Beste seamless tights til dame

Καλύτερα seamless κολάν

Αδιάβροχα αθλητικά ρούχα έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση και ευκινησία. Επειδή τα ρούχα είναι χωρίς ραφές, κάθεται άνετα στο σώμα χωρίς να σφίγγουν ή να πιέζουν δυσάρεστα. Με τη φωτεινή εφαρμογή τους, ένα αδιάβροχο leggings είναι πιο κατάλληλο για προπόνηση χαμηλής έως μέτριας έντασης. Αν σκοπεύετε να κάνετε προπόνηση υψηλής έντασης, μπορεί να είναι σοφό να χρησιμοποιήσετε ένα κολλώδη leggings καθώς αυτά εφαρμόζουν πιο σφιχτά στο σώμα.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το τι είναι το seamless, δείτε εδώ!

Αδιάβροχα leggings

Το best seller αδιάβροχο leggings μας είναι το Vortex leggings. Ένα Vortex leggings είναι συνήθως λίγο πιο παχύ από άλλα leggings. Χάρη στο αδιάβροχο ύφασμα, το leggings προσφέρει μια μοναδική και άνετη εφαρμογή. Εάν θέλετε ένα πιο παχύ leggings με μεγαλύτερη εστίαση στην συμπίεση, έχουμε επίσης Vortex leggings 2, το οποίο είναι επίσης ένα αδιάβροχο αθλητικό leggings. Τα leggings διατίθενται σε πολλές διαφορετικές χρώματα ώστε ο καθένας να βρει το αγαπημένο του! Μεταξύ της επιλογής θα βρείτε αδιάβροχα leggings σε μαύρο, γκρι, μπεζ, μπλε, μωβ, κόκκινο και πράσινο.

Αδιάβροχα scrunch leggings

Ανάμεσα στα leggings μας, το αδιάβροχο scrunch leggings είναι μια μεγάλη αγαπημένη. Το leggings κάθεται όχι μόνο άνετα στο σώμα, αλλά είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα κολακευτικό scrunch-effect. Αυτό οδηγεί σε μια ωραία εφαρμογή που ανυψώνει τους γλουτούς και καταπολεμά το uni-butt, κάτι που εκτιμούν πολλοί σε ένα αθλητικό leggings.

Διαβάστε περισσότερα για το τι είναι τα scrunch leggings εδώ!

Lunge Scrunch leggings

Lunge Scrunch leggings έχουν ένα απλό και κομψό σχέδιο. Το leggings συνδυάζει scrunch με ένα V-σχήμα που μεγιστοποιεί την κολακευτική scrunch-επίδραση. Το leggings διατίθεται σε πολλά διαφορετικά χρώματα - μπλε, μαύρο, πράσινο, κόκκινο και γκρι. Εδώ είναι σίγουρα να βρείτε ένα αγαπημένο!

Πράσινα scrunch leggingsΓκρίζα scrunch leggings

Scrunch camo leggings

Εάν θέλετε ένα leggings στο δημοφιλές μοτίβο καμουφλάζ, η Scrunch camo leggings είναι μια καλή επιλογή. Το leggings έχει καλή συμπίεση που το καθιστά πιο χρήσιμο για κάθε είδους προπόνηση - τόσο για τρέξιμο όσο και για αντίσταση. Το leggings διατίθεται σε μαύρο, γκρι και πράσινο.

Κόκκινα camo leggings

 

Αδιάβροχα Fit leggings

Εάν προτιμάτε ένα πιο ουδέτερο leggings χωρίς τη ραφή scrunch, το Fit αδιάβροχο leggings είναι μια κλασική επιλογή. Fit leggings είναι πολύ άνετα να φοράτε ενώ το μείγμα υφασμάτων δίνει μια όμορφη εμφάνιση. Το leggings έχει ένα μινιμαλιστικό σχέδιο και μια μοναδική εμφάνιση. Ο συνδυασμός των seamless και των υλικών melange οδηγεί σε ένα squatproof leggings με ψηλή μέση και καλή στήριξη.

Melange fit leggingsΜπλε fit leggings σε melange ύφασμα

    

Rib leggings 

Rib leggings είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικό Nylon 6.6 που κάνουν το αθλητικό leggings ακόμα καλύτερο, όπου αναπνέει καλύτερα και είναι γρήγορα στεγνό. Το leggings κάθεται κολακευτικά σε όλες τις σωματικές μορφές και διατηρεί τη φόρμα του πλύση μετά από πλύση. Το leggings διατίθεται σε γκρι, μπλε και μαύρο.

   

Αδιάβροχα leggings ανά χρώματα

Όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα νέο leggings, δεν είναι μόνο τα λειτουργικά χαρακτηριστικά που υπογραμμίζονται, αλλά το χρώμα είναι επίσης σημαντικό στην απόφαση. Εάν νομίζετε ότι είναι λίγο δύσκολο να ξέρετε ποιο χρώμα να επιλέξετε, διαβάστε τον οδηγό για να βρείτε το σωστό χρώμα για το αθλητικό leggings!

 

Μπεζ αδιάβροχα leggings 

Τα χρώματα έρχονται και φεύγουν από τη μόδα, αλλά αυτή τη στιγμή το μπεζ είναι στη μόδα. Ένα μπεζ leggings είναι κομψό και μοντέρνο, και είναι εύκολο να συνδυαστεί με διάφορες αθλητικές κορυφές. Ορισμένοι φοβούνται ότι ένα ανοιχτό χρώμα στο αθλητικό leggings μπορεί να οδηγήσει σε διαφάνεια, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Τα μπεζ leggings μας είναι squatproof και το χρώμα δεν θα θυσιάσει την ποιότητα!

 

Ροζ αδιάβροχα leggings 

Για μια πιο πολύχρωμη επιλογή, ένα ροζ αδιάβροχο leggings είναι τέλειο. Έχουμε μεταξύ άλλων το αγαπημένο Vortex Tights σε ροζ, ή Elevate Wave Leggings. Έχουμε ροζ leggings σε πολλές αποχρώσεις, οπότε εδώ είναι απλά να βρείτε το αγαπημένο σας.

Μπλε αδιάβροχα leggings 

Εάν το μπλε είναι το αγαπημένο σας χρώμα, τότε έχουμε μια σειρά από όμορφα αδιάβροχα leggings! Μία από τις νεότερες κυκλοφορίες μας είναι το Peach Scrunch Tights, που ορίζει και σχηματίζει τους γλουτούς και έρχεται σε πολλές χρωματικές επιλογές. Μια άλλη επιλογή είναι το κλασικό Elevate Vortex Tights με επιπλέον συμπίεση.

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο