beste tights til styrketrening

Καλύτερα κολάν για προπόνηση δύναμης

Ποιες κολάν πρέπει να επιλέξετε για προπόνηση δύναμης;

Η επιλογή του κατάλληλου κολάν για τον σωστό σκοπό μπορεί να είναι δύσκολη. Ποιες είναι οι σημαντικές ιδιότητες; Είναι διαφανές; Ααερίζεται;
Όταν προπονείστε για δύναμη, είναι σημαντικό να έχετε ένα κολάν που να υποστηρίζει καλά και να συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ένα κολάν που είναι πολύ λεπτό και διαφανές συνήθως δεν είναι η καλύτερη επιλογή πριν από μια προπόνηση δύναμης. Όλα μας τα κολάν είναι φτιαγμένα και σχεδιασμένα ειδικά για ενδυνάμωση και έχουν άρα ψηλό μέσο και δεν είναι διαφανή. Τα high waisted leggings είναι ιδανικά για κάθε είδους προπόνηση καθώς διασφαλίζουν ότι το κολάν παραμένει στη θέση του και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα γλιστρήσει κάτω κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε όταν πρόκειται για κολάν για προπόνηση δύναμης. Μια πρόκληση που πολλοί αντιμετωπίζουν είναι ποιο κολάν να ΜΗΝ επιλέξουν. Τα κολάν που είναι χαλαρά δεν είναι τα πιο κατάλληλα για μια προπόνηση δύναμης, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό και επιπλέον καταπόνηση. Τα κολάν με πολλές λεπτομέρειες, όπως τσέπες, μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να τα αποφύγετε με καλή συνείδηση. Είναι πιο κατάλληλα για τρέξιμο ή πεζοπορία.

Αν δεν νιώθετε άνετα ή σας φαίνεται πολύ ζεστό με κολάν προπόνησης, μπορείτε άνετα να επιλέξετε ένα βερμούδα προπόνησης. Πολλές βερμούδες έχουν τις ίδιες ιδιότητες με τα κολάν, αλλά είναι πιο κοντές. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή επιλογή τις ζεστές ημέρες.

Έχουμε συντάξει μια λίστα με τα κολάν που πιστεύουμε ότι χρειάζεστε για την προπόνηση δύναμης σας!

Scrunch κολάν

Ένα scrunch κολάν είναι πολύ κατάλληλο για προπόνηση δύναμης, καθώς είναι squat-proof και ψηλό στη μέση. Το εφέ scrunch δίνει στον γλουτό extra ώθηση, κάνοντάς σας να αισθάνεστε φρέσκες και καλές. Το κολάν προσφέρει καλή υποστήριξη και είναι κατάλληλο για ασκήσεις δύναμης στο σπίτι και στο γυμναστήριο. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από διάφορα scrunch κολάν που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προπόνηση δύναμης. Ένα από τα bestsellers μας είναι το Peachy Scrunch, και αυτό το κολάν έρχεται σε πολλές όμορφες αποχρώσεις, και με αντίστοιχο αθλητικό σουτιέν.

Κολάν για προπόνηση δύναμηςPeachy Scrunch Κολάν

Διαβάστε περισσότερα για τα scrunch κολάν.

Ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία μας από scrunch κολάν βρίσκετε επίσης το νέο Rise leggings. Αυτό έρχεται σε μια ποικιλία σκούρων χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του καφέ, του σκούρου πράσινου και του μαύρου.

Seamless κολάν

Το seamless κολάν είναι ένα κολάν χωρίς ραφές που εξασφαλίζει τόσο άνεση όσο και στυλ. Αυτό το seamless κολάν είναι παρόμοιο με το scrunch κολάν squat-proof και έχει ψηλή μέση. Προσφέρει επίσης μια ωραία επίδραση υποστήριξης. Το κολάν διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις και ένα αντίστοιχο αθλητικό σουτιέν.

Μαύρο Αθλητικό σουτιέν

Διαβάστε περισσότερα για τα seamless κολάν.

Shaping κολάν

Το Elevate Vortex είναι ένα κολάν που ανυψώνει τον γλουτό επειδή είναι κατασκευασμένο από έναν συνδυασμό seamless τεχνολογίας και στρατηγικού σχεδιασμού. Είναι το πρώτο seamless κολάν που αναδεικνύει πραγματικά τις θηλυκές καμπύλες και προσφέρει μια επίδραση σχηματισμού. Η μέση του κολάν διασφαλίζει ότι διατηρεί καλή υποστήριξη κατά τη διάρκεια της προπόνησης δύναμης.

Βερμούδες

Αυτές οι seamless βερμούδες προσφέρουν μια κομψή εμφάνιση και αναδεικνύουν τις καμπύλες σας και σας κάνουν να νιώθετε καλά κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Οι βερμούδες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μην γλιστρούν ούτε κάτω ούτε πάνω κατά τη διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας. Είναι σχεδιασμένες ώστε να νιώθετε άνετα και ευέλικτα. Αυτές οι βερμούδες είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τα κολάν.

Διαβάστε περισσότερα για τις βερμούδες προπόνησης
Διαβάστε περισσότερα για:
Επιστροφή στο ιστολόγιο