seamless tights

Τι είναι Seamless; (Αδιάκριτα Ρούχα)

Εξηγούμε τα seamless ρούχα άθλησης

Τα seamless ρούχα άθλησης κατασκευάζονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά η ποιότητα επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες. Εξηγούμε κάθε μία από τις διαφορετικές διαδικασίες. Κάθε seamless ρούχο είναι πλεκτό από μία στρογγυλή πλεκτική μηχανή (υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις, αλλά είναι σπάνιες). Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρούχο πλέκεται ως σωλήνας. Ένα αθλητικό leggings, top ή sports bh πλέκονται με τον ίδιο τρόπο.

Τι είναι κρίσιμο για την ποιότητα ενός seamless leggings; Όλα τα παρακάτω σημεία επηρεάζουν την ποιότητα των seamless ρούχων. Διαβάστε περισσότερα για τα καλύτερα seamless leggings και ποιο να επιλέξετε εδώ. 

  • Νήμα
  • Σχεδίαση και ρύθμιση της στρογγυλής πλεκτικής μηχανής (SANTONI)
  • Βαφή
  • Κοπή & Ράψιμο (εκτελείται χειροκίνητα)
  • Έλεγχος ποιότητας
hva er seamless

    Συχνά χρησιμοποιούμενες αγγλικές λέξεις όταν μιλάμε για την παραγωγή seamless ρούχων άθλησης:

    • Knitting
    • Circular Knitting Machine
    • Seamless
    • Gauge με συντομία GG (μέτρο για την πυκνότητα μεταξύ των βελονών σε μια πλεκτική μηχανή)

    Νήμα

    Το νήμα είναι κρίσιμο για την ποιότητα και τις ιδιότητες του υφάσματος. Επιλέγεται νήμα ανάλογα με το σκοπό του ρούχου και την επιθυμητή ποιότητα. Είναι φυσικό να συνδυάζονται διάφοροι τύποι νημάτων. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με έναν από τους καλύτερους παραγωγούς νημάτων στον κόσμο. Ο συνεργάτης μας Fulgar SpA στην Ιταλία έχει εξειδίκευση στο Nylon 6.6 και άλλους τεχνικούς τύπους νημάτων. Είναι γνωστοί για την ποιότητα και την βιώσιμη παραγωγή τους.

    Σχεδίαση & Ρύθμιση

    Όλα τα seamless ρούχα σχεδιάζονται σε ένα πρόγραμμα υπολογιστή πριν πλέκονται από τη στρογγυλή πλεκτική μηχανή. Αυτός ο σχεδιασμός καθορίζει τις διάφορες πλεκτές υφές και διαστάσεις. Κάθε βελόνα που πλέκει καθορίζεται από το σχέδιο.

    Ένας τεχνικός πρέπει χειροκίνητα να προετοιμάσει τη μηχανή για παραγωγή. Το νήμα πρέπει να ρυθμιστεί, να ρυθμιστεί, οι ελαττωματικές βελόνες πρέπει να αντικατασταθούν και η μηχανή πρέπει να καθαριστεί και να προγραμματιστεί για το αντίστοιχο ρούχο.

    Warp knit

    Το warp knit seamless είναι μια τεχνική στην παραγωγή seamless που διασφαλίζει ότι τα ρούχα είναι ελαστικά, αναπνέουν και ανθεκτικά. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της τεχνολογίας που συνδέει το νήμα με ισχυρό τρόπο, χρησιμοποιώντας παράλληλους βρόχους που συνδέονται σε μοτίβο ζιγκ-ζαγκ.

    Βαφή

    Η βαφή και η επεξεργασία του υφάσματος είναι σημαντική για την άνεση και τις ιδιότητες του υφάσματος. Η βαφή γίνεται όταν το “seamless ρούχο” είναι σωλήνας.

    Κοπή & Ράψιμο

    Μετά την βαφή, ο σωλήνας πρέπει να κοπεί και να ραφεί. Έτσι είναι ένα ολοκληρωμένο και χρήσιμο seamless ρούχο. Όλα τα άρθρα απαιτούν αυτή τη χειροκίνητη διαδικασία. Seamless workout leggings, εσώρουχα, sports bh και γυμναστήρια πρέπει να κοπούν και να ραφούν πριν μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν.

    Έλεγχος ποιότητας

    Ένας καλός έλεγχος ποιότητας πρέπει να αποκαλύψει ελαττώματα πριν τα ρούχα συσκευαστούν και αποσταλούν στη Νορβηγία. Όλα τα seamless ρούχα μας περνούν από τρεις ελέγχους ποιότητας. 

    1. Όταν ο σωλήνας είναι έτοιμος

    2. Όταν ο σωλήνας είναι βαμμένος

    3. Όταν το ρούχο είναι κομμένο και ραμμένο

     seamless treningsklær

    Πλεονεκτήματα του Seamless Ρούχων Άθλησης:

    • Λιγότερες ραφές

    • Λιγότερες απώλειες κατά την παραγωγή

    • Απεριόριστες δυνατότητες σχεδίασης. Η στρογγυλή πλεκτική μηχανή πλέκει όλες τις διαφορετικές υφές που έχουν σχεδιαστεί εκ των προτέρων. 

    • Αποτελεσματική παραγωγή και λιγότερη χειρωνακτική εργασία. Η στρογγυλή πλεκτική μηχανή πλέκει ένα leggings σε λιγότερο από 10 λεπτά. Τα κομμάτια του σχεδίου έχουν καταργηθεί.

    • Μεγάλη ποικιλία νημάτων με τεχνικές ιδιότητες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν φυσικές ίνες.

    • Μια τεχνολογία σε εξέλιξη 

    Χρήσεις

    Τα seamless ρούχα άθλησης είναι μαλακά, έχουν καλή εφαρμογή και αισθάνονται εξαιρετικά άνετα στην επιδερμίδα. Για άτομα με υψηλές απαιτήσεις σε άνεση και ελευθερία κινήσεων, το seamless είναι ένα καλό αθλητικό ρούχο.

    Παράγουμε seamless leggings και seamless tops για όλες τις σωματικές δραστηριότητες. Αυτό περιλαμβάνει την άρση βαρών, το τρέξιμο και τη γιόγκα. Γι' αυτό και έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιήσουμε αποκλειστικά υλικά που καθιστούν το ρούχο εξαιρετικά άνετο. Είναι ελαφρύ, απαλό και μεταφέρει την υγρασία αποτελεσματικά. Αλλά ακόμη και τα καλύτερα seamless ρούχα άθλησης πρέπει να χειριστούν σωστά. Αν κάνετε δραστηριότητες που συνεπάγονται τριβή με αντικείμενα ή επιφάνειες, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάτι άλλο εκτός από seamless leggings. Σας προτείνουμε αυτά τα leggings αν σκοπεύετε να κάνετε μια σκληρή CrossFit προπόνηση, ή αν διατρέχετε τον κίνδυνο να δώσετε στο leggings σας την γεύση από άσφαλτο ή άλλες ανώμαλες επιφάνειες.

    Κανένα seamless ρούχο δεν θέλει να έρθει σε επαφή με σκληρές επιφάνειες, νύχια από ζώα ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα. Αυτά μπορεί να βλάψουν την επιφάνεια. Τα seamless ρούχα άθλησής σας πρέπει να είναι σε θέση να σας προσφέρουν πολλές άνετες εμπειρίες και προπονήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Seamless εσώρουχα και κάλτσες

    Στο παρελθόν, οι seamless μηχανές χρησιμοποιούνταν κυρίως για την παραγωγή κά袜ών και εσωρούχων. Οι κάλτσες παράγονται με τον ίδιο τρόπο όπως τα seamless ρούχα, αλλά κόβονται και ράβονται διαφορετικά. Η μηχανή που παράγει τις κάλτσες είναι επίσης μια στρογγυλή πλεκτική μηχανή, αλλά πολύ μικρότερη.

    Famme Seamless

    Μένουμε ενημερωμένοι για νέα νήματα και πλεκτικές τεχνικές για να σας προσφέρουμε τα πιο σύγχρονα και καλύτερα seamless ρούχα άθλησης. Στείλτε μας ευχαρίστως τις παρατηρήσεις ή τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα προϊόντα μας ή την παραγωγή seamless.

    ribbed seamless set

    Seamless leggings

    Η Famme προσφέρει ένα ευρύ φάσμα seamless leggings για να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας. Η ποικιλία έγκειται επίσης σε χρώματα, εφαρμογή και πάχος του υφάσματος. Ανεξαρτήτως του ποιο μοντέλο σας ταιριάζει καλύτερα, όλα μας τα seamless leggings είναι κατασκευασμένα από Fulgars Lamicrofibra. Αυτό είναι ένα νήμα Nylon 6.6 με εξαιρετικά λεπτές ίνες που καθιστούν τα leggings ευχάριστα να φοράτε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

    Τα seamless leggings που προσφέρουμε περιλαμβάνουν τα καλύτερα πωλούμενα Vortex Tights και Vortex 2 που είναι πιο παχιά σε ύφασμα και έχουν περισσότερη συμπίεση. Εάν θέλετε ένα workout leggings με καλή shaping-effekt που δίνει στο πίσω μέρος μια καλή μορφή, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στα Elevatewave leggings και Scrunch seamless leggings.

    Seamless sports-bh

    Ανάμεσα στο ευρύ φάσμα sports-bh που διαθέτουμε, υπάρχουν πολλές επιλογές σε seamless. Με τον απλό και κομψό σχεδιασμό του με λίγες ραφές, προτείνουμε το seamless σουτιέν για προπόνηση με χαμηλή έως μέτρια ένταση.

    Ένα από τα πιο αγαπημένα μας σουτιέν είναι το χωρίς μπανέλα Seamless Bralette και το Power seamless top που ταιριάζει καλά στην καθημερινότητα ή σε προπόνηση με χαμηλή ένταση, όπως γιόγκα ή γρήγορο περπάτημα.  Elevate Sports Bra και Camo sports bra είναι πιο κατάλληλα για προπόνηση με λίγο υψηλότερη ένταση καθώς προσφέρουν καλή στήριξη, π.χ. για προπόνηση δύναμης.

    Άρθρα με σχετικό περιεχόμενο

    Επιστροφή στο ιστολόγιο