gravid tights - fordelene med tights under svangerskap

Γυμναστικά κολάν για έγκυες - Συμβουλές για να βρείτε τα σωστά αθλητικά ρούχα

Η άθληση και η φυσική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι και ωφέλιμη και σοφή. Είναι ιδανικό να γυμνάζεστε με μέτρια ένταση και να μην υποβάλλετε το σώμα σας σε υπερβολικό στρες. Είναι σημαντικό να μην προκαλείτε στο σώμα σας μη φυσιολογικές ποσότητες άγχους μέσω της άσκησης. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει ασκήσεις που μπορείτε να εκτελέσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ένας ήρεμος περίπατος είναι μια πολύ καλή δραστηριότητα για τις εγκύους προκειμένου να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση και να αισθάνονται καλά. Εάν συνήθως δεν ασκείστε πολύ, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, αλλά η φυσική δραστηριότητα με μέτρια ένταση είναι μόνο ωφέλιμη! Σε ένα άρθρο στο NHI, η δημοσιογράφος Merethe Kvam αναφέρει ότι η άθληση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης συμβάλλει σε μια λιγότερο περίπλοκη γέννα και στην καλύτερη αυτοεκτίμηση.

Η άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να προσφέρει πολλές προκλήσεις, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ρούχα άθλησης. Τα παλιά ρούχα άθλησης δεν ταιριάζουν πια και νιώθετε αναγκασμένοι να αγοράσετε νέα. Τι να αγοράσετε και πού να βρείτε ρούχα άθλησης κατάλληλα για εγκύους; Είτε πρόκειται να ασκηθείτε είτε απλά χρειάζεστε κάτι άνετο να φορέσετε, ένα υπέροχο leggings είναι μια καλή επιλογή.

Στη Famme έχουμε μια μεγάλη επιθυμία να παράγουμε leggings που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από όλες τις ομάδες. Πολλοί από τους πελάτες μας μας έχουν δείξει ότι τα leggings μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Βασισμένοι σε κριτικές και σχόλια από τους υπέροχους πελάτες μας, έχουμε καταρτίσει μια λίστα με leggings που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

1. Επιλέξτε ένα leggings που είναι ελαστικό στη μέση

Ribbed εγκυμοσύνης training leggings

Η Famme έχει σχεδιάσει αρκετά leggings ειδικά για εγκύους, ώστε να είναι προσαρμοσμένα σε μια μεγαλύτερη κοιλιά. Αυτό το leggings είναι φτιαγμένο από ριμπ υλικό και έχει επιπλέον ελαστικότητα, καθώς και ένα πιο λεπτό waistband που βρίσκεται στην κορυφή της κοιλιάς. Αυτό διασφαλίζει ότι το leggings δεν γλιστράει κάτω κατά την άσκηση. Το leggings εγκυμοσύνης είναι επίσης squat proof, ρίξτε μια ματιά εδώ!

 

Flex Μητρότητας Leggings

Ένα ακόμα καλό leggings εγκυμοσύνης από τη Famme έρχεται σε ένα υπέροχο μπλε χρώμα, καθώς και κλασικό μαύρο. Τα leggings εγκυμοσύνης μας έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άνεση και υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Με ένα ελαστικό και διαπνέον υλικό, προσαρμόζονται στην αναπτυσσόμενη κοιλιά σας και σας δίνουν πλήρη ελευθερία κινήσεων κατά την άσκηση. Το μαλακό waistband εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή, ενώ ο κολακευτικός σχεδιασμός σας κάνει να αισθάνεστε στυλάτοι και αυτοπεποίθηση ενώ έχετε μια δραστήρια εγκυμοσύνη.

 

 

Leggings που ταιριάζουν τέλεια στην εγκυμοσύνη

Αυτό το leggings είναι εδώ και καιρό αγαπημένο μεταξύ όλων των πελατών μας, ειδικά των εγκύων γυναικών με αναπτυσσόμενη κοιλιά. Είναι εξαιρετικά ελαστικό, οπότε αυτό είναι leggings που μπορείτε να φορέσετε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το Softy leggings εφαρμόζει στενά στο σώμα, δεν πιέζει στην κοιλία, δεν γλιστράει και δεν είναι διαφανές. Αυτό είναι σίγουρα ένα leggings που μπορείτε να φορέσετε τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την εγκυμοσύνη.

Θέλετε περισσότερες συμβουλές ή προτάσεις; Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα ανάπτυξης προϊόντων στο Facebook! Εκεί μπορείτε να πάρετε συμβουλές και προτάσεις από άλλους εγκύους πελάτες και να μοιραστείτε απόψεις για τα προϊόντα μας!

2. Επιλέξτε άνετα επάνω ρούχα

Τα leggings δεν είναι το μόνο νέο ρούχο που χρειάζεστε στη γκαρνταρόμπα σας κατά την εγκυμοσύνη. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το στήθος σας θα μεγαλώσει επίσης σημαντικά, επομένως είναι σοφό να είστε προετοιμασμένοι να αποκτήσετε ένα άνετο και ευχάριστο αθλητικό στηθόδεσμο. Εδώ θα βρείτε μια επιλογή από χαμηλή, μεσαία και υψηλή υποστήριξη. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σας ή τις προτιμήσεις σας.

Ο αθλητικός στηθόδεσμος με χαμηλή υποστήριξη είναι μεγάλος σε μέγεθος ώστε το στήθος σας να έχει άφθονο χώρο για να μεγαλώσει. Ο αθλητικός στηθόδεσμος με μεσαία υποστήριξη είναι μακρύς και άνετος για να φοράτε κάτω από οποιοδήποτε ρούχο, και είναι ένα cropped top. Εάν ψάχνετε για έναν στηθόδεσμο που θα κρατήσει πραγματικά το στήθος σας στη θέση του, μπορούμε να προτείνουμε τον στηθόδεσμο υψηλής υποστήριξης που έχει πολύ καλή στήριξη.

Κάτι άλλο που είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη είναι να έχετε αθλητικά επάνω ρούχα που είναι ευρύχωρα και κολακευτικά. Τα ρούχα άθλησης για εγκύους απαιτούν ορισμένες λειτουργίες. Ένα καλό t-shirt με ελαστικότητα ή μια αθλητική μπλούζα που δεν ενοχλεί είναι επιβεβλημένο. Οι αγαπημένες μας επιλογές είναι ένα χαλαρό t-shirt και ένα χαλαρό cropped top που αναδεικνύει την κοιλιά του μωρού. Ίσως να προτιμήσετε μια αθλητική μπλούζα, αυτή είναι ευρύχωρη και έχει πίσω για μεγαλύτερο αερισμό τις ζεστές μέρες.

 

3. Επενδύστε σε καλές αθλητικές παπούτσια

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τα πόδια μπορεί να πρηστούν, ως αποτέλεσμα αύξησης αίματος και υγρών που παράγει το σώμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιο γρήγορη κόπωση στα πόδια. Γι' αυτό είναι σοφό να επιλέξετε κάποια αθλητικά παπούτσια που έχουν καλή απορρόφηση κραδασμών και υποστήριξη! Τα Endorphin RX1 παπούτσια της Famme έχουν εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών, αλλά ταυτόχρονα είναι ευρύχωρα ώστε να υπάρχει χώρος για λίγο πιο φαρδιά πόδια.

Επιστροφή στο ιστολόγιο