Guide til tights farger

Ποιο χρώμα να επιλέξω για τα κολάν;

Πώς να βρω το σωστό χρώμα στα αθλητικά ρούχα;

Η αγορά αθλητικών ρούχων μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστική όσο και δύσκολη, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές σε σχήματα, λειτουργίες και χρώματα. Μην απελπίζεστε, εδώ είναι ο απόλυτος οδηγός χρώματος για τα leggings για να διευκολύνετε την επιλογή σας την επόμενη φορά που θα αγοράσετε αθλητικά ρούχα.

Συλλογές κατά χρώμα

Αν ψάχνετε για ένα legging σε συγκεκριμένο χρώμα, διαθέτουμε ειδικές συλλογές για leggings σε χρώματα μαύρο, μπεζ, γκρι, μπλε, μωβ, κόκκινο, πράσινο και ροζ.

Aθλητικά leggings με φωτεινά χρώματα

Τα φωτεινά χρώματα μπορούν συχνά να προσδώσουν μια πιο θηλυκή αίσθηση και αν πρόκειται να γυμναστείτε έξω στον ήλιο, δεν θα ζεσταίνονται τόσο όσο τα σκούρα χρώματα. Τα φωτεινά χρώματα μπορούν επίσης να ενισχύσουν τη διάθεση και να κάνουν την προπόνηση πιο διασκεδαστική! Αν θέλετε ένα πιο θηλυκό ή "soft" look, ένα ανοιχτό ροζ ή φρουτώδες χρώμα

μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Σας προτείνουμε μεταξύ άλλων ένα ροζ Motion leggings ή ένα φρουτώδες Elevate Wave 2 leggings. Μια άλλη επιλογή είναι το ροζ μας Pink Motion Leggings, Peachy Scrunch ή Pure leggings. Όταν επιλέγετε leggings με φωτεινά χρώματα, αξίζει να σκεφτείτε ότι δεν θα είναι όλα squatproof αν επιλέξετε ένα μικρό μέγεθος. Διαβάστε περισσότερα για τα καλύτερα squat proof αθλητικά tights εδώ!

Μπλε seamless leggings  Ροζ seamless scrunch leggings 
  

Aθλητικά leggings με σκούρα χρώματα

Τα σκούρα χρώματα φαίνονται συχνά είτε σκληρά είτε κομψά, και πιστεύουμε ότι ένα μαύρο legging είναι ένα διαχρονικό βασικό κομμάτι που όλοι θα πρέπει να έχουν στη ντουλάπα τους. Ένα άλλο πλεονέκτημα των σκούρων leggings είναι ότι κρύβουν πιο εύκολα τους λεκέδες από τον ιδρώτα, οπότε αν ανησυχείτε γι 'αυτό ή πρόκειται να έχετε μια ιδιαίτερα έντονη προπόνηση, μπορεί να είναι σοφό να επενδύσετε σε ένα πιο σκούρο legging. Μερικά από τα αγαπημένα μας είναι τα Tone Leggings, Suave Tights και Rib leggings. Σας προτείνουμε επίσης Camo leggings και Tie Dye Scrunch leggings. 

Γκρι seamless leggings  Ribbed seamless leggings
 

Aθλητικά leggings με έντονα χρώματα

Τα έντονα χρώματα τραβούν την προσοχή και μπορούν επίσης να σας κάνουν να νιώθετε πιο ενεργητικοί! Αν ανήκετε στους τύπους που αγαπούν να ξεχωρίζουν από το πλήθος ή χρειάζεστε λίγη επιπλέον παρακίνηση για να ανεβάσετε την ενέργειά σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης, μπορείτε να εξετάσετε τα Vortex leggings ή Vortex leggings 2.

Ροζ vortex leggings  
Μια άλλη επιλογή μπορεί να είναι το νέο μας Peach Tights που έρχεται σε μια σειρά από ζωντανά χρώματα. Αυτό το legging έχει μια υποβλητική scrunch επίδραση και κάθεται πολύ κολακευτικά.
  
 

Aθλητικά leggings με σχέδια

Ένα σχέδιο leggings είναι καλή επιλογή για να φρεσκάρετε την αθλητική σας γκαρνταρόμπα με κάτι μοναδικό και ίσως λίγο πιο συναρπαστικό από ένα μονόχρωμο legging. Ένα μοτίβο leggings μπορεί να είναι ένα διασκεδαστικό κομμάτι δήλωσης και μπορείτε να επιλέξετε να αναμίξετε και να ταιριάξετε με μια μεγάλη ποικιλία χρωματιστών ή ουδέτερων επάνω κομματιών. Οι επιλογές είναι πολλές! Μερικά από τα αγαπημένα μας σχέδια είναι Tie Dye Scrunch Leggings και Camo Leggings.

Camo leggingsTie Dye leggings σε ζωντανό σχέδιο
  
 

Συμβατές σειρές - leggings και μπλούζες

Μπορείτε φυσικά να αναμίξετε και να ταιριάξετε χρώματα όπως θέλετε όταν πρόκειται για αθλητικά ρούχα, και υπάρχει πολύς χώρος για δημιουργικότητα! Ωστόσο, πιστεύουμε ότι είναι κάτι ιδιαίτερα ικανοποιητικό με μια συμβατή σειρά, είτε είναι με σχέδιο, μονόχρωμη, μαύρη ή άσπρη. Ορισμένα από τα αγαπημένα μας σετ είναι:

Softy leggings  σε συνδυασμό με Softy Crop Top ή Endurance leggings και Endurance Sports Bra

Softy Leggings σε σκούρο μπλεSofty leggings σε μπλε

Εδώ μπορείτε επίσης να διαβάσετε το άρθρο μας για τα συμβατά σετ!

Μαύρα αθλητικά leggings

Μαύρα leggings είναι το χρώμα που όλοι φορούν - μαύρο ή σκούρο. Το ωραίο με τα μαύρα αθλητικά leggings είναι ότι ταιριάζουν με όλα. Μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε το legging με οποιοδήποτε χρώμα στην επάνω ενδυμασία, στα παπούτσια και να φαίνεστε υπέροχοι. Κάτι που είναι σημαντικό για πολλούς είναι ότι τα leggings δεν είναι διαφανή, και έχουμε μεγάλη ποικιλία από μαύρα leggings που δεν είναι διαφανή. Επιπλέον, τα αθλητικά leggings μας είναι squat proof. Μπορείτε να δείτε περισσότερες επιλογές μας από μαύρα αθλητικά leggings εδώ!

Endurance leggings  και Endurance Sports Bra 

Αθλητική μπλούζα για ενδυνάμωση

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο