Crop top til trening og hverdag

Crop top για προπόνηση; Σας βοηθάμε!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το crop top έχει γίνει μια κυρίαρχη τάση τελευταία, και έχει γίνει μια απόλυτη αναγκαιότητα στη γκαρνταρόμπα του γυμναστηρίου. Σε εμάς παρουσιάζουμε μια ευρεία γκάμα crop tops, διαθέσιμα σε διάφορα στυλ και υλικά. Εξερευνήστε την εκτενή γκάμα μας με Crop-Tops εδώ.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει τα επάνω μέρη με μεταβλητή στήριξη, είτε προτιμάτε χαμηλή είτε υψηλή στήριξη. Βρείτε το τέλειο crop top που σας ταιριάζει και καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Ό,τι κι αν επιλέξετε, αν κάνετε αερόβια ή προπόνηση δύναμης, έχουμε κάτι που ταιριάζει σε όλους. Τα επάνω μέρη γυμναστικής μας έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν αποτελεσματικά την υγρασία και προσφέρουν εξαιρετή αναπνευσιμότητα.

Seamless crop top

Ένα seamless crop top είναι σίγουρα μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές αυτή τη στιγμή, και το Softy Crop Top μας δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι πελάτες μας έχουν ενθουσιαστεί με την καταπληκτική εφαρμογή που προσφέρει. Χάρη στο seamless, ελαστικό και υγροσκοπικό υλικό, είναι μια τέλεια επιλογή για κάθε είδους προπόνηση, ανεξαρτήτως έντασης. Αυτό το top είναι εξαιρετική επιλογή για τη γκάμα μας από leggings.

μπλε crop topΜπλε crop top

Long Sleeve crop top

Στη γκάμα μας έχουμε επίσης μια σειρά από διαφορετικά long sleeve. Ένα από τα αγαπημένα μας είναι το Ribbed Seamless Crop Top LS. Είναι η τέλεια μπλούζα τόσο για εξωτερική όσο και για εσωτερική προπόνηση. Το μπλουζάκι γυμναστικής είναι ριπτό και είναι πολύ μαλακό και άνετο. Συνδυάστε το seamless longsleeve με ένα αντίστοιχο ριχτά leggings.

Ριχ leggings με αντίστοιχο πάνω μέρος

Ένα ακόμη bestseller που αγαπάμε είναι το Ocean Crop Long Sleeve. Αυτή είναι μια μεγάλη αγαπημένη μεταξύ των πελατών μας. Το μπλουζάκι γυμναστικής αισθάνεται τόσο μαλακό και άνετο. Ιδανικό για εσάς που αγαπάτε τα επάνω μέρη προπόνησης με μακριά μανίκια.

Μακρυμάνικο crop topΜαύρο crop top

Crop top με φερμουάρ

Wonder Zip Crop Top είναι ένα κοντομάνικο μπλουζάκι γυμναστικής με φερμουάρ και ελαστική μέση. Αυτή η μπλούζα έχει κομμένο μήκος, είναι στενή και είναι κατάλληλη για προπόνηση ανεξαρτήτως έντασης. Το top είναι ελαφρώς ανοιχτό πίσω, επιτρέποντας τον αερισμό, και έχει αναπνεύσιμη δράση.

Λευκό crop top

Ένα λευκό crop top δεν αποτυγχάνει ποτέ και σίγουρα ταιριάζει με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σας. Δύο από τα αγαπημένα μας είναι το Extended crop top και το Power seamless top με αφαιρούμενα μαξιλάρια.

Λευκό crop top

Crop tops σε χρώματα

Έχουμε επίσης μια εκτενή γκάμα crop tops σε διάφορα χρώματα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ταιριαστά σετ ή να δημιουργήσετε τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς. Προσφέρουμε μια ποικιλία από όμορφα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων αποχρώσεων όπως ροζ, μπλε, μπεζ και κόκκινο. Επιπλέον, έχουμε crop tops με trendy camo σχέδιο. Εξερευνήστε την ποικιλία μας και βρείτε το αγαπημένο σας σετ σήμερα.
πράσινο crop top
Διαβάστε περισσότερα εδώ:
Καλύτερη μπλούζα για γυναίκες
Καλύτερο long sleeve
Καλύτερο sport bra
Μπλούζες γυμναστικής για γυναίκες
Το Top 10 κοντομάνικες μπλούζες για προπόνηση
Επιστροφή στο ιστολόγιο