Beste treningsshorts til dame

Καλύτερα σορτς προπόνησης για γυναίκες

Με ατελείωτες παραλλαγές, τα σορτς μπορούν να σας προσφέρουν τόσο κομψή, στυλάτη όσο και χαλαρή εμφάνιση. Τα σορτς ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για μια βόλτα στην πόλη, προπόνηση, ή να είστε στο σπίτι. Παρά το γεγονός ότι συνδέουμε τα σορτς με τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες, μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο. Διαφορετικά μήκη, σχήματα και άνετα υλικά με κολακευτική εφαρμογή είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε. Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει μέσα από την επιλογή μας από scrunch, seamless, biker, προπονητικά και casual σορτς. Από ψηλόμεσα έως μέσου ύψους, έχουμε την επιλογή για εσάς.

Τα προπονητικά σορτς μας είναι άνετα, ανθεκτικά και φτιαγμένα με επίκεντρο την ποιότητα. Έχουμε προπονητικά σορτς με seamless σχεδίαση, σορτς με τσέπες, biker σορτς και μια σειρά από άλλα υπέροχα προπονητικά σορτς. Αν ψάχνετε συγκεκριμένα για biker σορτς, έχουμε επίσης ένα ξεχωριστό άρθρο για τα καλύτερα biker σορτς μας και μπορείτε να διαβάσετε περαιτέρω για τα τουριστικά σορτς μας.

Περιεχόμενα

Bikershorts

Τα biker σορτς, γνωστά και ως σορτς ποδηλάτου, είναι στενά, λίγο πάνω από τα γόνατα και συνήθως με ψηλή μέση. Με σορτς που είναι στενά, μπορείτε να μειώσετε την τριβή μεταξύ των μηρών που συχνά προκύπτει με τις ζεστές και υγρές καλοκαιρινές μέρες. Τα biker σορτς είναι απολύτως IN και μπορούν να στιλιστούν είτε για προπόνηση με ένα μπλουζάκι είτε για μια βόλτα στην πόλη με ένα πουλόβερ.

Seamless biker shorts

Fit shorts είναι μια seamless εκδοχή biker σορτσάκι με κολακευτική, κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Το σορτς έχει σχεδιαστεί για πλήρη ευελιξία και ελευθερία κίνησης. Είναι κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή για μια χαλαρή μέρα στο σπίτι. Το σορτς διατίθεται σε χρώματα: μαύρο, μπλε και μοβ.

Βασισμένο στη δημοφιλή μας επιλογή leggings, έχουμε αναπτύξει Lunge shorts με scrunch. Με ένα V-σχήμα και εφέ scrunch στο πίσω μέρος, αποκτάτε αμέσως μια πιο όμορφη μορφή και σιλουέτα. Χωρίς εμφανείς ραφές, αυτό το σορτσάκι είναι άνετο και ευχάριστο καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Το σορτς είναι ελαφρώς πιο ψηλό στο πίσω μέρος σε σύγκριση με το μπροστινό μέρος για να δώσει στο πίσω μέρος μια επιπλέον ώθηση.

Μια άλλη seamless παραλλαγή είναι το Elevate wave shorts. Αυτά είναι biker σορτσάκια με ψηλή μέση και φαρδιά ζώνη που εξασφαλίζουν ότι μένουν στη θέση τους κατά τη διάρκεια όλων των δραστηριοτήτων. Με εφέ shaping και seamless υφή, προσφέρουν ένα φυσικό αποτέλεσμα ανύψωσης στο πίσω μέρος. Με υλικό που απορροφά την υγρασία, το σορτς στεγνώνει γρήγορα και αποτελεσματικά. Το σορτς διατίθεται σε χρώματα: μαύρο και μπλε.

Διαβάστε περισσότερα: Τι είναι το seamless?

Peachy scrunch shorts

Peachy Scrunch shorts είναι seamless και διατίθεται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, τέλεια για το καλοκαίρι. Το σορτς είναι ιδανικό τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για προπόνηση, όπως ενδυνάμωση, τρέξιμο, γιόγκα ή ό,τι άλλο προτιμάτε. Τα Peachy Scrunch shorts έρχονται με μια κολακευτική λεπτομέρεια scrunch που δίνει σχήμα στο πίσω μέρος. Αυτό το biker σορτς είναι squatproof, εφαρμόζει καλά, έχει ψηλή μέση και είναι πολύ κολακευτικό.

Peachy scrunch seamless shorts som former rumpenLilla peachy scrunch seamless shorts

Διαβάστε περισσότερα: Τι είναι το scrunch?

Ribbed mid shorts

Ribbed mid shorts είναι ribbed σορτς σε seamless σχεδίαση με ψηλή μέση και φαρδιά ζώνη, εξασφαλίζοντας άνετη εφαρμογή στο σώμα. Αυτό το σορτσάκι διαθέτει επίσης τη κολακευτική V-γραφή που δίνει στο πίσω μέρος ωραίο σχήμα. Το στυλάτο biker σορτσάκι είναι ιδανικό για κάθε είδους προπόνηση, είτε σκοπεύετε να τρέξετε, να κάνετε γιόγκα, δύναμη - είτε απλώς να χαλαρώσετε στο σπίτι.

Αντιαλλεργικό biker shorts

Έχετε βιώσει ότι όποιο biker σορτσάκι κι αν αγοράσετε, αυτό συνεχίζει να γλιστρά προς τα πάνω ή προς τα κάτω, και καταλήγετε να το τραβάτε πάνω και κάτω αμέτρητες φορές; Τότε θα σας παρουσιάσω το Αντιαλλεργικό Biker Shorts. Αυτό το σορτσάκι έχει ψηλή μέση, με ιδιότητες απορρόφησης υγρασίας, προσφέροντας βέλτιστη άνεση καθ' όλη τη διάρκεια των προπονήσεων σας. Εκτός από την καλή εφαρμογή γύρω από τη μέση και τους μηρούς, το σορτσάκι διαθέτει αντι-γλιστρητή ζώνη γύρω από τη μέση για να αποτρέψει την ολίσθηση. Διατίθεται σε χρώματα: μαύρο και σκούρο γκρι.

Biker shorts med anti-skli effektBikser shorts med anti-skli

Διαβάστε περισσότερα για την επιλογή μας από biker σορτς.

Shorts til aktiviteter

Η επιλογή σορτσών μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς πολλά εξαρτώνται από το είδος προπόνησης ή δραστηριότητας που επιθυμείτε να εκτελέσετε. Παρά το γεγονός ότι όλα τα προπονητικά σορτς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προπόνηση, δεν είναι όλα εξίσου κατάλληλα για τρέξιμο. Εδώ θα υποδεχτείτε το τέλειο σορτσάκι τρεξίματος, σορτσάκι για περιπάτους και σορτσάκι για ενδυνάμωση.

Shorts til løping

Pace running shorts είναι ένα σορτσάκι για τρέξιμο για εσάς που αναζητάτε χαρακτηριστικά όπως ψηλή μέση, ελαφρύ και κομψό σχέδιο. Αυτό το σορτσάκι έχει ένα επιπλέον σορτσάκι στο εσωτερικό, ώστε να μην επιτρέπει την διαφάνεια όταν κινείστε. Αυτό καθιστά το σορτσάκι τρεξίματος ιδανικό για προπονήσεις υψηλής έντασης. Στην εξωτερική πλευρά έχετε ένα σορτσάκι που σας προσφέρει μέγιστη κινητικότητα και άνεση κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Διατίθεται σε χρώματα: μαύρο και σκούρο γκρι.

Shorts til løpeturenGrå pace løπeshorts

Ένα άλλο σορτσάκι που είναι κατάλληλο για τρέξιμο είναι το running shorts. Αυτό έχει πιο παχύ κομμάτι στη μέση που διασφαλίζει ότι το σορτς παραμένει στη θέση του κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων σας. Με ιδιότητες που απορροφούν την υγρασία, παρέχει αναπνοή και μια ελαφριά αίσθηση, είναι μια νίκη. Το σορτς διατίθεται σε χρώμα: μαύρο.

Shorts til tur

Αν ψάχνετε για ένα σορτσάκι πεζοπορίας που μπορεί να φορεθεί ακόμα και όταν βρέχει. Move shorts είναι αδιάβροχα με DWR μεμβράνη. Το σορτς αυτό σας προσφέρει πλήρη ελευθερία κίνησης και μπορεί επομένως να χρησιμοποιηθεί για όλων των ειδών τις δραστηριότητες, ακόμα και αναρρίχηση αν το επιθυμείτε. Το ύφασμα είναι ελαφρύ, ελαστικό και ανθεκτικό. Διατίθεται σε χρώματα: μαύρο και χακί (πράσινο).

Διαβάστε περισσότερα για σορτσάκια πεζοπορίας

Treningsshorts

Ένα σορτσάκι must-have για την προπόνηση δύναμης είναι το Gym shorts. Αυτό το σορτσάκι έχει ψηλή μέση, ελαστικό και κολακευτικό σχέδιο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το να τραβάτε το σορτσάκι πιο ψηλά κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων σας. Με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, το σορτσάκι είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει την άνεση που όλοι αναζητούν. Διατίθεται σε χρώματα: μαύρο και σκούρο γκρι.

Διαβάστε περισσότερα για προπονητικά σορτς

Treningsshorts med lomme

Όταν βρίσκεστε σε μια προπόνηση στο γυμναστήριο, είναι συχνά βολικό να μπορείτε να έχετε μαζί σας το κινητό, τα κλειδιά και διάφορα αξεσουάρ. Έχουμε αναπτύξει λοιπόν τα Pocket Gym Shorts, τα οποία έχουν δύο στρατηγικές τσέπες, ώστε να μπορείτε να κρατήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων σας. Αυτό το σορτσάκι δεν γλιστράει κάτω κατά την προπόνηση και είναι squat proof, πράγμα που το καθιστά ιδανικό τόσο για τρέξιμο όσο και για ενδυνάμωση!

Blå shorts med lommerTreningsshorts med lommer

Seamless Scrunch Shorts

Tie Dye Scrunch shorts είναι φτιαγμένα με μια κολακευτική ραφή scrunch για να αναδείξουν τις θηλυκές καμπύλες. Χρησιμοποιώντας ένα V-σχήμα και το εφέ scrunch δίνει στο πίσω μέρος ωραίο και σφιχτό σχήμα - κάτι που πολλές κοπέλες εκτιμούν στα αθλητικά ρούχα. Τα scrunch σορτσάκια διατίθενται σε μια κολακευτική και πολύχρωμη σχεδίαση σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις.Scrunch shorts med lilla mønsterScrunch shorts som former rumpen

Διαβάστε περισσότερα για seamless αθλητικά ρούχα και περισσότερο σχετικά με το scrunch εδώ!

Επιστροφή στο ιστολόγιο