beste undertøyet til damer sømløst og mykt

Το πιο άνετο αθλητικό ρουχισμό

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των εσώρουχων είναι ότι πρέπει να είναι άνετα - ανεξάρτητα από την μορφή και το σχήμα που έχει κάποιος. Τα εσώρουχα θεωρούνται προσωπικά - και πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να νιώθεις άνετα με τα εσώρουχα που χρησιμοποιείς, ώστε να νιώθεις καλά! Στη Famme έχουμε τα καλύτερα seamless εσώρουχα και εσώρουχα για γυναίκες που πιθανότατα θα είναι τα αγαπημένα σου από τώρα και στο εξής.

Όταν πρόκειται να γυμναστείς και φοράς σφιχτά αθλητικά ρούχα, πολλοί αναζητούν εσώρουχα για γυναίκες που να εφαρμόζουν καλά από κάτω και να μην φαίνονται. Ευτυχώς, στη Famme έχουμε πολλά ποιοτικά εσώρουχα που είναι κατάλληλα κάτω από τα αθλητικά μας leggings, όπως για παράδειγμα τα seamless leggings και τα scrunch leggings.

Seamless string εσώρουχα

Το Seamless String εσώρουχο μας είναι ένα από τα καλύτερα string εσώρουχα που μπορείς να βρεις - καθώς θα αναδείξει εσένα και το σώμα σου ενώ ταυτόχρονα θα είναι εξαιρετικά άνετο πάνω σου. Το υλικό είναι απαλό, ελαστικό και τεντώνεται καλά και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά υγροσκοπικό.

Τα seamless string εσώρουχά μας εφαρμόζουν τέλεια κάτω από τα αθλητικά leggings. Το υλικό που απορροφά την υγρασία και είναι ελαστικό στο Invisible Seamless Thong είναι το αγαπημένο - είναι απαλό και έχει σχεδιαστεί για καλή άνεση. Αυτό το seamless σχέδιο κάνει το εσώρουχο αγαπημένο ανάμεσα σε γυναίκες που αρέσκονται να γυμνάζονται διότι η γραμμή του εσωρούχου δεν φαίνεται. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα seamless string εσώρουχα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για προπόνηση όσο και για καθημερινή χρήση. Με αυτό το string εσώρουχο, ή thong εσώρουχο, δεν θα έχεις γραμμή εσωρούχου, και θα μπορέσεις να απολαύσεις την seamless αίσθηση.

λευκό seamless string εσώρουχο μαύρο seamless string εσώρουχο

Seamless εσώρουχο

Wonder brief hipster είναι μια άνετη επιλογή αν δεν θέλεις τη string παραλλαγή. Το εσώρουχο είναι απαλό και αναπνέει, και φροντίζει να είσαι άνετη είτε γυμνάζεσαι είτε το χρησιμοποιείς σε καθημερινές δραστηριότητες.

Μαύρο seamless εσώρουχο Seamless και απαλό εσώρουχο

Seamless σουτιέν

Το Seamless Bralette μας είναι μια ξεκάθαρη αγαπημένη - και θα φαίνεται ωραίο σε όλους καθώς είναι εξαιρετικά απαλό, αδιάβροχο και έχει ρυθμιζόμενες τιράντες. Αυτό είναι ένα τέλειο seamless σουτιέν επειδή δεν εφαρμόζει μόνο όμορφα και είναι άνετο, αλλά έχει επίσης όμορφες λεπτομέρειες στο πίσω μέρος. Αυτό το seamless σουτιέν γλιστράει, είναι απαλό και λείο, και ταιριάζει τέλεια κάτω από αθλητικές μπλούζες. Οι φουσκωτές επενδύσεις του σουτιέν μπορούν επίσης να αφαιρεθούν αν το επιθυμείς.

seamless bralette seamless σουτιέν Μαύρο seamless σουτιέν με λεπτομέρεια

Ελαστικές και απορροφητικές κάλτσες

Είτε πρόκειται να τρέξεις είτε να κάνεις ενδυνάμωση, είναι έξυπνο να έχεις καλές κάλτσες προπόνησης που είναι απορροφητικές και απαλές. Συνήθως αξίζει να επιλέξεις ένα ζευγάρι καλών τενιστικών κάλτσων, όπως οι Λευκές Sky Knit Κάλτσες. Αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για έναν αγώνα τένις όσο και για άρση βαρών. Απορροφούν, είναι απαλές και φτιαγμένες από οργανικό βαμβάκι που διασφαλίζει την ποιότητα που χρειάζεσαι. Αυτό θα σου προσφέρει περισσότερη σταθερότητα και θα φαίνεσαι ωραία μαζί με ένα ζευγάρι καλών αθλητικών παπουτσιών για γυναίκες, όπως τα Endorphin RX1 Shoes.

απαλές ελαφρές κάλτσες προπόνησης λευκέςΛευκά αθλητικά παπούτσια για γυναίκες

Καλές και ελαφρές κάλτσες με αστράγαλο είναι απαραίτητες για προπόνηση και στην καθημερινότητα. Με τις Bamboo No Show Socks μας, πιθανότατα θα νιώσεις ότι είσαι πιο ελαφριά στα πόδια, και θα έχεις μια γενικά πιο άνετη προπονητική εμπειρία, ανεξαρτήτως της δραστηριότητας που θα επιλέξεις. Είναι απίστευτα ελαφριές και γλιστράνε εύκολα, και εφαρμόζουν καλά κάτω από όλα τα αθλητικά παπούτσια.

Μαύρες κάλτσες από μπαμπού για γυναίκες Λευκές κάλτσες ballerina για γυναίκες
Ρίξε μια ματιά στις σχετικές μας άρθρα
Επιστροφή στο ιστολόγιο