Slengbukse til dame | Flare pants | Flare jeans | Yogapants

Λεγκίνγκ για γυναίκες

Φαρδύ παντελόνι είναι αυτή τη στιγμή ένα πολύ μοντέρνο ρούχο. Δεν είναι περίεργο, καθώς ένα φαρδύ παντελόνι είναι συχνά αρκετό για να αναδείξει ένα αλλιώς συνηθισμένο ντύσιμο. Τα φαρδιά παντελόνια χαρακτηρίζονται από το ότι έχουν μια φαρδιά κάτω από το πόδι που προσφέρει μια κολακευτική αίσθηση. Ησυλλογή φαρδιών παντελονιών της Famme σας εξασφαλίζει ένα flare pants για κάθε περίσταση. Αυτά τα παντελόνια είναι κατάλληλα τόσο για μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι, για καθημερινές δραστηριότητες, όσο και για διάφορους τύπους εκγύμνασης.

Δείτε επίσης: η φετινή τάση στην εκγύμναση

1. Συνδυασμός Άνεσης και Στυλ:

Τα φαρδιά παντελόνια είναι γνωστά για την χαλαρή εφαρμογή τους και το άνετο σχέδιο. Σας προσφέρουν την ελευθερία κίνησης που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της άσκησης, ενώ ταυτόχρονα φαίνονται υπέροχα. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός άνεσης και στυλ καθιστά τα φαρδιά παντελόνια μια ιδανική επιλογή τόσο για εκγύμναση όσο και για χαλάρωση.

2. Πολυδιάστατη Χρήση:

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά των φαρδιών παντελονιών είναι η πολυδιάστατη χρήση τους. Μπορείτε να τα φορέσετε στο γυμναστήριο, καθ’ οδόν προς το καφέ ή ακόμη και στη δουλειά αν το dress code το επιτρέπει. Είναι εξίσου κατάλληλα για μια έντονη προπόνηση όσο και για μια χαλαρή απόγευμα με φίλους.

Τα Yoga Pants είναι μια παραλλαγή φαρδιών παντελονιών που ταιριάζει ιδιαίτερα στην άσκηση. Η Yoga Pants είναι μια από αυτές και είναι κατασκευασμένα από ένα μαλακό, αναπνέον και υγροαπωθητικό υλικό. Το πλεονέκτημα των γιόγκα παντελονιών είναι ότι έχουν καλή αναπνοή, άνεση και προσφέρουν χώρο για ελευθερία κινήσεων. Αυτό το παντελόνι γιόγκα μπορεί να συνδυαστεί με ένα cropped long sleeve για μια σπορ εμφάνιση.

Δείτε επίσης: Καλύτερα γιόγκα παντελόνια

Φαρδύ παντελόνιΦαρδύ παντελόνι

4. Εξατομικευμένη Επιλογή:

Τα φαρδιά παντελόνια έρχονται σε διάφορα μήκη και υλικά, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ψηλής μέσης, χαμηλής μέσης ή μέσης ύψους, και υλικών όπως το τζιν, το βαμβάκι ή τεχνικούς ιστούς, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

5. Έμπνευση από το Athleisure:

Η μόδα του athleisure έχει παίξει επίσης σημαντικό ρόλο στη δημοτικότητα των φαρδιών παντελονιών. Πολλά athleisure brands έχουν συμπεριλάβει φαρδιά παντελόνια στις συλλογές τους, προσφέροντας έναν σπορ αέρα σε αυτή τη διαχρονική στυλιστική επιλογή.

Έτσι, είτε προτιμάτε μια χαλαρή καθημερινή εμφάνιση, επιθυμείτε να ανανεώσετε την αθλητική σας γκαρνταρόμπα, είτε απλώς επιθυμείτε να προσθέσετε μια δόση ρετρό κομψότητας στην εμφάνισή σας, τα φαρδιά παντελόνια μπορεί να είναι το αγαπημένο σας ρούχο.

Ribbed Flare Pants είναι άνετα και ταιριάζουν εξαιρετικά την γκαρνταρόμπα σας athleisure . Το παντελόνι είναι ελαστικό, ψηλό στη μέση και έχει χαλαρό στυλ, που σας προσφέρει μια καθημερινή εμφάνιση σε συνδυασμό με ένα hoodie ή crop top. Έχει μια εκλεπτυσμένη, απλή και κομψή αίσθηση. Το φαρδί παντελόνι είναι εύκολο να συνδυαστεί με οποιοδήποτε τρόπο, έτσι ώστε να ταιριάζει σε κάθε περίπτωση.

Παντελόνι γιόγκαΜαύρα Φαρδιά Παντελόνια

Ribbed Yoga Pants είναι ένα φαρδύ παντελόνι από μαλακό και ριχτό υλικό. Αυτό το παντελόνι γιόγκα έχει ψηλή μέση και πλατύ λάστιχο στη μέση, το οποίο το καθιστά να κάθεται καλά και να έχει καλή εφαρμογή. Αυτό το παντελόνι είναι ιδανικό για γιόγκα, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για καθημερινές δραστηριότητες και άλλες ασκήσεις με χαμηλή ή μέτρια ένταση. Μπορεί να λειτουργήσει ως φαρδύ παντελόνι tights καθώς το υλικό είναι ελαστικό, υγροαπωθητικό και έχει καλή effekt hold-in για βέλτιστη εφαρμογή. Συνδυάστε με άλλα γιόγκα ρούχα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Υπάρχουν πολλά φαρδιά παντελόνια διαθέσιμα και μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συλλογή μας εδώ! Πολλά από τα φαρδιά παντελόνια μας ταιριάζουν σε άτομα με μακριά πόδια.

Άλλες δημοσιεύσεις στο blog:

Οι καλύτερες φόρμες

Επιστροφή στο ιστολόγιο