Joggesko til dame | Svart og hvit | Løpesko

Καλά παπούτσια για δουλειά και προπόνηση!

Πώς να βρείτε τα κατάλληλα παπούτσια για την προπόνηση;

Τα παπούτσια που χρησιμοποιείτε για προπόνηση παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόδοσή σας, αλλά και στην άνεσή σας. Τα παπούτσια θα πρέπει να έχουν καλή απορρόφηση κραδασμών και ταυτόχρονα να είναι ανθεκτικά ώστε να κρατήσουν για πολύ καιρό. Τα παπούτσια μπορεί να είναι ακριβά, και γι' αυτό είναι ωφέλιμο να έχετε ένα ζευγάρι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις. Τα λευκά και μαύρα sneakers είναι διαχρονικά, ευέλικτα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στην προπόνηση όσο και στην καθημερινότητα.

Έχουμε ένα ζευγάρι παπούτσια που είναι κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις είτε πρόκειται για μια βόλτα στην πόλη, μια τρέξιμο, μια βόλτα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας έρθει στο μυαλό. Η επένδυση σε καλά παπούτσια δεν είναι μόνο έξυπνη για την προπόνηση, αλλά και για την καθημερινότητα. Τα Endorphin RX1 τρέξιμο είναι ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών που εγγυημένα θα αγαπήσετε. Τα παπούτσια είναι κατασκευασμένα από Engineered Mesh EVA Rubber υλικό που αναπνέει καλά ώστε να μην αισθάνεστε άβολα σε μεγάλες διαδρομές ή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι από τα bestsellers μας και συνδυάζουν τόσο απίστευτη άνεση όσο και στυλ. Μπορούν να αγοραστούν σε λευκό, μαύρο και με σχέδια.

 

Οι περισσότεροι από εμάς σίγουρα έχουν βιώσει πόνους και ενόχληση στο σώμα από διάφορες καταστάσεις, όπως μακρές ημέρες στη δουλειά, όταν είστε έξω για ψώνια ή κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Αυτό είναι πολύ κουραστικό και καθιστά την κατάσταση που ζείτε λιγότερο ευχάριστη. Είναι αποδεδειγμένο ότι τα κακώς σχεδιασμένα παπούτσια μπορεί να είναι η αιτία για τον πόνο που νιώθετε και η ανάγκη να βρείτε καλά εργαλεία δουλειάς ή αθλητικά παπούτσια αναδύεται.

Αυτοί είναι συνήθως οι πελάτες που αγοράζουν τα παπούτσια μας  - αναγνωρίζετε τον εαυτό σας;

Πόνος στη φτέρνα

Αθλητικά παπούτσια σχεδιάζονται προληπτικά έτσι ώστε οι δυνατές προσγειώσεις κατά το τρέξιμο ή άλματος να μην βλάπτουν το γόνατο και την πλάτη, και είναι πιο ευέλικτα καθώς καλή απορρόφηση κραδασμών και πιο εργονομικά sneakers είναι επίσης προληπτικά για ενοχλήσεις που προκύπτουν στο πόδι, όπως πελματιαία απονέωση και σπασμένα τακούνια. Πελάτες που μπορεί να αντιμετωπίζουν πελματιαία απονέωση, σπασμένα τακούνια και άλλες καταστάσεις πόνου στο πόδι και τον αστράγαλο θα βρουν ότι η Endorphin RX1 είναι εξαιρετική για να ανακουφίσει τους πόνους αυτούς.

Αθλητικά παπούτσια για τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων

Ποιος δεν έχει βιώσει πόνους και ταλαιπωρία στα πόδια μετά από μεγάλες τρέξιες; «Δρομέας μεγάλων αποστάσεων» όπως το λέμε μπορεί να καταλάβει ότι τα αθλητικά παπούτσια μπορούν να είναι η λύση. Αυτού του τύπου οι δρομείς μπορεί να είναι καχύποπτοι σχετικά με νέα sneakers καθώς έχουν μεγάλη εμπειρία και γνωρίζουν ίσως τι τα ταιριάζει καλύτερα. Η λειτουργία των αθλητικών παπουτσιών περιλαμβάνει τεχνολογίες και σταθερή απορρόφηση κραδασμών που θα διατηρήσει την άνεση και την υγεία του ατόμου. 

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την τεχνολογία πίσω από τον πάτο εδώ.

Καλά παπούτσια για δουλειά και προπόνηση

 

Αθλητικά παπούτσια για αρχάριους

Οι περισσότεροι μπορούν να τρέξουν και αυτό απαιτεί ελάχιστο εξοπλισμό. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε τρέξιμο, μπορεί να είναι μια πολύ καλή επένδυση να αγοράσετε ένα νέο αθλητικά παπούτσια, και το best seller μας θα σας δώσει μια ασφαλή και καλή αρχή στο τρέξιμο. Τα αθλητικά παπούτσια είναι ευαλλοίωτα και μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό μιλίων θα η απορρόφηση κραδασμών μειωθεί, αλλά χάρη στην τεχνολογία πίσω από τον πάτο των παπουτσιών μας, η απορρόφηση θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από ό,τι σε άλλα. Ortholite αφρός στον πάτο συμπιέζεται λιγότερο από 5% της διάρκειας ζωής του, κάτι που οδηγεί στο γεγονός ότι η σταθερή απορρόφηση κραδασμών, η εφαρμογή και η άνεση που βιώσατε από την πρώτη ημέρα θα παραμείνουν για πολύ καιρό. 

Αυτό είναι σημαντικό για την πρόληψη τραυματισμών: Μην ξεχνάτε να ξεκινήσετε σταδιακά με το τρέξιμο. «Πάρα πολλά, πάρα γρήγορα και πολύ λίγη ανάπαυση» είναι η συνταγή για μια τραυματισμένο. Και αυτό δεν το θέλετε!

αθλητικά παπούτσια, παπούτσια προπόνησης

 

Παπούτσια για τον καθημερινό χρήστη

Αυτή πιθανώς είναι η μεγαλύτερη ομάδα. Ο καθημερινός χρήστης είναι ο τυπικός δρομέας που έχει 2-3 τρέξιες την εβδομάδα και πιθανόν χρησιμοποιεί μερικά καλά sneakers που κάνουν τη δουλειά, αλλά είναι περίεργος για την ποικιλία των αθλητικών παπουτσιών στην αγορά. Αυτός ο δρομέας επιθυμεί ένα «πολυλειτουργικό παπούτσι» που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν τα πάντα. Endorphin RX1 είναι κατάλληλο για τις περισσότερες καταστάσεις στις οποίες μπορείτε να βρεθείτε, ακόμα και αν είναι αθλητικά παπούτσια

Αν χρειάζεστε παπούτσια με καλή απορροφητικότητα για να διατηρήσετε τα πόδια σας κατά τη διάρκεια της ψώνια ή αν προκύψει ότι δεν πήρατε όλα από το κατάστημα και πρέπει να τρέξετε πίσω, τα παπούτσια θα λειτουργήσουν εξαιρετικά για τις περισσότερες περιστάσεις. 

Αθλητικά παπούτσια για δουλειά

Δεν είναι μόνο οι δρομείς που έχουν αποκτήσει επίγνωση των αθλητικών παπουτσιών μας. Έχουμε αρκετούς πελάτες που χρησιμοποιούν τα παπούτσια ως εργατικά παπούτσια. Το γεγονός είναι ότι πολλοί περπατούν χιλιάδες βήματα σε τσιμεντένιες επιφάνειες κάθε μέρα, είτε είναι εργάτες αποθήκης, νοσοκόμες σε νοσοκομεία είτε αυτοί που εργάζονται σε καταστήματα. Αυτό δημιουργεί μεγάλη φόρτιση στα πόδια και μπορεί να είναι η αιτία πολλών καταστάσεων πόνου που μπορεί να επηρεάσουν ακόμη και την πλάτη. Υπάρχουν ανησυχητικά πολλά άτομα που στην πραγματικότητα αρρωσταίνουν από κοινές διαγνώσεις όπως η πελματιαία απονέωση και τα σπασμένα τακούνια.

Η σημασία των καλών εργατικών παπουτσιών ή παρόμοιων όπως τα αθλητικά παπούτσια ή τα τρέξιμο μπορεί να υποτιμάται από ορισμένους, και θέλουμε να τονίσουμε ότι καλά και άνετα παπούτσια με καλή απορρόφηση κραδασμών και στήριξη είναι απολύτως απαραίτητα εάν η εργάσιμη ημέρα σας σας αναγκάζει να είστε στα πόδια σας όλη την ημέρα. Σ όπως αναφέρθηκε νωρίτερα στο κείμενο,  Endorphin RX1 θα λειτουργήσει προληπτικά κατά των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της δουλειάς σας και επίσης θα βοηθήσει στην εκτέλεση εργασιών.

Αθλητικά παπούτσια για τους σκεπτικιστές

Αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους «γρήγορους στα πόδια» είναι ίσως οι πιο σκεπτικιστές πελάτες. Το ωραίο με Endorphin RX1 είναι ότι τα παπούτσια λαμβάνουν υπόψη όλους τους δρομείς. Τα παπούτσια ζυγίζουν πολύ λίγο και θα λειτουργήσουν μόνο ως βοήθεια και όχι ως εμπόδιο για να μπορείτε να τρέξετε γρήγορα. «Γρήγορος στα πόδια» θα εκπλαγεί πάντα ευχάριστα!

Endorphin RX1 διατίθεται σε κλασικά και πιο ευέλικτα χρώματα μαύρο και λευκό, αλλά μπορεί επίσης να βρεθεί σε ένα πιο εντυπωσιακό συνδυασμό μαύρου και λευκού. Αν αναζητάτε να αγοράσετε εργατικά παπούτσια, πολυλειτουργικά αθλητικά παπούτσια ή αθλητικά παπούτσια η επιλογή μας θα είναι η βέλτιστη επιλογή.

Παπούτσια για ορειβασία

Η ορειβασία είναι κάτι που πολλοί ίσως θεωρούν δεδομένο χωρίς να γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από αυτήν. ΗNHI γράφει ότι η τακτική πεζοπορία παρέχει αντίστοιχα οφέλη για την υγεία όπως εκείνα που απορρέουν από τρέξιμο. Ανεξαρτήτως αν είναι ένα μονοπάτι στο δάσος, σε ξηρήέδαφος ή μια βόλτα στην γειτονιά - βγείτε έξω με τα πολυλειτουργικά μαςαθλητικά παπούτσια!

Βόλτα στο Δάσος

Εάν σχεδιάζετε να βγείτε στο δάσος, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για το πώς είναι το έδαφος . Το έδαφος με χαμηλότερη δυσκολία, όπου δεν είναι ιδιαίτερα μουντό, βρεγμένο και ολισθηρό, είναι ιδανικό για τη χρήση των αθλητικών παπουτσιών. Το έδαφος στο δάσος που σκοπεύετε να τρέξετε ή να περπατήσετε θα πρέπει να είναι ευδιάκριτο, καθαρό και ίσως να έχει ένα μονοπάτι που μπορείτε να ακολουθήσετε. Τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας και κάποιοι επηρεάζονται από την χειμωνιάτικη κατάθλιψη, σύμφωνα με Βρετανούς ειδικούς κάντε βόλτες στο δάσος μπορεί να είναι η λύση. 

 

Βόλτες σε ξηρό έδαφος

Εδώ τα παπούτσια μας είναι ιδανικά. Όταν πρόκειται να τρέξετε σε ξηρό έδαφος, τα αθλητικά μας παπούτσια είναι μια καλή επιλογή. Η τεχνική πλευρά των αθλητικών παπουτσιών εξασφαλίζει ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις διάφορες προκλήσεις που μπορεί να επηρεάσουν το σώμα με αρνητικό τρόπο με την πάροδο του χρόνου. Οι σκληρές επιφάνειες, όπως τσιμέντο όπου καλή απορρόφηση κραδασμών είναι απαραίτητη, οι μεγάλες διαδρομές στις οποίες τα παπούτσια μας λάμπουν επειδή έχουν drop 10mm και διαθέτουν μαλακή στήριξη γύρω από τον αστράγαλο και τη φτέρνα.

 

Ρίξτε επίσης μια ματιά σε αυτά τα άρθρα

Επιστροφή στο ιστολόγιο