Jeans for dame til alle passformer

Οδηγός για τζιν - βρες τα ιδανικά τζιν σου!

Η εύρεση του τέλειου jeans μπορεί να είναι δύσκολη για πολλούς. Πώς μπορείτε να ξέρετε ποιο είδος υφάσματος, στυλ, μέγεθος και ελαστικότητα έχει το παντελόνι; Με αυτόν τον οδηγό, θα προσπαθήσουμε να σας διευκολύνουμε λίγο στην αναζήτησή σας για το τέλειο jeans. Μίγματα υφασμάτων, μεγέθη, εφαρμογή και μήκος.

Τα jeans μας κατασκευάζονται με την ίδια μέθοδο, αλλά έχουμε διάφορους τύπους:

  • Αυθεντικό denim: Το αυθεντικό denim είναι πιο χοντρό στο ύφασμα και έχει λίγη ελαστικότητα.
  • Jeans με ελαστικότητα: Συνηθισμένα jeans με ελαστικότητα. Αυτά διαθέτουν ελαστικότητα μόνο στη διάμετρο.
  • 4 Flex: Αυθεντικό denim με εξαιρετική ελαστικότητα. Αυτό το ύφασμα είναι μέρος της συλλογής ISKOs blue skin, όπου όλα τα υφάσματα έχουν 4-way stretch, δηλαδή 360 βαθμούς ελαστικότητας. Τα jeans 4FLEX μας είναι φτιαγμένα με πατενταρισμένη τεχνολογία denim για να επιτευχθεί εξαιρετική ελαστικότητα σε όλες τις κατευθύνσεις και μια φυσική αίσθηση στήριξης.

Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τα yoga pants, joggers και παρόμοια, δείτε τον οδηγό παντελονιών μας!

 

 Περιεχόμενα

1. Mom jeans/baggy jeans

2. Skinny jeans

3. High waist jeans

4. Flare jeans

5. Straight leg jeans

6. Slit jeans

7. Jeans για όλους

8. Jeans για καθημερινή χρήση και γιορτές

9. Μίγματα υφασμάτων

 

Mom jeans / baggy jeans

Mom jeans με ελαστικότητα

Mom jeans είναι ένα jeans που είναι εύκολο να συνδυαστεί και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις και εποχές. Το παντελόνι μας είναι φτιαγμένο από αυθεντικό denim, με επιπλέον ελαστικότητα για καλύτερη άνεση

 

Jeans με φαρδιές φόρμες

Η Wide Leg Jeans μας είναι ένα παντελόνι με φαρδιά πόδια φτιαγμένο από αυθεντικό denim. Το παντελόνι διαθέτει πέντε τσέπες που το καθιστούν πρακτικό για αποθήκευση κινητού και κλειδιών. Έχει κλασικό υφασμα denim και έχει φυσικό ανοιχτό μπλε χρώμα που παραπέμπει σε jeans. Έχει ψηλή μέση και σχεδίαση που ταιριάζει σε ψηλούς και κοντούς ανθρώπους, και το συνολικό σχήμα δίνει την εντύπωση μακρύτερων ποδιών και επισημασμένης μέσης

Skinny jeans

Skinny jeans χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι το παντελόνι κολλάει στο σώμα. Αυτά τα denim παντελόνια είναι συνήθως slim fit και έχουν κολακευτική επίδραση στο σώμα. Υπάρχει πιο χρήσιμο ρούχο από ένα ζευγάρι skinny jeans? Τα skinny jeans είναι ένα απαραίτητο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα, καθώς μπορούν να συνδυαστούν και με επίσημα και με πιο casual ρούχα. Τα skinny jeans “κάθονται” καλά πάνω από τον γλουτό και είναι στενά μέχρι τους αστραγάλους. 

Slim fit jeans

High Skinny Jeans έχουν ψηλή μέση με καλή ελαστικότητα. Το παντελόνι ανεβάζει στυλ και άνεση σε νέα επίπεδα. Ταιριάζει με όλα, από χαλαρές κουκούλες μέχρι πιο κομψές τurtlenecks. 

Stretchy jeans

Η 4FLEX Jeans μας είναι ένα skinny jeans με ψηλή μέση, και είναι φτιαγμένο με πατενταρισμένη τεχνολογία denim για να επιτευχθεί εξαιρετική ελαστικότητα. Αυτό είναι ένα παντελόνι σε αυθεντικό denim και είναι πολύ ελαστικό, συχνά αποκαλούμενο jeggings. Κολακεύει σε όλα τα σώματα και διατηρεί τη φόρμα του μετά από πολλές πλύσεις. Αυτό το παντελόνι σας δίνει μέγιστη ελευθερία κίνησης και ευελιξία. Η άνετη εφαρμογή με πολλή ελαστικότητα είναι ένα απαραίτητο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα. Αυθεντικά jeans που μοιάζουν με leggings.

 

High waist jeans

High waist jeans είναι ένας τύπος jeans που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και είναι παράλληλα πολύ ευέλικτος και άνετος. Διατίθενται σε πολλές διαφορετικές μορφές και στυλ, και οι επιλογές είναι αμέτρητες. Τα jeans με την ψηλή μέση διαθέτουν ψηλή μέση, που προσφέρει στήριξη, ενισχύοντας παράλληλα τις γυναικείες καμπύλες. Τα high waist jeans ονομάζονται επίσης high rise jeans καθώς φτάνουν πάνω από τον ομφαλό. Για πολλούς μπορεί να είναι δυσάρεστο να φορούν jeans που γλιστρούν προς τα κάτω πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα jeans με ψηλή μέση παραμένουν στη θέση τους και παρέχουν μεγαλύτερη άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όλα τα jeans μας είναι high waist. Ορίστε μερικά από τα αγαπημένα μας!

 

High waist mom jeans

Mom jeans έχουν συχνά μια χαλαρή εφαρμογή και ψηλή μέση. Αυτά τα jeans είναι πολύ trendy, ευέλικτα και πολύ δημοφιλή. Είναι άνετα και ταιριάζουν σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Τα jeans μπορούν να συνδυαστούν με πολλές διαφορετικές μπλούζες, συμπεριλαμβανομένων μια όμορφη crop top. Ήταν επιτυχία τη δεκαετία του '80 και '90 και τα τελευταία χρόνια έχουν επιστρέψει πλήρως. Τα mom jeans ήταν για πολύ καιρό δημοφιλή μεταξύ των μεσήλικων γυναικών, αλλά τώρα έχουν αποκτήσει ένα νέο κοινό - δηλαδή νέες, trendy γυναίκες! 

 

High waist flared jeans

Flare jeans, επίσης γνωστές ως slengbukser, είναι jeans που ανοίγουν κάτω από τα γόνατα, δίνοντάς τους μια φυσική φαρδιά γραμμή. Τα flare jeans έχουν επίσης επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια απουσίας από την αγορά, και είναι πιο δημοφιλή από ποτέ. Αυτά τα jeans ταιριάζουν τέλεια με ένα ζευγάρι στιλάτα μποτάκια ή ψηλά τακούνια, προσφέροντας μια trendy και διαχρονική εμφάνιση.  

Svart jeans til dame med sleng  

 

High waist flexible jeans

Η 4 FLEX είναι ένα στενό και ελαστικό παντελόνι. Το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένα τα jeans σχεδιάστηκε από ISKO. Η τεχνολογία ISKO REFORM ™ XP προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ελαστικότητας που έχει ποτέ δημιουργηθεί με αυτό το είδος υφάσματος. Για εσάς, εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων και μέγιστη ευελιξία χωρίς να θυσιάζεται η αρχική του μορφή. Με αυτό το παντελόνι μπορείτε να είστε άνετοι και να φαίνεστε καλά όλη την ημέρα.

4flex jeans, blå jeans  

 

High waist jeans με πλευρικές σχισμές

Τα split hem jeans χαρακτηρίζονται από μια ωραία σχισμή κάτω από τους αστραγάλους. Μπορεί να θυμίζουν flared pants, αλλά δεν είναι τόσο φαρδιά κάτω από τα γόνατα. Τα jeans με σχισμή έχουν πρόσφατα γίνει μεγάλη τάση και αξίζει σίγουρα να τα εξετάσετε. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με αμέτρητα κομμάτια και ένα ζευγάρι φρέσκα sneakers. Εάν δεν είστε σίγουροι αν θα ντυθείτε με flare pants, αυτό μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση για εσάς! 

Blå jeans med splitt til dame   

Flare jeans

Jeans με φλάρη είναι μια τάση που συνεχώς επιστρέφει, και είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε ένα ζευγάρι τέτοιων jeans. Τα Flare Jeans μας είναι φτιαγμένα από ένα υλικό denim που είναι ταυτόχρονα ελαστικό και μαλακό. Αυτό το παντελόνι ταιριάζει τέλεια με sneakers, μπότες και ψηλά τακούνια, προσφέροντας μια μοναδική γοητεία στην εμφάνισή σας. 

 

Straight jeans

Κλασικά jeans

Τα κλασικά high straight jeans μας φέρνουν στυλ και άνεση σε εντελώς νέα επίπεδα. Τα παντελόνια έχουν μια διαχρονική αίσθηση, ψηλή μέση και φάρδιες φόρμες, και θα γίνουν το νέο αγαπημένο σας jeans. Τα παντελόνια είναι φτιαγμένα με 98% βιώσιμο βαμβάκι. Ένα κλασικό κομμάτι που ταιριάζει με σχεδόν όλες τις μπλούζες. 

Vintage jeans

Η Vintage High Straight Jeans είναι ένα κλασικό denim παντελόνι με ευθύ πόδι και raw edge. Έχει καλή ελαστικότητα που κάνει το παντελόνι επιπλέον άνετο και μαλακό. Παράλληλα, έχει μια vintage εμφάνιση που είναι trendy και κομψή. Το παντελόνι είναι ψηλό στη μέση, και οι πίσω τσέπες είναι σχεδιασμένες και τοποθετημένες ώστε να αναδεικνύουν τον γλουτό. Το παντελόνι είναι φτιαγμένο από οργανικό και βιώσιμο βαμβάκι πιστοποιημένο από BSCI.

 

Slit jeans

Baggy jeans με σχισμή

Η Straight Slit Hem Jeans μας είναι ένα βαμβακερό παντελόνι με σχισμή στο πλάι. Είναι φτιαγμένο από άνετο και αυθεντικό denim. Έχει μια ευθεία εφαρμογή, αλλά ταιριάζει ωραία γύρω από τον γλουτό και το μηρό. 

Skinny jeans με σχισμή

Το Slit Hem Jeans είναι ένα skinny jeans με σχισμή στο κάτω μέρος του ποδιού. Το παντελόνι flared έχει ψηλή μέση, και ελαστικό denim, που το καθιστά άνετο να το φορέσετε. Είναι slim fit και σε πλήρες μήκος, και έχει μια φόρμα που έχει μια κολακευτική επίδραση στο σώμα. 

 

Jeans για όλους

Jeans για κοντούς

Για πολλούς μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσουν ποιο jeans να επιλέξουν αναφορικά με το μήκος και το στυλ, αλλά και άλλα κριτήρια όπως οι προτιμήσεις. Τα jeans που ταιριάζουν σε γυναίκες με κοντά πόδια είναι τα high skinny jeans μας. Αυτό το παντελόνι είναι slim fit, και αν αποδειχθεί ότι είναι πολύ μακρύ, μπορεί να διπλωθεί μέσα για να ταιριάζει εύκολα στο μήκος του ποδιού. Ένα άλλο παντελόνι που είναι κατάλληλο για κοντά πόδια είναι το wide leg jeans. Αυτό το παντελόνι έχει χαλαρή εφαρμογή σε σύγκριση με τα slim fit jeans και έχει ψηλή μέση, και ταιριάζει όμορφα και σε κοντούς και σε ψηλούς ανθρώπους. 

Jeans για ψηλούς

Jeans για ψηλούς μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολα καθώς δεν υπάρχουν κόλπα για να τα κάνετε πιο μακριά. Τα παντελόνια που είναι πολύ κοντά για εκείνους με ψηλά πόδια, συνήθως σταματούν λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Τα παντελόνια που είναι κατάλληλα για ψηλούς ανθρώπους είναι τα Mom Jeans, Slit Hem Jeans και Flare Jeans. Αυτά τα παντελόνια έχουν είτε μια κομψή μήκος που ταιριάζει σε ψηλούς-όπως για παράδειγμα mom jeans, ενώ τα άλλα παντελόνια έχουν μια καμπύλη ή σχισμή που έχει επιμήκυνση στον αστράγαλο. 

    Jeans για εκείνους με καμπύλες

    Εάν έχετε καμπύλες και έχετε δυσκολία να βρείτε jeans που σας ταιριάζουν, έχουμε τα 4FLEX jeans με εξαιρετική ελαστικότητα που ταιριάζουν σε όλους.

     

    Πώς να συνδυάσετε jeans για καθημερινές και γιορτές

    Jeans για γιορτές

    Πόσο ωραίο είναι να φοράτε άνετα βαμβακερά παντελόνια σε μια γιορτή; Είναι πιο εύκολο να χορέψετε και πραγματικά άνετο να φοράτε. Πολλά από τα jeans μας ταιριάζουν και για καθημερινές και για γιορτές, αλλά έχουμε συγκεντρώσει μερικούς συνδυασμούς που λατρεύουμε! 

    Η 4flex jeans μας είναι ένα άνετο skinny stretch jeans, είναι σίγουρα νικητής για γιορτές. Αυτό το παντελόνι διαθέτει 4-way stretch που σας επιτρέπει να χορεύετε, να πηδάτε και ακόμη και να κάνετε το split χωρίς να φοβάστε ότι το παντελόνι θα σκιστεί. 

    Συνδυάστε την 4flex jeans σας με μια μπλούζα, πουκάμισο ή μια crop top και blazer, και είστε έτοιμοι για τη γιορτή!

    Skinny jeans til festCrop top til fest

     

    Το wide leg jeans μας είναι το πιο trendy jeans style αυτή τη στιγμή. Αυτό το παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά κομμάτια, ανάλογα με το στυλ που προτιμάτε. Συνδυάστε το παντελόνι με ένα πουκάμισο, είτε basic και κομψό λευκό, είτε σε ζωηρό χρώμα. Τα jeans με φαρδιά πόδια είναι επίσης τέλεια να τα συνδυάσετε με μια απλή μπλούζα, όπως μια smock top ή μια μπλούζα με φουσκωτά μανίκια.

    Sort jeans med vide benLys wide leg jeans

    Η slit hem jeans μας είναι πολύ άνετη να φορεθεί, ανεξαρτήτως του αν είστε ο χορευτής της γιορτής ή αυτός που προτιμά να καθίσει ήσυχος και να απολαύσει τη μουσική. Βρείτε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, μια tank top, και είστε έτοιμοι για τη γιορτή!

    Slim fit jeans med splitt nederst i benettank top til fest

     

    Jeans για καθημερινή χρήση

    Για πολλούς, τα jeans είναι κάτι που τους αρέσει να βλέπουν, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας ονειρεύονται να πάνε σπίτι και να τα βγάλουν. Έχουμε πολλά πολύ άνετα jeans, που ταιριάζουν τέλεια στην καθημερινότητα, τόσο για εργασία όσο και για ελεύθερο χρόνο. Τα jeans μας είναι πολύ άνετα να φοριούνται, κάτι που σημαίνει ότι ίσως δεν θα θελήσετε να επιστρέψετε και να τα βγάλετε από πάνω σας.

    Πρώτη επιλογή είναι τα 4flex jeans, τα οποία, όπως ανέφερα προηγουμένως, είναι παντελόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καθημερινές και για γιορτές. Είναι πολύ εύκολο να τα συνδυάσετε είτε με επαγγελματικούς είτε με casual ρούχα, και έχουν μεγάλη ελαστικότητα, κάτι που τα καθιστά να μοιάζουν με leggings. Για μια καθημερινή εμφάνιση, το παντελόνι ταιριάζει θαυμάσια με μια sweatshirt, μια chunky φούτερ ή μια zip up βαμβακερή ζακέτα για την απόλυτη καθημερινή εμφάνιση.

    Διαβάστε τον οδηγό μας για τις μπλούζες για έμπνευση σχετικά με τα επάνω ρούχα που μπορείτε να συνδυάσετε με jeans!

    Slim fit jeans egnet til hverdagCrewneck i bomull

    Η επόμενη επιλογή είναι το Straight raw hem jeans μας. Το παντελόνι φέρνει στυλ και άνεση σε εντελώς νέο επίπεδο και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση! Το παντελόνι έχει ψηλή μέση, και οι πίσω τσέπες είναι τοποθετημένες και σχεδιασμένες ώστε να αναδεικνύουν τους γλουτούς. Το παντελόνι ταιριάζει τέλεια με  μια φούτερ ή απλώς μια λευκή μπλούζα.   

    Jeans med rette ben egnet til hverdagsBeige høyhalset genser til dame

     

    Μίγματα υφασμάτων

    Πολυεστέρας

    Ο πολυεστέρας είναι η πιο κοινή μορφή ινών υφάσματος και χρησιμοποιείται τόσο σε ρούχα, όσο και σε υφάσματα για οικιακή διακόσμηση και εξοπλισμό για υπαίθριες δραστηριότητες. 

    Είστε λίγο επιφυλακτικοί όταν βλέπετε ότι τα ρούχα περιέχουν πολλή πολυεστέρα; Δεν υπάρχει λόγος να είστε επιφυλακτικοί! Ο πολυεστέρας έχει πολλές θετικές ιδιότητες στα ρούχα, ειδικά σε ρούχα που χρησιμοποιούνται για αθλητικές δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο και το σκι, αλλά και στα jeans! Ο πολυεστέρας είναι ένα ελαφρύ υφαντικό ίνα, που δεν απορροφά νερό και στεγνώνει γρήγορα. Είναι επίσης μια πολύ ανθεκτική ίνα που είναι εύκολη για συντήρηση, δεν τσαλακώνει και συμβάλλει στην αύξηση της άνεσης.


    Βαμβάκι

    Το βαμβάκι είναι μια μαλακή ίνα που αναπτύσσεται γύρω από τους σπόρους του φυτού βαμβακιού.

    Τα υφάσματα από βαμβάκι είναι φυσικά ανθεκτικά στη σκόνη και τα ακάρεα. Τα υφάσματα από βαμβάκι είναι επίσης μη ενοχλητικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα επιδεινώσουν την ξηρή επιδερμίδα ή δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις, ακόμη και σε άτομα που είναι επιρρεπή σε προβλήματα δέρματος όπως εξανθήματα και έκζεμα. 

    Το βαμβάκι τείνει φυσικά να απωθεί το νερό και τον ιδρώτα, καθιστώντας τον πολύ αναπνεύσιμο. 

    Ανησυχείτε για τις περιβαλλοντικές συνέπειες των ρούχων που αγοράζετε; Το βαμβάκι είναι βιοαποικοδομήσιμο και μια ανανεώσιμη πηγή.


    Ελαστάν

    Το ελαστάν είναι ένα πολύ ελαστικό συνθετικό, τεχνητό ινών υφάσματος. Αυτό είναι φτιαγμένο από πολυουρεθάνη και χρησιμοποιείται συνήθως σε συνδυασμό με άλλες συνθετικές ίνες. Το ελαστάν επεκτείνεται πολύ και επανέρχεται στο αρχικό του μέγεθος, και χρησιμοποιείται για να προσφέρει στο προϊόν περισσότερη ελαστικότητα. Τα 4FLEX jeans μας περιέχουν 7,50% ελαστάν, και αυτό είναι που βοηθάει ώστε τα jeans να είναι τόσο ελαστικά.

    Τα jeans της Famme πωλούνται επίσης στο jeanson 

    Άρθρα που σχετίζονται:

    Οι πιο όμορφες φαρδιές παντελόνες του φθινοπώρου 

    Επιστροφή στο ιστολόγιο