Treningstights for korte ben

Leggings για κοντές γυναίκες

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό ύψος και σωματότυπο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρουν ρούχα άθλησης που να ταιριάζουν τέλεια στο σώμα τους. Όλοι έχουμε μοναδικά σώματα, κάτι που βρίσκουμε πολύ ωραίο. Όμως αυτό φέρνει και ορισμένες προκλήσεις όταν ψάχνουμε για τα τέλεια αθλητικά κολάν. Αν έχεις κοντά πόδια και δυσκολεύεσαι να βρεις ένα κολάν που να ταιριάζει, αυτός είναι ο οδηγός για σένα!

Δυσκολεύεσαι με το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα; Έχουμε και έναν οδηγό για εσένα που αναζητά κολάν για μακριά πόδια!

 

Αθλητικά κολάν για κοντά πόδια

Softy capri leggings είναι τελικά μια πραγματικότητα! Αυτό είναι ένα αθλητικό κολάν με μήκος 7/8, το οποίο το καθιστά τέλειο για εσένα με κοντά πόδια. Διαθέτει ψηλή μέση και V-σχήμα που αναδεικνύει τις θηλυκές καμπύλες στα σωστά σημεία. Συνδύασε αυτό το φρέσκο κολάν με μία από τις δύο αντίστοιχες αθλητικές μπλούζες για μια πλήρη εμφάνιση!

 

Petite Techna Τights

Petite Techna Tights μας είναι ακριβώς το ίδιο με το αρχικό Techna κολάν, αλλά έχει κοντά πόδια και είναι τέλειο για εσένα που είσαι κάτω από 165 εκ. Το Techna κολάν διαθέτει δύο μεγάλες πρακτικές τσέπες, ώστε να μπορείς να αποθηκεύεις το κινητό, τα κλειδιά κ.λπ. Είναι squat proof και highwaist και εφαρμόζει ωραία στο σώμα.

Petite Techna TightsPetite techna tights

 

Petite Essential Tights

Essential Tights έρχονται επίσης σε petite έκδοση. Petite Essential Tights είναι ένα κολάν που ποτέ δεν βγαίνει από τη μόδα και είναι ένα "must have" για την αθλητική ντουλάπα. Το ύφασμα είναι μαλακό και ανθεκτικό με καλή στήριξη, και είναι επίσης squat proof.

Petite Essential TightsPetite Essential Tights

Ριμπ κολάν για κοντά πόδια

Ριμπ 7/8 κολάν είναι ένα seamless αθλητικό κολάν από ριμπ ύφασμα. Ακόμη και με το κοντό μήκος του έχει μία ψηλή μέση που προσφέρει καλή στήριξη ώστε να εφαρμόζει τέλεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το άνετο αθλητικό κολάν είναι φυσικά και squatproof!

 

Seamless κολάν για κοντά πόδια

Fit κολάν είναι ένα seamless αθλητικό κολάν με απλή και όμορφη εμφάνιση. Αυτό το κολάν δεν είναι τόσο κοντό όσο τα Lusty leggings ή τα Ribbed 7/8 κολάν, αλλά είναι λίγο πιο κοντό από τα υπόλοιπα κολάν μας. Αυτό το κολάν αναδεικνύει τη σιλουέτα σου και έχει υπέροχη εφαρμογή. Το υλικό είναι ευέλικτο, κάνοντάς σε να αισθάνεσαι άνετα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Και όχι μόνο αυτό, είναι επίσης squat proof και δεν θα γλιστρήσει κάτω κατά τη διάρκεια της προπόνησης!

 

 

Διάβασε περισσότερα για τα κολάν μας στον απόλυτο οδηγό κολάν!

 

Το τέλειο "τρικ" για σένα με κοντά πόδια

Δυσκολεύεσαι να βρεις κολάν που είναι πολύ μακριά; Τότε έχουμε το τέλειο τρικ για σένα! Με έναν πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο μπορείς να κάνεις τα κάπως μακριά κολάν σου απόλυτα τέλεια. Έλεγξε το βίντεο που έχουμε φτιάξει για αυτό!

 

Ίσως σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα κολάν σε πλήρες μήκος μετά από αυτό το έξυπνο tip; Σε αυτήν την περίπτωση, θα βρεις όλη τη συλλογή μας από αθλητικά κολάν εδώ.

Επιστροφή στο ιστολόγιο