Beste biker shorts til dame

Καλύτερες Σορτς Ποδηλασίας

Σορτς ποδηλάτου είναι η τέλεια λύση όταν γίνεται πολύ ζεστό με κολάν! Το σορτσάκι χαρακτηρίζεται από την σφιχτή εφαρμογή του που καλύπτει τους μηρούς, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι τριβές και οι επώδυνες πληγές μεταξύ των ποδιών. Επιπλέον, τα σορτσάκια εκπαίδευσης είναι squat proof ώστε να μην είναι διαφανή κατά την προπόνηση.

Τα σορτσάκια ποδηλάτου έχουν αρχικά σχεδιαστεί για ποδηλάτες για να καταπολεμήσουν τη τριβή στους μηρούς. Με τις επαναλαμβανόμενες περιστροφές στα πετάλια, οι μηροί τρίβονται μεταξύ τους και μπορεί να προκύψει εξάνθημα και εγκαύματα. Αυτό είναι ένα γνωστό πρόβλημα που μπορεί να συμβεί σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις και το σορτσάκι έχει γίνει έτσι ένα απαραίτητο κομμάτι για τον καθένα στην ντουλάπα του. Είτε πρόκειται για προπόνηση, περίπατο ή για χαλάρωση, ένα σορτσάκι ποδηλάτου θα είναι μια άνετη και ασφαλή επιλογή.

Αδιαχώριστο σορτσάκι ποδηλάτου

Ένα από τα αγαπημένα μας είναι το Fit Shorts, το οποίο είναι ένα αδιαχώριστο σορτσάκι ποδηλάτου. Το κολάν είναι squatproof, ψηλό στη μέση και έχει μια υπέροχη effect hold-in! Είναι ελαφρύ και άνετο να το φοράτε. Ένα πρόβλημα που συχνά προκύπτει με τη χρήση σορτς είναι ότι ανεβαίνουν, αλλά αυτό το σορτσάκι ποδηλάτου έχει μια ελαστική ζώνη στο κάτω μέρος της ραφής που το διατηρεί στη θέση του κατά τη χρήση.

Elevate wave shorts έχουν το elevate-effect που κάνει αυτό το σορτσάκι αδιαχώριστο ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα σχηματιστικό αποτέλεσμα! Είναι έτσι άνετο να το φοράτε, επιπλέον ότι διαμορφώνει την πίσω σας με ωραίο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα: Τι είναι το αδιαχώριστο;

Scrunch σορτσάκι ποδηλάτου

Peachy Scrunchie shorts είναι ένα αδιάχωριστο σορτσάκι εκπαίδευσης με V-σχήμα που τονίζει τις θηλυκές καμπύλες. Το σορτσάκι έχει επίσης μια ψηλή μέση και είναι ρυθμιστικό υγρασίας για μέγιστη άνεση κατά την προπόνηση. Το σορτσάκι ποδηλάτου διατίθεται σε πολλά όμορφα χρώματα, έτσι ώστε να μπορείτε να διαλέξετε να ξεχωρίσετε λίγο ή να προτιμήσετε τα κλασικά χρώματα.

Γκρι σορτσάκι ποδηλάτουΠράσινο σορτσάκι ποδηλάτου

Διαβάστε περισσότερα: Τι είναι το scrunch;

Ribbed σορτσάκι ποδηλάτου

Ribbed biker shorts είναι ένα ribbed σορτσάκι σε αδιαχώριστο σχέδιο με ψηλή μέση και φαρδιά ζώνη ώστε να εφαρμόζει άνετα στο σώμα. Αυτό το σορτσάκι εκπαίδευσης έχει επίσης την κολακευτική V-μορφή που διαμορφώνει τη πίσω σας με ωραίο τρόπο. Το κομψό σορτσάκι ποδηλάτου είναι ιδανικό για κάθε είδους προπόνηση, είτε πρόκειται να τρέξετε, να κάνετε γιόγκα, προπόνηση δύναμης - ή απλώς να χαλαρώσετε στο σπίτι.

Μαύρο ribbed σορτσάκι ποδηλάτουΜαύρο σορτσάκι από ribbed ύφασμα

Διαβάστε περισσότερα: Καλύτερα σορτσάκια προπόνησης

Αντιολισθητικό σορτσάκι ποδηλάτου

Εάν θέλετε καλή εφαρμογή και μέγιστο αντιολισθητικό αποτέλεσμα, το Antislip Biker Shorts είναι μια εξαιρετική επιλογή! Αυτό το σορτσάκι ποδηλάτου είναι τέλειο, μεταξύ άλλων, για τρέξιμο, καθώς δεν κυλάει ούτε κατεβαίνει. Έτσι μπορείτε να αποφύγετε να ανησυχείτε για το να πρέπει να τραβάτε προς τα κάτω το σορτσάκι πολλές φορές κατά τη διάρκεια της προπόνησης!

Διαβάστε περισσότερα: Οδηγός σορτσών
Επιστροφή στο ιστολόγιο