Σύγκριση του Famme Softy Leggings και των Lululemon Align Pants.

Όταν πρόκειται για premium αθλητικά ρούχα, οι Famme Softy Leggings και οι Lululemon Align Pants είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Και οι δύο είναι γνωστές για την άνεση και την καταπληκτική εφαρμογή τους. Πολλοί που γνωρίζουν τις Align Pants από τη Lululemon αναρωτιούνται ποια είναι η διαφορά; Σε αυτό το άρθρο γράφουμε περισσότερα για τις Align Pants και τις Softy Leggings.

Υλικό: Softy Leggings vs. Align Pants

Το υλικό είναι σχεδόν πανομοιότυπο. Και οι Softy Leggings και οι Align Pants είναι φτιαγμένες από εξαιρετικά λεπτό Nylon 6.6 και Lycra Elastane. Το νήμα είναι πλεκτό interlock και το ύφασμα είναι βουρτσισμένο για να γίνει υπερ-μαλακό. Το αποτέλεσμα είναι επιπλέον άνεση και ένα κολάν που αγκαλιάζει ωραία το σώμα. Σχεδόν όλα τα κολάν είναι άνετα, αλλά θα παρατηρήσετε μια διαφορά όταν δοκιμάσετε Softy Leggings ή Align Pants.

Οι Align Pants της Lululemon χρησιμοποιούν το ύφασμα Nulu®. Παράγεται από την Ταϊβανέζικη Eclat Textiles Co. Ltd., η οποία ανήκει εν μέρει στη Lululemon. Nulu® είναι το πιο μαλακό ύφασμα της Lululemon.

Οι Softy Leggings της Famme χρησιμοποιούν το ύφασμα SoftSilk®. Και οι Nulu® και SoftSilk® είναι μέτρια παχιά (215-220 gsm) και αναπνέουν αποτελεσματικά. Αποτελούνται από 80% Nylon 6.6 και 20% Lycra® Elastane.

Εμπρόσθια ραφή vs. χωρίς εμπρόσθια ραφή

Έχουμε σκόπιμα δημιουργήσει Softy Leggings χωρίς εμπρόσθια ραφή γιατί αυτό θέλει όλος ο κόσμος. Γιατί δεν κάνει το ίδιο η Lululemon;

Οι Align Pants σας αναγκάζουν να φοράτε εμπρόσθια ραφή γιατί:

  • Αυξάνει το κόστος του κολάν
  • Όταν όλοι θέλουν τις Align Pants χωρίς εμπρόσθια ραφή, τι να κάνουν με όλα τα κολάν με εμπρόσθια ραφή που κανείς δεν θέλει;
  • Οι εικόνες, οι πληροφορίες και το μάρκετινγκ πρέπει να αλλάξουν

Έτσι, ένα από τα πιο ακριβά κολάν στον κόσμο συνεχίζει να έχει εμπρόσθια ραφή, αν και κανείς πραγματικά δεν το θέλει.

Καλή εφαρμογή

Οι Align Pants και οι Softy Leggings έχουν ψηλή μέση και πλήρη μήκος. Προσωπικά πιστεύουμε ότι οι Align Pants κόβουν το πίσω μέρος λίγο πολύ χαμηλά. Στην Softy Leggings έχουμε επιλέξει να τοποθετήσουμε μια καμπύλη ραφή πάνω από το πίσω μέρος για να δώσουμε την ψευδαίσθηση ενός πιο ωραίου σχήματος. Η ραφή υψηλότερα θα δώσει επίσης την αίσθηση ότι το κολάν αγκαλιάζει καλύτερα τη μέση.

Χρήση & Δραστηριότητα

Οι Softy Leggings και οι Align Pants μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον ίδιο σκοπό. Και για προπόνηση ή για καθημερινές δραστηριότητες. Το πιο κοινό είναι η γιόγκα, η προπόνηση δύναμης και άλλες δραστηριότητες χαμηλής έως μέτριας έντασης. Λόγω του εξαιρετικά λεπτού υλικού, δεν συνιστάται η χρήση των Align ή Softy για προπόνηση υψηλής έντασης. Αυτό ισχύει π.χ. στο Crossfit όπου κάνετε ασκήσεις με πολλή τριβή με το ρούχο.

Το ύφασμα είναι ελαφρύ, μεταφέρει την υγρασία αποτελεσματικά και στεγνώνει γρήγορα. Πολλοί επιλέγουν να φορούν τις Softy Leggings ανεξαρτήτως δραστηριότητας, σε όλες τις προπονήσεις.

Δείτε ολόκληρη την επιλογή αθλητικών κολάν από την Famme εδώ. Αν αναζητάτε scrunch leggings, μπορείτε να δείτε την επιλογή εδώ.

Σορτς, Ολόσωμες και Φαρδιά Παντελόνια;

    Ζήστε τη διαφορά εξερευνώντας τη Softy συλλογή, που περιλαμβάνει διάφορα στυλ όπως οι Softy Flared Pants, Softy Shorts και Softy Sports Bra.

    Οπτική Σύγκριση

    Παρακάτω είναι μερικές εικόνες που δείχνουν τις Famme Softy Leggings:

    Black Softy Leggings Για μπροστά Black Softy Leggings Πλευρά Black Softy Leggings Πίσω

    Συμπέρασμα

    Ό,τι κι αν επιλέξετε, σας εγγυόμαστε ότι τόσο οι Align Pants όσο και οι Softy Leggings είναι δύο απίστευτα καλά και όμορφα κολάν. Αν θέλετε μέγιστη άνεση χωρίς εμπρόσθια ραφή, πρέπει να επιλέξετε τις Softy Leggings.

    Το ύφασμα είναι σχεδόν πανομοιότυπο, οπότε θα πρέπει να εξετάσετε το σχέδιο και ποιο χρώμα σας αρέσει περισσότερο. Αν έχετε την τύχη, μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να δοκιμάσετε ένα από το καθένα.

    Αν η τιμή είναι καθοριστική, οι Softy θα είναι μια καλύτερη επιλογή. Επιπλέον, η Famme προσφέρει δωρεάν ανταλλαγές και αποστέλλει από τη Νορβηγία.

    Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο κολάν!

    Επιστροφή στο ιστολόγιο