Seamless dametruser, truser for dame, treningstruser

Οδηγός για seamless leggings

Αναζητάτε ποιοτικά γυναικεία εσώρουχα που παράλληλα να φαίνονται και να νιώθουν καλά; Μεταξύ της μεγάλης ποικιλίας εσωρούχων που προσφέρονται online, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε τι να επιλέξετε. Σε αυτόν τον οδηγό έχουμε συγκεντρώσει την επιλογή μας από αόρατα εσώρουχα για μέγιστη άνεση.

Τα εσώρουχα θα πρέπει να σας παρέχουν υποστήριξη, άνεση και να διασφαλίζουν την ευημερία σας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ιδιαίτερα αυτό είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Τα εσώρουχα δεν πρέπει να είναι ενοχλητικά, να προκαλούν ερεθισμούς ή να δημιουργούν ανεπιθύμητες πτυχώσεις κάτω από τα ρούχα, είναι μερικά χαρακτηριστικά που εκτιμούμε. Με άλλα λόγια, είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο σημαντικά είναι τα εσώρουχα, όταν δεν φαίνονται τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Για εμάς τις γυναίκες, είναι συχνά πιο απαραίτητο να έχουμε εσώρουχα που νιώθουμε άνετα και που ταιριάζουν με τη διάθεση και την κατάσταση της ημέρας. Αυτός ο οδηγός σας καθοδηγεί μέσα από την επιλογή μας από εσώρουχα.

Τι είναι τα αόρατα εσώρουχα;

Τα εσώρουχα με ορατές ραφές και άκρα δεν είναι καθόλου κολακευτικά κάτω από τα αθλητικά ρούχα, ειδικά κάτω από σορτς και κολάν που είναι στενά. Τα αόρατα εσώρουχα είναι ένας ειδικός τύπος εσωρούχων που κατασκευάζονται χωρίς ορατές ραφές και άκρα. Αυτό σημαίνει ότι τα εσώρουχα δεν φαίνονται κάτω από τα ρούχα.

Πολλοί επιλέγουν τα αόρατα εσώρουχα επειδή το ύφασμα αγκαλιάζει πολύ καλά το δέρμα, καθιστώντας τα πιο διακριτικά από τα παραδοσιακά εσώρουχα. Γι' αυτό έχουμε αναπτύξει μια σειρά από αόρατα εσώρουχα που ταιριάζουν τέλεια τόσο κάτω από καθημερινά ρούχα όσο και αθλητικά ρούχα.

Αυτό είναι το απόλυτο εσώρουχο για γυναίκες, που είναι διακριτικό κάτω από τα ρούχα, άνετο και κολακευτικό! Βρείτε την αγαπημένη σας επιλογή - είτε αναζητάτε εσώρουχα για προπόνηση είτε για καθημερινή χρήση.

Αόρατα γυναικεία εσώρουχα

Όλοι μας μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι η αγορά εσώρουχων είναι τόσο χρονοβόρα όσο και δαπανηρή. Πόσες φορές δεν έχετε αγοράσει εσώρουχα που είτε δεν ταιριάζουν είτε είναι άβολα; Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, τα εσώρουχα είναι η μεγαλύτερη ανησυχία. Όλοι μας είμαστε προσεκτικοί ώστε η γραμμή του εσώρουχου να μην φαίνεται και να παραμένει στη θέση της χωρίς να διπλώνει ή να προκαλεί ερεθισμούς. Τα αόρατα εσώρουχα της Famme έχουν σχεδιαστεί για εσάς που θέλετε μηδενικές ανησυχίες στην καθημερινότητά σας και στο γυμναστήριο. Με ένα string εσώρουχο ή hipster brief, θα έχετε απαλό και άνετο ύφασμα που θα φροντίσει να είστε άνετη όλο το 24ωρο.

Το αόρατο string εσώρουχο για γυναίκες ταιριάζει τέλεια για καθημερινή χρήση και προπόνηση. Το ύφασμα του εσωρούχου είναι από ιταλικό νάιλον με φόδρα από βαμβακερό ύφασμα στο καβάλο που είναι πολύ ευχάριστο για το δέρμα. Το λεπτό και μαλακό ύφασμα το καθιστά σχεδόν αόρατο κάτω από στενά ρούχα. Δεν αφήνει επίσης γραμμές! Αυτό το αόρατο εσώρουχο διατίθεται σε μαύρο και μπέζ χρώμα. Μια άλλη επιλογή είναι το hipster που είναι αόρατο και ταιριάζει ιδανικά για κάθε καθημερινή δραστηριότητα.

Αόρατο μαύρο εσώρουχοHipster brief αόρατο

Αόρατη bralette

Όπως και με τα εσώρουχα, το σουτιέν είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά ρούχα. Όχι μόνο έχει μπας που πιέζουν το δέρμα, ή που με την πάροδο του χρόνου βγαίνουν από το σουτιέν και σας ενοχλούν. Το ίδιο ισχύει και για τις τιράντες που δεν ρυθμίζονται σωστά. Γι' αυτό η Bralette είναι μια καλύτερη επιλογή για εσάς που ενοχλείστε το ίδιο όσο και εγώ.

Αν θέλετε το πλήρες σύνολο αόρατων εσωρούχων σας, μπορείτε να συνδυάσετε το string εσώρουχο με την αόρατη bralette. Αυτό είναι ένα σουτιέν χωρίς μπας με υποστήριξη και αφαιρούμενα pads, που δεν δημιουργεί γραμμές κάτω από τα ρούχα. Το ύφασμα είναι απαλό και πολύ άνετο. Το σουτιέν ταιριάζει τόσο για καθημερινά όσο και για δραστηριότητες με χαμηλή ένταση.

Αόρατη bralette για γυναίκες  Αόρατη bralette για γυναίκες  

Διαβάστε περισσότερα για άνετα εσώρουχα για γυναίκες. 

Κάλτσες

Με τον κρύο χειμώνα που πλησιάζει, είναι καιρός να αλλάξετε τις κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο σε κάλτσες τένις. Ή ίσως είστε κάποιος που παγώνει όλο το χρόνο και χρησιμοποιεί μεγαλύτερες κάλτσες ανεξαρτήτως. Λευκές κάλτσες Sky Knit είναι κάλτσες τένις φτιαγμένες από βαμβάκι με καλή ελαστικότητα. Είτε σας αρέσει να φοράτε ψηλές κάλτσες για προπόνηση, είτε στην καθημερινή σας ζωή, αυτές είναι η τέλεια επιλογή για εσάς, καθώς παραμένουν σταθερές και δεν γλιστρούν κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

 

Μήπως δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στο να φοράτε μακριές κάλτσες τένις; Ακόμα κι αν είστε κάποιος που παγώνει, επιλέγετε πάλι ψηλές κάλτσες. Δεν είστε οι μόνοι, γι' αυτό και έχουμε μια καλή ποικιλία για εσάς σε αυτό το κομμάτι. 

Ενδιαφέρεστε για αόρατα; Τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τις αόρατες κάλτσες bambus no show. Αυτές προσκολλώνται στο πόδι σας καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Επιπλέον, η κάλτσα διαθέτει μια "γλώσσα" στο πίσω μέρος που αποτρέπει και τα μπαλώματα και το γλίστρημα της κάλτσας μέσα στο παπούτσι. Αυτές είναι απαραίτητες για εσάς που προτιμάτε να περπατάτε ξυπόλητοι.

Για εσάς που προτιμάτε να περπατάτε ξυπόλητοι όλο το χρόνο ή απλά θέλετε να δείξετε τον αστράγαλο, προσφέρουμε κάλτσες που δεν φαίνονται. Εδώ έχουμε τόσο βαμβακερές κάλτσες όσο και κάλτσες bambus. Αυτές οι κάλτσες είναι ιδανικές για όλο το χρόνο. Είτε θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε το καλοκαίρι είτε στο γυμναστήριο, οι κάλτσες αυτές είναι πολυάσχολες. Με αυξημένη άνεση και αντοχή, η ανάγκη για περισσότερες κάλτσες δεν θα είναι απαραίτητη.

Κάλτσες bambus no showΚάλτσες bambus no show

Διαβάστε περισσότερα για την επιλογή μας από κάλτσες

Διαβάστε περισσότερα για τα οφέλη της χρήσης κάλτσας bambus

Τα εσώρουχα από μαλλί δεν είναι ποτέ αρκετά. Όταν είστε μέσα ή όταν ετοιμάζεστε να βγείτε στον κρύο αέρα, τα συνδυασμένα εσώρουχα από μαλλί είναι απολύτως απαραίτητα. Αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε λάθος σε αυτή την αγορά. Το μαλλί είναι συχνά γνωστό ότι ερεθίζει το δέρμα και έχει κακή οσμή μετά τη χρήση. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε προτείνει εσώρουχα από μαλλί από Merino. Αυτά είναι φτιαγμένα από φανταστικό μαλλί Merino για την ευημερία σας. Με καλή μόνωση και υγρασία που απομακρύνει, αυτό το μαλλί δεν θα σας ενοχλήσει, δεν θα τσαλακωθεί και δεν θα μυρίσει. Συνδυάστε τα κολάν με το πουλόβερ για το τέλειο σετ στο κρύο. Διαβάστε περισσότερα για το γιατί είναι σημαντικό να φοράτε εσώρουχα από μαλλί.
Επιστροφή στο ιστολόγιο