Tights med høyt liv til dame

Καλύτερα κολάν γυμναστικής με ψηλή μέση

Καλύτερα Leggings με Ψηλή Μέση

Leggings με ψηλή μέση είναι ένα από τα must-have κομμάτια που ήρθαν για να μείνουν. Η ψηλή μέση αναδεικνύει τις γυναικείες καμπύλες και προσφέρει επιπλέον σφικτή εφαρμογή κατά την προπόνηση, γιόγκα ή τρέξιμοΤα leggings μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα, από t-shirts, cropped tops και αθλητικά σουτιέν, και είναι λοιπόν ιδανικά για μια πολυάσχολη καθημερινότητα όσο και για μία προπόνηση. Σε αυτόν τον οδηγό έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μας.

 

#1 Compression Leggings 

Vortex leggings έγιναν γρήγορα ένα από τα best-sellers της Famme, και με καλό λόγο. Το σύνολο της προπόνησης είναι seamless, δηλαδή έχει εξαιρετική αναπνευσιμότητα, ευελιξία και αντοχή. Διαβάστε περισσότερα για το τι είναι τα seamless αθλητικά ενδύματα εδώ. Πρόσφατα βελτιώσαμε την πρώτη έκδοση των Vortex leggings με ένα υψηλότερο επίπεδο ελαστάνης που προσφέρει περισσότερη σφικτή εφαρμογή κατά την προπόνηση. Η νέα έκδοση διαθέτει επίσης επιπλέον σφικτή εφαρμογή στη μέση, καθώς έχουμε προσθέσει επιπλέον stretch και μια ραβδωτή υφή. Στη σειρά Vortex θα βρείτε επίσης τα Elevate leggings που διαμορφώνουν και βελτιώνουν τις γυναικείες καμπύλες μέσω στρατηγικού σχεδιασμού. Τα leggings δεν είναι διαφανή κατά την προπόνηση και είναι squat proof.

 

#2 Leggings με Efekt Peach-Bum

Scrunch leggings έγιναν μέρος της συλλογής μας μετά από μεγάλη ζήτηση από τους πελάτες μας. Τα leggings διαθέτουν μια ραφή πίσω που προσφέρει ένα Peach-bum αποτέλεσμα που ανυψώνει, διαμορφώνει και αναδεικνύει τις γυναικείες καμπύλες. Τα leggings δεν γλιστρούν κάτω κατά την προπόνηση και είναι επίσης squat proof, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι τα εσώρουχα θα φανούν. Τα scrunch leggings μας υπάρχουν επίσης σε μια seamless έκδοση με μια ραβδωτή δομή στη μέση που έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής.

Εάν προτιμάτε ένα πιο διακριτικό scrunch αποτέλεσμα αλλά επιθυμείτε την κολακευτική σιλουέτα που προσφέρουν τα scrunch κομμάτια, έχουμε πολλές εναλλακτικές διαθέσιμες. Τα νέα μας Rush και Rise leggings προσφέρουν το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Το κομψό scrunch αποτέλεσμα ανυψώνει και διαμορφώνει τον πισινό, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια κομψή και απλή εμφάνιση.

 

#3 Hold-in Leggings 

Essential leggings είναι μια κομψή κλασική επιλογή που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Τα leggings διαθέτουν ελαστικό ύφασμα υψηλής πυκνότητας που προσφέρει καλή σφικτή εφαρμογή και διασφαλίζει ότι δεν είναι διαφανή κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αυτά τα leggings είναι ιδανικά για να συνδυαστούν με το Essential t-shirt μας είτε σε μαύρο είτε σε άσπρο.

 

#4 Running Leggings

Techna leggings είναι μια seamless leggings που είναι μαλακή και άνετη με δύο πρακτικές τσέπες που την καθιστούν ιδανική για τρέξιμο. Το μοντέλο έχει ενημερωθεί με βάση τις παρατηρήσεις των πελατών με μια ψηλή μέση και μεγαλύτερες τσέπες που επιτρέπουν ακόμα και τις μεγαλύτερες κινητές συσκευές. Οι ραφές έχουν σχεδιαστεί με έμφαση στη λειτουργικότητα και την αισθητική.

 

#5 Μαλακά High Waist Leggings 

Πρόσφατα, τα training leggings από μαλακά υλικά έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή, και ο απλός αλλά κομψός σχεδιασμός των leggings δείχνει γιατί. Το δικό μας Softy leggings είναι ένα training leggings κατασκευασμένο από έναν συνδυασμό superfine Nylon 66 και Lycra Ελαστάνη, πράγμα που καθιστά τα leggings υπερβολικά στο επίπεδό τους. Αυτά τα leggings είναι όμορφα στην όψη, μαλακά στο δέρμα με ματ επιφάνεια, είναι squat-proof και διαθέτουν ελαστικές ιδιότητες και αποτελεσματική διαχείριση υγρασίας. Τα Softy leggings έρχονται επίσης χωρίς ραφή μπροστά.Αυτά τα leggings είναι τέλεια για να συνδυαστούν με το Softy crop top.

 

#6 Πολύχρωμα High Waist Leggings

Τα leggings με χρώματα έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τελευταία, και είναι πραγματικά ένα statement κομμάτι. Μπορείτε να τα συνδυάσετε είτε με μια μαύρη είτε με μια λευκή μπλούζα, ή ως σετ εάν θέλετε να ξεχωρίσετε ακόμη περισσότερο στο γυμναστήριο. Η Famme έχει προσθέσει πολλές πολύχρωμες επιλογές, μεταξύ των οποίων και το best-seller Peachy Scrunch Leggings. Μια άλλη επιλογή είναι τα Motion Leggings, που έρχονται σε 10 διαφορετικά χρώματα! Το κλασικό best-seller μας Vortex Leggings έχει επίσης λανσαριστεί σε πολλαπλά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων του κίτρινου, ροζ, πορτοκαλί και μωβ!

 

#7 Μοτίβο High Waist Leggings

Τα leggings με μοτίβο είναι μια κλασική επιλογή και συνεχώς προκύπτουν νέες τάσεις στη γυμναστική μόδα. Η Famme προσφέρει μια σειρά από high waist training leggings με μοτίβο, όπως τα Tie Dye Scrunch Leggings! Εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ και διατίθενται σε μια σειρά από ζωντανά χρώματα. Μια άλλη επιλογή είναι τα Fleek Leggings που διαθέτουν πιο διακριτό μοτίβο. Αυτά τα leggings έρχονται σε κόκκινο, μαύρο και μπλε. Ένα άλλο bestseller είναι τα Camo Leggings, που είναι διαθέσιμα σε γκρι, ανοιχτό μωβ, σκούρο μωβ και κόκκινο.

Επιστροφή στο ιστολόγιο