Topp fem squat proof tights til dame

Κορυφαία πέντε αδιάβροχα leggings για squat

Τι είναι τα squat proof leggings;

Τα squat proof leggings σημαίνει ότι τα leggings έχουν μια ορισμένη πάχος στο ύφασμα που τα καθιστά μη διαφανή κατά τη διάρκεια διάφορων ασκήσεων. Αν η εσωρούχα φαίνεται μέσα από τα leggings κατά την εκτέλεση ασκήσεων όπως οι κάθισεις και οι θηλυκές ανύψωσης, τότε δυστυχώς τα leggings δεν είναι squat proof. Αυτό μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό σε ένα γυμναστήριο γεμάτο κόσμο.

Η συλλογή μας αποτελείται κυρίως από squat proof leggings, εκτός από ορισμένα limited edition χρώματα σε seamless υλικό, όπου αυτό αναγράφεται στο κείμενο του προϊόντος. Εδώ είναι τα πέντε καλύτερα squat-proof leggings μας.

Seamless leggings

Vortex leggings είναι ένα seamless leggings με λίγο πιο παχύ ύφασμα. Αυτό εγγυάται ότι μπορείς να φορέσεις τα leggings για κάθε περίσταση, ειδικά κατά τις ασκήσεις που ανησυχείς ότι θα αποκαλυφθούν. Με μια υπέροχη υφή, που είναι τόσο ευχάριστη όσο και άνετη, αναδεικνύει τις θηλυκές σου καμπύλες.

Διαβάστε περισσότερα για seamless leggings.

Squat proof leggings με σχέδιο

Το Tie Dye Scrunch Leggings είναι τέλειο για εσένα που αγαπάς να φοράς χρωματιστά και σχέδια. Διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων όπως το μωβ, κίτρινο, ροζ, μπλε και πράσινο. Αυτά τα leggings είναι squat proof και high waist, και το ύφασμα είναι λεπτό και ελαστικό.

Μοτίβο scrunch leggingsΜπλε scrunch leggings

Διαβάστε για τα καλύτερα leggings με σχέδιο εδώ!

High waist leggings

Softy Legging είναι ένα squat proof leggings. Όλες μας έχουμε αγοράσει leggings που τσούλανε κάτω μετά από κάθε άσκηση. Με αυτά τα leggings αποφεύγεις αυτό το πρόβλημα και μπορείς να τα πιέσεις χωρίς να σκέφτεσαι αν πρέπει να τα τραβήξεις πάνω.

Squat proof leggingsSquat proof leggings
Διαβάστε περισσότεραγια τα leggings με ψηλή μέση.

Lunge Seamless Leggings

Δεν υπάρχει καλύτερο από το να συνδυάσεις seamless και scrunch σε ένα και το ίδιο leggings; Όχι μόνο μαγνητοσκοπεί καλά το σώμα αλλά σου δίνει απίθανες σιλουέτες. Είτε αγαπάς τις ανώτερες είτε τις κατώτερες ασκήσεις, αυτά είναι τα τέλεια leggings.
Διαβάστε περισσότερα για τα καλύτερα leggings για βαρη άρσης, τι είναι τα scrunch leggings.

Treningstights με τσέπες

Endurance Leggings είναι τέλεια για τρέξιμο και βαρη άρσης. Τα leggings έχουν δύο πρακτικές τσέπες που χωράνε τις μεγαλύτερες κινητές τηλεφώνες, συμπεριλαμβανομένου του iPhone Plus. Με ψηλή μέση και φαρδύ λάστιχο, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε.
Μαύρα pocket leggingsΜαύρα leggings με τσέπες
Διαβάστε περισσότερα για συμπιεστικά leggings και leggings με τσέπες.

Ραμμένα seamless leggings

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις ένα μαύρο leggings για να είναι squat proof. Το χρώμα συνήθως δεν έχει μεγάλη σημασία, αλλά το υλικό είναι σημαντικό να τονιστεί. Τα ραμμένα seamless leggings είναι για εσένα που αναζητάς φωτεινότερους τόνους. Με υπέροχο υλικό που εφαρμόζει καλά στο σώμα και κατάλληλο για κάθε δραστηριότητα.

Πώς ξέρεις αν τα leggings είναι squat proof;

Διάλεξε το σωστό μέγεθος

Μπορεί να είναι παραπλανητικό να διαβάζεις κριτικές προϊόντων όπου ορισμένοι ισχυρίζονται ότι τα leggings είναι squat proof, ενώ άλλοι διαφωνούν πλήρως. Αυτό συνήθως σχετίζεται με πελάτες που έχουν επιλέξει να αγοράσουν ένα μέγεθος μικρότερο από Αυτό όταν τα leggings είναι ελαστικά, και επιθυμούν ένα ορισμένο επίπεδο συμπίεσης ή συγκράτησης. Το πάχος του υφάσματος παίζει φυσικά ρόλο, αλλά η ελαστικότητα του υφάσματος μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι πολύ ελαστική και μπορείς να δελεαστείς γρήγορα να διαλέξεις ένα μέγεθος μικρότερο. Γι' αυτό θα πρέπει να επιλέξεις το κανονικό σου μέγεθος αν θέλεις να αποφύγεις ένα διάφανο training leggings. Δείτε τον οδηγό μεγεθών μας εδώ!

Πώς να δοκιμάσεις τα leggings;

Είσαι αναποφάσιστη αν τα training leggings είναι squat proof; Μπορείς να το ανακαλύψεις εύκολα εκτελώντας κάθισες μπροστά από έναν καθρέφτη ή χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου σου. Σε πολλές περιπτώσεις, αρκεί να σκύψεις προς το πάτωμα ώστε να ελέγξεις αν τα leggings δεν είναι διαφανή. Βρ супόντα αγάπης σου μέσω του οδηγού μας.

Διαβάστε περισσότερα για την προπόνηση για αρχάριους.

Διαλειμματική προπόνηση για αρχάριους

Πρόγραμμα προπόνησης για αρχάριους

Η προπόνηση HIIT για αρχάριους

Προπόνηση στο γραφείο και στο σπίτι

Επιστροφή στο ιστολόγιο