Hettegenser, sweatshirt, crewneck  og turtleneck guide

Ο μεγάλος οδηγός για τις μπλούζες

Φούτερ είναι το ευέλικτο, βολικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας και ταιριάζει σχεδόν με όλα. Από το casual μέχρι το επίσημο, αλλά με ωραία προσαρμογή, κομψό και αθλητικό, όλα ταυτόχρονα, με ένα απλό φούτερ. Είναι διαχρονικό, κολακευτικό και άνετο για κάθε σωματότυπο, καθώς και εύκολο να προστεθεί σε layers; ένα από τα λίγα κομμάτια της καθημερινής μόδας. Ένα φούτερ είναι εύκολο να φορεθεί τόσο για μια street όσο και για μια smart casual εμφάνιση, και το βλέπουμε σε όλες τις κατηγορίες γυναικείων ρούχων, συμπεριλαμβανομένου του κόσμου της πολυτέλειας και του σχεδιαστή.

Η επιλογή ενός φούτερ είναι όπως η επιλογή μιας μπλούζας; οι επιλογές σας είναι απεριόριστες. Πριν αποφασίσετε για συγκεκριμένο στυλ, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στον οδηγό μας.

Περιεχόμενα

Φούτερ με καπάκι

Φούτερ με καπάκι ή ζακέτα με καπάκι είναι ένα αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας που ποτέ δεν βαρεθούμε. Εάν αναζητάτε άνεση, τάση ή χρηστικότητα, θα είναι δύσκολο να φανταστείτε ένα άλλο απλό ρούχο που έχει κάνει τόσο μεγάλη πορεία στη μόδα τον τελευταίο καιρό.

Φούτερ με καπάκιΠράσινη ζακέτα με καπάκι

Φούτερ με φερμουάρ

Η fit hoodie μας είναι βελούδινη, κομψή με τέλεια εφαρμογή, που σας μεταφέρει πίσω στη δεκαετία του '90. Το ύφασμα έχει επιλεγεί προσεκτικά για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μας για άνεση και draping. Συνδυάστε το φούτερ με fit joggers για το τέλειο σετ άνεσης.

Φούτερ χωρίς φερμουάρ

Η φούτερ emblêm είναι ένα slim fit φούτερ σε άνετο απαλό ύφασμα που διατηρεί την εφαρμογή του. Το φούτερ είναι κατάλληλο τόσο για προπόνηση όσο και για την καθημερινότητα. Συνδυάστε το φούτερ με μερικά από τα λεγγίνες μας ή παντελόνες flare .

Η Pure hoodie είναι ένα στιλάτο φούτερ με τσέπη από 100% βαμβάκι. Με ριμπ ύφασμα στο τέλος του φούτερ και στα μανίκια, το φούτερ είναι super comfy και για προπόνηση και για καθημερινότητα.

Vintage φούτερ

Αν αναζητάτε ένα φούτερ φτιαγμένο από μαλακό και άνετο βαμβάκι από έναν πολυτελή παραγωγό, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για να αγοράσετε ένα φούτερ Kanye West όταν η Famme έχει αναπτύξει ένα φούτερ με τον ίδιο παραγωγό που χρησιμοποιείται για τα πιο exclusive φούτερ της GUCCI. Με τρία μοναδικά χρώματα, θα αποκτήσετε μια εμπειρία φούτερ από άλλο κόσμο. PS! Το ύφασμα διαφέρει σε διαφορετικά χρώματα.

Cropped φούτερ

Για τις πιο ζεστές ημέρες πριν την πλήρη άφιξη του φθινοπώρου ή για τις πιο χαλαρές ρυθμίσεις που μπορεί να βρεθείτε, είναι σκόπιμο να βρείτε cropped φούτερ που προσφέρουν τη μέγιστη άνεση και διατηρούν το στυλ, και εδώ έρχονται τα cropped φούτερ μας. Το Wanderlust hoodie είναι ένα cropped loungewear. Το φούτερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προπόνηση, καθώς και να συνδυαστεί με τυχόν leggings για το τέλειο σετ άνεσης στο σπίτι.

Η Pure cropped hoodie είναι ένα φούτερ από ριμπ ύφασμα. Αυτή η έκδοση είναι πιο κοντή από την αρχική μας pure hoodie, αλλά έχει τις ίδιες ιδιότητες.

Το Wanderlust cropped hoodie 2 είναι η δεύτερη έκδοση του wanderlust hoodie. Η νέα έκδοση έχει μεγαλύτερη συμπίεση και κρατάει καλύτερα, ενώ είναι ελαφρώς πιο μακρύ. Για ένα τέλειο σετ loungewear συνιστούμε να το συνδυάσετε με τα Wanderlust Tights 2.

Διαβάστε περισσότερα για τις πολύπουλες crop tops μας.

Crewneck & Sweatshirts

Crewneck

Όπως και τα λευκά αθλητικά παπούτσια, ένα φούτερ με στρογγυλή λαιμόκοψη σε ουδέτερα χρώματα προσφέρει μια smart casual εμφάνιση. Το Wonderland Crewneck μας είναι φτιαγμένο από καλό βαμβάκι που θα σας πάει στο Wonderland όποτε το επιθυμείτε. Το φούτερ έχει χαλαρή εφαρμογή, με μια διακριτική λογότυπο της Famme φτιαγμένο από άριστης ποιότητας. Το crewneck έρχεται σε χρώματα κρεμ λευκό και μαύρο, και ταιριάζει καλύτερα με mom jeans, wide leg jeans ή flare για μια casual εμφάνιση.

Sweatshirt

Η Recharge sweatshirt είναι μια παντελόνι που σας προσφέρει άνεση σε νέο επίπεδο. Έχει ένα ελαστικό και ελαφρύ ύφασμα που είναι απαλό στο δέρμα. Το φούτερ έρχεται σε χρώματα σκούρο γκρι και μαύρο. Για μια επίσημη και κομψή ρύθμιση προτείνουμε το φούτερ με skinny και jeans 4Flex.

Η Pure Sweatshirt είναι φτιαγμένη από 100% βαμβάκι με ένα λογότυπο Famme που βρίσκεται στο κέντρο του στήθους. Το φούτερ είναι κατάλληλο για την καθημερινότητα ή για δραστηριότητες χαμηλής έντασης. Για μια casual αλλά κομψή ρύθμιση προτείνουμε τα τζιν snug hem. Το φούτερ έρχεται σε χρώματα μαύρο, σκούρο κόκκινο και γκρι.

Το κλασικό μας drawstring sweatshirt είναι cropped με μακριά μανίκια. Το φούτερ έχει πρακτικό κορδόνι στο κάτω μέρος που μπορεί να σφίξει στην βάση για να γίνει πιο κοντό. Συνδυάστε το επάνω μέρος με τις λεγγίνες μας για ένα τέλειο σετ γυμναστικής.

Turtleneck

Το turtleneck, επίσης γνωστό ως pologenser, γίνεται όλο και πιο δημοφιλές αυτές τις μέρες και το ρούχο εργάζεται πιο σκληρά στην σύγχρονη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το βασικό ρούχο καθιστά σχετικά εύκολο το στυλ, και σας προσφέρει το επόμενο επίπεδο. Είτε επιλέγετε άνετο βαμβάκι είτε ουδέτερα χρώματα, έχουμε το τέλειο ψηλό γιακά φούτερ για εσάς.

Διαθέτουμε μια ποικιλία από turtlenecks για γυναίκες που είναι κατάλληλες τόσο για καθημερινές χρήσεις, loungewear όσο και για μια κρύα φθινοπωρινή ημέρα. Τα φούτερ έρχονται σε διάφορα χρώματα και υλικά, όπως πλεκτό, βαμβάκι και ριμπά. Η συλλογή μας έχει φούτερ που είναι τόσο slim fit όσο και loose fit ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα.

Πλεκτό ψηλό φούτερ

Chunky Knit Sweater είναι το τέλειο πλεκτό φούτερ για κρύες χειμερινές ημέρες και δροσερές καλοκαιρινές νύχτες. Με μια κομψή σιλουέτα, ωραίο ψηλό λαιμό και κομψό σχέδιο, το ρούχο συνδυάζεται με τα πάντα, από joggers, λεγγίνες μέχρι τζιν. Μιλάμε για ένα ψηλό λαιμό πλεκτό φούτερ που είναι ωραίο και ευέλικτο.

Ψηλό φούτερ από βαμβάκι

Το Slim fit Turtleneck είναι τέλειο για καθημερινότητα. Με ένα απαλό πλεκτό ύφασμα, κομψό παρουσία και slim fit εφαρμογή, θα είστε άνετη και στυλάτη ανά πάσα στιγμή. Το φούτερ είναι διαθέσιμο σε χρώματα γκρι, μαύρο και beige.

Μια ζεστή έκδοση ενός τέτοιου βασικού turtleneck είναι η chill turtle neck T-shirt. Το φούτερ έχει ένα θερμικό λεπτό πλεκτό ύφασμα που προσφέρει μια ευχάριστη και ζεστή αίσθηση. Αυτό είναι το ιδανικό loungewear για μια βραδιά μέσα ή έξω, συνδυασμένο με την σακάκι μας από sherpa teddy. Ένας άλλος τρόπος για να στυλιζαριστεί αυτό το φούτερ είναι να το συνδυάσετε με μια λευκή φούτερ μαζί με ένα όμορφο dress παντελόνι.

Δείτε επίσης: Καλύτερη teddy jacket 2022

Ριμπά πούλοβερ

Η Ribbed high neck sweater μας είναι ένα ψηλό φούτερ, με slim εφαρμογή. Αυτό είναι ένα απόλυτο must-have πλεκτό ρούχο που είναι ευέλικτο και κομψό. Το φούτερ είναι ιδανικό για προπόνηση, casual, formal ή πάρτυ. Συνδυάστε το με scrunch ή seamless λεγγίνες.

Η Doux knitted turtleneck είναι ένα όμορφο, απαλό και άνετο ριμπά turtleneck που περιέχει μια μικρή ποσότητα μαλλιού που δημιουργεί ωραία υφή στο φούτερ. Ένα τέλειο ρούχο για μια κρύα μέρα. Συνδυάστε το με τα παντελόνια Philippa ή τα Doux knitted pants.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερα σετ άνεσης γυναικών

Πώς να στυλίσετε τα φούτερ

Όταν έχετε βρει το αγαπημένο σας φούτερ, θα χρειαστείτε συνήθως ένα κάτω κομμάτι για να το συνδυάσετε. Έχουμε μια καλή ποικιλία από ωραία και άνετα τζιν που μπορείτε να συνδυάσετε με το αγαπημένο σας πάνω μέρος. Έχουμε τζιν που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση! Τα περισσότερα τζιν μπορείτε να τα συνδυάσετε με ό,τι θέλετε. Μπορείτε να τα στυλίσετε τόσο ψηλά όσο και χαμηλά. Παρακάτω θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στη διαδικασία.

Τα skinny τζιν μας με split μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για καθημερινές όσο και για γιορτές. Για μια καθημερινή εμφάνιση, μπορείτε να τα στυλίσετε με το slim fit turtleneck μας. Αυτό το look είναι κατάλληλο για μια μακρά ημέρα στο σχολείο ή στη δουλειά.

Τα φρέσκα wide leg jeans μας είναι διαθέσιμα σε τέσσερα υπέροχα χρώματα. Τα wide leg jeans έχουν γίνει πολύ δημοφιλή και καταλαβαίνουμε γιατί! Αυτά είναι άνετα και δείχνουν εκπληκτικά. Για ένα απλό και κομψό look μπορείτε να τα συνδυάσετε με το απλό, αλλά ωραίο Wonderland Crewneck μας.

Διαβάστε περισσότερα για τα τζιν μας και βρείτε την τέλεια επιλογή σας στον οδηγό τζιν μας!
Επιστροφή στο ιστολόγιο