turbukse, utebukse, fjellbukse

Καλύτερα κολάν για γυναίκες

Δοκιμάζουμε τα καλύτερα παντελόνια πεζοπορίας για γυναίκες, ώστε να μπορέσεις να βρεις το παντελόνι που σου ταιριάζει καλύτερα για την επόμενη πεζοπορία στο βουνό, εκδρομή στο καταφύγιο ή βόλτα στη φύση. Εκτιμούμε την ποιότητα και την εφαρμογή, ώστε το παντελόνι που φοράς να διαρκεί περισσότερο και να είναι προσαρμοσμένο στις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσεις. Τα παντελόνια πεζοπορίας μας μπορούν να συνδυαστούν με την συλλογή μας από ρούχα για πεζοπορία.

Field παντελόνια

Τα Field παντελόνια είναι στην ίδια σειρά με τα Field σορτσάκια. Το παντελόνι πεζοπορίας μπορεί να είναι μια πιο έξυπνη επιλογή αν η μέρα που θα είσαι έξω είναι πιο κρύα ή βρέχει. Σε ηλιόλουστες μέρες, τα Field σορτσάκια θα είναι πιο κατάλληλα. Τα Field παντελόνια είναι το απόλυτο παντελόνι πεζοπορίας για γυναίκες, που εφαρμόζει όμορφα και είναι αδιάβροχο.

Αδιάβροχο παντελόνι πεζοπορίας

Τα Fly DWR παντελόνια είναι ένα αδιάβροχο και ευέλικτο παντελόνι πεζοπορίας. Για μεγάλες ή κοντές πεζοπορίες όλο τον χρόνο, όπου χρειάζεσαι μέγιστη ελευθερία κίνησης, προτείνουμε αυτό το παντελόνι, καθώς το ύφασμα είναι και λεπτό και ελαστικό. Βέβαια, αν έχεις σχέδια να κατακτήσεις το Όρος Κιλιμάντζαρο, ίσως είναι πιο κατάλληλο να χρησιμοποιήσεις τη σειρά Field για ένα πιο θερμό παντελόνι πεζοπορίας.

Ευέλικτο παντελόνι

Active pants είναι ένα ευέλικτο παντελόνι, ιδανικό για ποικιλία χρήσεων. Το παντελόνι πεζοπορίας είναι κορυφαίας ποιότητας και άνεσης. Αν πρόκειται να πας για προπόνηση, πεζοπορία ή χρειάζεσαι ένα παντελόνι για καθημερινά που είναι ελαφρύ, λειτουργικό και ψηλόμεσο, αυτή είναι η επιλογή για σένα. Το παντελόνι πεζοπορίας είναι ευέλικτο και λεπτό, και μπορεί έτσι να συνδυαστεί με εσώρουχα από μαλλί για μια πιο κρύα βόλτα το βράδυ. Αυτό το παντελόνι είναι απαραίτητο για την εκδρομή στο καταφύγιο.

Παντελόνια πεζοπορίας

Essential είναι ένα αθλητικό/ παντελόνι πεζοπορίας που είναι ψηλόμεσο. Το παντελόνι είναι ελαστικό με υψηλή πυκνότητα για να σου προσφέρει μια τέλεια εφαρμογή με καλή συμπίεση. Επιπλέον, το ύφασμα είναι κατασκευασμένο ώστε να είναι απαλό, ανθεκτικό και ευέλικτο. Προσφέρουμε το μοντέλο Essential και σε seamless παραλλαγή.

Αν επιθυμείς ένα ζεστό παντελόνι πεζοπορίας, μπορούμε να προτείνουμε το Light thermal leggings. Το ύφασμα είναι ελαστικό, διαπνέον με μια βουρτσισμένη εσωτερική πλευρά που κάνει το παντελόνι ιδιαίτερα ζεστό και άνετο, ώστε να μπορείς να απολαύσεις την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Slim fit Παντελόνι πεζοπορίας

Everest Thermal Pants είναι ένα παντελόνι πεζοπορίας που είναι τέλειο για το χειμώνα, αλλά και για τις υπόλοιπες εποχές. Σε κρατά ζεστή, αλλά αναπνέει και αποτελεσματικά. Αυτό το παντελόνι είναι τέλειο για πεζοπορίες στο βουνό το χειμώνα, διασφαλίζοντας ότι δεν θα ζεσταθείς υπερβολικά. Το ύφασμα του παντελονιού είναι ελαστικό και ανθεκτικό, καθιστώντας το παντελόνι εξαιρετικά άνετο.

Έχει δύο τσέπες με φερμουάρ, κλείσιμο με ταινία για να ρυθμίζεται η εφαρμογή και μια λογότυπο ανακλαστικού τύπου ton-i-ton.

Επιστροφή στο ιστολόγιο