Beste løpetights til dame

Καλύτερα κολάν τρεξίματος

Οι λουπέ leggings μου μετατρέπουν τη διαδρομή σε μια άνετη δραστηριότητα.


Στην ιστοσελίδα θα βρείτε Famme αθλητικά ρούχα για όλους τους τύπους άσκησης, σε αυτήν την ανάρτηση εστιάζουμε σε καρδιοαναπνευστική προπόνηση. Τρέξιμο, jogging και καλές βόλτες. Αν και η προπόνηση δεν ολοκληρώνεται επειδή αγοράζετε ένα νέο leggings, σίγουρα είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε. Τα αθλητικά leggings της Famme ταιριάζουν σε όλα τα σώματα και σχήματα. Είναι φτιαγμένα από ύφασμα που αναπνέει και είναι 100% squat-proof, ενώ είναι απίστευτα άνετα για να τα φοράς. Όταν πρόκειται να βγείτε για τρέξιμο, είναι ζωτικής σημασίας να έχετε ένα leggings που παραμένει στη θέση του και δεν κυλάει ή γλιστράει προς τα κάτω. Αυτό δεν θα είναι μόνο ενοχλητικό, αλλά μπορεί να καταστρέψει τη καλή σας παρακίνηση.


Θα βρείτε επίσης πολλά μοντέλα που έχουν χρήσιμες τσέπες στο εξωτερικό του μηρού, εντελώς μακριά από τον δρόμο κατά την διάρκεια της προπόνησης. Ιδανικές τσέπες για το κινητό σας, για παράδειγμα. Το υλικό είναι επίσης σημαντικό να προσέξετε. Τα leggings για τρέξιμο φτιάχνονται συχνά από πολυεστέρα και ελαστάνη. Αυτά είναι συνθετικά υλικά που είναι πολύ ευέλικτα και αφαιρούν τον ιδρώτα από το σώμα, αντί να τον κρατούν όπως κάνει το βαμβάκι. Φυσικά, αυτό είναι θέμα γούστου και προτίμησης, πολλοί προτιμούν να τρέχουν με seamless leggings που έχουν άλλες μείξεις υφασμάτων.


Οι πελάτες μας έχουν επιλέξει τα καλύτερα leggings μας:

Leggings με τσέπη

Techna leggings - ένα λειτουργικό leggings με τσέπες για το κινητό σας, κλειδιά ή άλλα αξεσουάρ που θα θέλατε να έχετε μαζί σας κατά τη διάρκεια της βόλτας σας. Τα αθλητικά leggings είναι squatproof, έχουν ψηλή μέση και φαρδιά ζώνη για καλή εφαρμογή. Οι μοναδικές ραφές έχουν σχεδιαστεί τόσο για τη λειτουργικότητα όσο και για την εμφάνιση, οπότε αυτό είναι σίγουρα ένα leggings που δείχνει καλά και φαίνεται ωραίο.

Διαβάστε περισσότερα για τα leggings μας με τσέπες εδώ!

Απλά leggings με συμπίεση

Essential leggings - ένα απλό και κομψό leggings για τρέξιμο. Ως μία από τις μεγαλύτερες πωλήσεις μας, αυτό είναι ένα ευέλικτο και καλοσχεδιασμένο leggings. Το ύφασμα είναι ελαστικό, προσφέροντας τέλεια εφαρμογή και καλή συμπίεση κατά την διάρκεια του τρεξίματος. Τα αθλητικά leggings είναι ψηλά στη μέση και έχουν μια μοναδική επίδραση συγκράτησης. Εκτιμάται από τους πελάτες μας καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν για όλα!

Διαβάστε περισσότερα για τα συμπιεστικά leggings εδώ!

High waist leggings με hold-in

Vortex leggings 2 - ένα από τα best-selling seamless leggings μας! Αυτό το leggings θα επαναστατήσει το τρέξιμο με το νέο του σχέδιο φτιαγμένο από υψηλότερο επίπεδο ελαστάνης που του δίνει περισσότερη συμπίεση από άλλα leggings. Με ψηλή μέση μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα γλιστρήσουν κάτω κατά την διάρκεια του τρεξίματος, αλλά θα παραμείνουν στη θέση τους για βέλτιστη απόδοση και άνεση. Η ζώνη της μέσης έχει επιπλέον συμπίεση καθώς έχουμε προσθέσει επιπλέον ελαστικότητα και ραφές ρίβλ.

Διαβάστε περισσότερα για τα leggings μας με ψηλή μέση εδώ!

Ανθεκτικά leggings για γυναίκες

Αθλητικά leggings - ένα απλό και ευέλικτο leggings που είναι ιδανικό για μια βόλτα. Τα αθλητικά leggings είναι κατασκευασμένα από υλικό που απομακρύνει την υγρασία με ψηλή μέση και θα σας δώσει μια ωραία επίδραση συγκράτησης. Τα αθλητικά leggings είναι squatproof και ανθεκτικά και είναι ιδανικά τόσο για σύντομες διαλειμματικές προπονήσεις όσο και για μεγάλες αποστάσεις.

Leggings για το χειμώνα

Συστήνουμε Light Thermal Leggings ανεπιφύλακτα. Τα αθλητικά leggings είναι τέλεια για κρύες μέρες καθώς έχουν βελούδινη εσωτερική επένδυση με μερικές λεπτομέρειες ανακλαστικά στοιχεία που είναι εξαιρετικά για το χειμώνα!

Επιστροφή στο ιστολόγιο