beste-treningsutstyret-dame-treningsutstyr

Τα καλύτερα γυμναστηριακά ρούχα για γυναίκες

Τώρα που φθινόπωρο είναι εδώ, πολλοί έχουν ξεκινήσει να γυμνάζονται και να επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενθαρρυντικό από το να έχεις καλό εξοπλισμό γυμναστικής που μπορεί να συμβάλει ώστε να έχεις όχι μόνο μια πιο ευχάριστη εμπειρία γυμναστικής, αλλά και να αποδίδεις ακόμα καλύτερα. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει έναν οδηγό με τα καλύτερα προϊόντα που μπορείς να έχεις στον εξοπλισμό γυμναστικής σου, για το στούντιο ή για προπόνηση στο σπίτι.

Ταινίες γυμναστικής σε φρέσκα χρώματα

Ταινίες γυμναστικής είναι απαραίτητες στον εξοπλισμό γυμναστικής σου. Τα Resistance Bands είναι μια καλή προσθήκη στον εξοπλισμό σου, καθώς είναι καλές στο να ενεργοποιούν τους μύες που συμβάλλουν σε μια καλύτερη προπόνηση. Αυτές είναι ιδανικές για προπονήσεις όταν θέλεις να γυμναστείς στο σπίτι και φυσικά στο γυμναστήριο. Όχι μόνο ενεργοποιούν σημαντικές μυϊκές ομάδες, αλλά δημιουργούν και αντίσταση. Οι ταινίες γυμναστικής μας διατίθενται σε τρεις διαφορετικές εντάσεις, δηλαδή light, medium και heavy. Έχουμε επίσης φρέσκα χρώματα που ξεχωρίζουν και φαίνονται ωραία όταν γυμνάζεσαι.
Επιπλέον, έχουμε και το Active Hip Band μας που είναι λίγο πιο παχύ και προσφέρει αυξημένη αντίσταση. Αυτά τα bootybands είναι φτιαγμένα από ένα παχύ υλικό για ανθεκτικότητα και άνεση.

Βραχιόλια - κρατούν τα πράγματα ασφαλή

Με το Pace Wristband μας, κρατάς εύκολα και με ασφάλεια τα κλειδιά και άλλα διάφορα πράγματα κατά την προπόνηση. Αυτό είναι ένα πρακτικό βραχιόλι με θήκη αποθήκευσης - ένα αξεσουάρ που μπορεί να κάνει την προπόνηση λίγο πιο εύκολη, καθώς θα φροντίσεις να διατηρηθούν τα προσωπικά σου αντικείμενα ασφαλή.

Γάντια για εξωτερική προπόνηση

Καλά γάντια είναι απαραίτητα για ενεργές γυναίκες που αγαπούν να γυμνάζονται έξω και θέλουν να κρατούν τα χέρια τους ζεστά. Τα Pace Winter Gloves μας είναι τέλεια για εσένα που χρειάζεσαι περισσότερη ζεστασιά και προστασία κατά την προπόνηση - είναι ιδανικά γάντια για γυναίκες για την περίοδο του σκι και γενικά για εξωτερική προπόνηση όταν κάνει κρύο. Το υλικό είναι ελαστικό και ανθεκτικό, επιτρέποντάς σου να χρησιμοποιείς τη λειτουργία αφής στο smartphone σου χωρίς να βγάλεις τα γάντια. Τα γάντια διαθέτουν ένα ειδικό πατρόν από σιλικόνη που εμποδίζει τα πράγματα να γλιστρήσουν, όπως το τηλέφωνό σου ή το χερούλι ενός ποδηλάτου. Αυτά τα καλά και άνετα γάντια για γυναίκες είναι φτιαγμένα από 3M Thinsulate που σε κρατάει ζεστή τις πιο κρύες μέρες. Τα γάντια έχουν πρακτικό velcro που ρυθμίζεται και είναι σχεδιασμένα ώστε να φοριούνται και να αποθηκεύονται εύκολα. Αυτά τα καλά, μαλακά και ζεστά γάντια είναι απαραίτητα για γυναίκες που θα πάνε σκι, για παράδειγμα, στο Hemsedal.

Τσάντα και σακίδιο - αποθήκευση του εξοπλισμού γυμναστικής

Με όλο τον εξοπλισμό γυμναστικής που χρειάζεσαι, πρέπει να έχεις μια καλή και ευρύχωρη τσάντα ή σακίδιο για να αποθηκεύεις τα πάντα όταν είσαι on-the-go ή στο δρόμο για προπόνηση και πίσω. Αν ψάχνεις για μια ευρύχωρη και στυλάτη τσάντα γυμναστικής, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Η τσάντα γυμναστικής μας είναι ανθεκτική και sporty, θα μεταφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για την προπόνησή σου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ταξίδια. Εδώ θα βρεις χώρο για όλα τα απαραίτητα που χρειάζεσαι για την προπόνηση σε μια στυλάτη, κομψή και κλασική τσάντα γυμναστικής. Πρόκειται για μια τσάντα γυμναστικής καλής ποιότητας; με βάση που προστατεύει από την υγρασία και τη βρωμιά, και πολλές τσέπες για να διασφαλίσεις ακόμη περισσότερο χώρο για τα πράγματά σου. Πρόκειται για μια μεγάλη τσάντα που θα φαίνεται ωραία κρεμασμένη στον ώμο σου.
Αν ψάχνεις για ένα σακίδιο για την προπόνηση, έχουμε το τέλειο σακίδιο γυμναστικής εδώ στη Famme, το Ready Gym Sack. Είναι λειτουργικό και κατάλληλο για να πάρεις τα πιο σημαντικά για την προπόνησή σου. Αυτή είναι μια καλή τσάντα γυμναστικής που είναι στυλάτη και απλή, με τσέπη με φερμουάρ εξωτερικά. Αυτό το πρακτικό σακίδιο γυμναστικής φαίνεται sporty σε όλους και θα καταφέρεις να πάρεις μαζί σου όλα όσα χρειάζεσαι.
Επιστροφή στο ιστολόγιο