techna κολάν συμπίεσης
Rib Panel Tights είναι ένα trendy κολάν συμπίεσης με τσέπη! Έρχεται σε πολλά χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου, μπλε και μαύρου. Το υλικό είναι αναπνεύσιμο και απορροφητικό, ενώ ταυτόχρονα το κολάν έχει καλή στήριξη και συμπίεση.

Κολάν συμπίεσης με τσέπη πίσω

Αν θέλετε ένα κολάν συμπίεσης χωρίς μεγάλες τσέπες στα πλάγια, αλλά με μια μικρή τσέπη μέσα στην μέση, προτείνουμε το Ella κολάν συμπίεσης. Η τσέπη είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει μεταξύ άλλων ένα iPhone 12. Ταυτόχρονα το κολάν έχει ψηλή μέση με ένα ευρύ και ελαστικό ζωνάκι το οποίο προσφέρει καλύτερη στήριξη.

Κολάν συμπίεσης με εφέ στήριξης και τσέπη

Κολάν συμπίεσης με ψηλή μέση

Essential Tights είναι ένα κολάν συμπίεσης με ψηλή μέση. Αυτό είναι ένα κορυφαίο προπονητικό κολάν που δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα! Το ύφασμα είναι μαλακό και ανθεκτικό, και όχι μόνο αυτό, έχει και αντι-κάμπτη-εφέ που διασφαλίζει ότι το κολάν θα φαίνεται ωραίο σε όλους τους τύπους σώματος.

Essential κολάν συμπίεσης
Επιστροφή στο ιστολόγιο