Trendy treningstights til hverdags

Leggings για καθημερινή χρήση

Σε μια πολυάσχολη καθημερινότητα, η προπόνηση συνδυάζεται με άλλες δραστηριότητες, όπως το ποδήλατο για τη δουλειά ή το περπάτημα για να πάμε στο σούπερ μάρκετ. Ο περιορισμένος χρόνος που έχουμε στην καθημερινότητά μας μπορεί επίσης να συγκριθεί με την περιορισμένη ποσότητα ρούχων που έχει κάποιος στην ντουλάπα του. Αν είσαι φοιτητής ή νεαρός ενήλικας σε ένα μικρό διαμέρισμα, υπάρχουν περιορισμοί στο πόσα κομμάτια ρούχων μπορείς να κατέχεις. Μία τέλεια λύση για αυτό το παζλ μπορεί να είναι το να χρησιμοποιήσεις τα κολάν προπόνησης τόσο για προπονήσεις στο γυμναστήριο όσο και στην καθημερινότητα. Εκτός από την απόλαυση της μέγιστης άνεσης επιλέγοντας τα πιο άνετα παντελόνια, αυτό είναι πολύ στη μόδα αυτές τις μέρες. Τα κολάν προπόνησης προσδίδουν μια σπορ εμφάνιση και αναδεικνύουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Δες επίσης πώς να φτιάξεις μια κάψουλα

Άνετα κολάν για καθημερινή χρήση

Από τα πιο χρηστικά κολάν που έχουμε για καθημερινή χρήση, η συλλογή Softy είναι μια σίγουρη νίκη. Με την υφή του υφάσματος, το κολάν είναι μια απλή και κομψή επιλογή. Το ύφασμα είναι μαλακό στην επιδερμίδα και διαφέρει από τα τυπικά κολάν προπόνησης, που είναι φτιαγμένα από πιο τεχνικό υλικό. Με κλασικά, ουδέτερα χρώματα, αυτά τα κολάν μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με πουλόβερ και t-shirt - ή ταιριαστές ενδύματα προπόνησης για μια πλήρη σπορ εμφάνιση.

Μαύρο προπονητικό σετ για γυναίκεςΜαύρο κολάν για γυναίκες

Seamless κολάν για καθημερινή χρήση

Η συλλογή μας από seamless κολάν είναι από τις πιο άνετες επιλογές. Το χωρίς ραφή ύφασμα εξασφαλίζει καλή άνεση ώστε να μπορείς να εκτελείς καθημερινές δραστηριότητες με τον πιο άνετο τρόπο. Το παντελόνι αισθάνεται ελαφρύ στο σώμα και το απλό σχέδιο το καθιστά χρήσιμο τόσο για προπόνηση όσο και για καθημερινή χρήση. Ανάμεσα στην επιλογή μπορείς να βρεις τα πάντα, από λεπτά και ευέλικτα καθημερινά κολάν έως μερικά με περισσότερη συμπίεση.

Δες περισσότερα: Καλύτερα seamless κολάν και τι είναι το seamless;

Scrunch κολάν για καθημερινή χρήση

Αν θέλεις ένα κολάν με πολλές λεπτομέρειες και που να ξεχωρίζει, τα scrunch κολάν είναι μια καλή επιλογή. Χάρη σε μια ραφή scrunch, ανυψώνουν και αναδεικνύουν τους γλουτούς δημιουργώντας μια σμιλεμένη σιλουέτα. Με αυτή την απλή λεπτομέρεια, το ντύσιμο αναβαθμίζεται από μια πιο συνηθισμένη εμφάνιση. Τα scrunch κολάν προπόνησης μπορείς να τα βρεις σε όλα τα χρώματα, από ουδέτερα έως πιο φρέσκα χρώματα, έτσι ώστε να μπορείς να ντύνεσαι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου - τόσο στο γυμναστήριο όσο και στην καθημερινότητα.

Δες περισσότερα: Τι είναι τα scrunch κολάν;

Στυλ κολάν για καθημερινή χρήση

Πολλά από τα κολάν μας προσφέρονται σε ουδέτερα χρώματα με στυλάτες συνδυασμούς υφασμάτων, κάτι που τα καθιστά πολύ χρήσιμα για καθημερινή χρήση. Επιπλέον, ένα φρέσκο χρώμα μπορεί να είναι μια όμορφη προσθήκη σε μια αλλιώς γκρίζα καθημερινότητα, δίνοντας μια πρόσθετη πινελιά στο ντύσιμο. Όποιο κολάν και αν προτιμάς, έχουμε πολλές βασικές επιλογές που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με το κολάν προπόνησης.

Μια απλή t-shirt ταιριάζει με τα περισσότερα και τα κολάν προπόνησης δεν αποτελούν εξαίρεση. Αν διαλέξεις ένα κολάν προπόνησης με σχέδιο ή έντονα χρώματα, μπορείς να το συνδυάσεις με μια μαύρη ή λευκή μπλούζα ή να επιλέξεις μια t-shirt με φωτεινά χρώματα αν το κολάν είναι ουδέτερο στη χρώμα.

Δες περισσότερα: Καλύτερες t-shirts για γυναίκες

Τα πουλόβερ είναι πάντα μια κλασική επιλογή. Με μια εφαρμογή που είναι πιο μακριά στα μανίκια, το ρούχο θα ζεσταίνει περισσότερο, ενώ η πάχυνση του υφάσματος μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Για κάποιον που είναι σε κίνηση, ένα ελαφρύ πουλόβερ είναι συνήθως μια τέλεια επιλογή για να μπορείς να προσαρμόζεσαι εύκολα όταν η καρδιά σου χτυπά πιο γρήγορα.
Δες περισσότερα: Οδηγός πουλόβερ

Μαύρο hoodieΓκρι hoodie

Συνδυάζοντας τα κολάν προπόνησης με ένα μπουφάν, διατηρείς τη σπορ αίσθηση ενώ διατηρείς το στυλ στο ντύσιμο. Επίλεξε αν θέλεις να φοράς το μπουφάν, πάνω από τους ώμους ή γύρω από τη μέση - κάτι που είναι επίσης στη μόδα αυτές τις μέρες. Επίλεξε ένα σπορ μπουφάν ή ένα αδιάβροχο, σε κάθε περίπτωση θα ταιριάξει εξαιρετικά με ένα κολάν προπόνησης.
Δες περισσότερα: Οδηγός μπουφάν, καλύτερο αδιάβροχο,

Εάν επιθυμείς, μπορείς επίσης να προσθέσεις κάποιο καπέλο, τσάντα και λευκά παπούτσια για να αναβαθμίσεις το ντύσιμό σου. Ο τρόπος με τον οποίο θέλεις να στυλάρεις εξαρτάται συχνά από τα αξεσουάρ, γι' αυτό διάλεξε τα αγαπημένα σου αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση.
λευκά παπούτσια για τρέξιμολευκά παπούτσια για τρέξιμο
Δες περισσότερα: Καλά παπούτσια για δουλειά και προπόνηση
Επιστροφή στο ιστολόγιο