Turtights

Καλύτερα κολάν για γυναίκες

Είστε λάτρης των περιπατητικών εξορμήσεων σε δάση και εξοχή; Το φθινόπωρο είναι ίσως η εποχή που προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για πεζοπορία και είναι σημαντικό να έχετε καλά ρούχα. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στο δάσος είτε στο βουνό. Έχουμε τώρα φέρει ποδηματικές κολάν που είναι μια πιο εύκολη επιλογή και αντέχουν σε υψηλές δραστηριότητες.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός για κολάν - όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Πολυτελή Κολάν

Τα ποδηματικά κολάν μας είναι άνετα, ευέλικτα και είναι μια ελαφρύτερη επιλογή σε σύγκριση με το παντελόνι εξόδου. Έχουν καλή κινητικότητα, πράγμα που τα καθιστά κατάλληλα για το δάσος όσο και για μια πεζοπορία στο βουνό. Τα πολυτελή κολάν έχουν καλή εφαρμογή και ακολουθούν όλες τις κινήσεις του σώματος. Υπάρχει καλή ελαστικότητα στο κολάν που προσφέρει καλή άνεση.

Κολάν για προπόνηση το φθινόπωρο και τον χειμώνα

Light Thermal Leggings είναι ένα εξαιρετικό κολάν για να επιλέξετε τις ημέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα. Έχει μικρή εσωτερική πλευρά, που το καθιστά ιδανικό για εξωτερικές προπονήσεις ή για μια βόλτα. Το κολάν είναι ψηλό στη μέση με σύρμα και σας κρατά ζεστούς το φθινόπωρο και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Στο κάτω μέρος του ποδιού έχει λεπτομέρειες ανακλαστικές ώστε να μπορείτε να περπατάτε και να τρέχετε με ασφάλεια στο σκοτάδι. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι τον-τον (ίδια χρώμα με το κολάν). Διατίθεται σε μαύρο και μπλε.

Διαβάστε επίσης: Συμβουλές για χειμερινή προπόνηση

Μαύρο χειμερινό κολάν για γυναίκες με μικρή εσωτερική πλευρά Μαύρο κολάν για τον χειμώνα με ανακλαστικές λεπτομέρειες

Πολυτελή Κολάν για την Άνοιξη

Η άνοιξη είναι καθ' οδό και οι θερμοκρασίες γίνονται πιο ήπιες. Τότε τα κολάν συμπίεσης μας είναι μια πολύ καλή επιλογή. Είναι ακόμα λίγο κρύο έξω, παρόλο που ο ήλιος λάμπει, και τότε χρειάζεστε ένα κολάν που να κρατάει λίγο τη ζέστη.

Διαβάστε περισσότερα για τα κολάν συμπίεσης!

Κολάν συμπίεσης με τσέπη πίσω

Ella Kompresjonstights είναι ιδανικό για καθημερινές βόλτες ή προπόνηση έξω την άνοιξη. Το κολάν έχει ψηλή μέση με ένα φαρδύ και ελαστικό λάστιχο. Επιπλέον, το κολάν διαθέτει μια τσέπη στο εσωτερικό της μέσης που είναι ιδανική για κινητό τηλέφωνο, airpods, κλειδιά και κάρτες. Η πίσω τσέπη χωράει ένα iPhone 12.

Διατίθεται σε: Μαύρο, Μπλε και Κόκκινο

Κολάν συμπίεσης με δύο τσέπες

Ένα άλλο κολάν συμπίεσης είναι το Techna Tights. Αυτό είναι το πιο δημοφιλές μας με δύο μεγάλες τσέπες σε κάθε πλευρά. Η τσέπη είναι αρκετά μεγάλη για iPhone Plus. Το κολάν εφαρμόζει καλά γύρω από τους γοφούς, με ψηλή μέση και φαρδιά λινάκα. Επιπλέον, είναι και ανθεκτικό στις καθίσματα. Το ύφασμα μεταφέρει την υγρασία και φαίνεται ωραίο σε όλους τους τύπους και μεγέθη σώματος.

Διατίθεται σε: Μαύρο, Σκοτεινός Γκρι, Μωβ, Μπλε και Ανοιχτό Μπλε

Μαύρο πολυτελές κολάν με τσέπη για κινητό Μπλε πολυτελές κολάν με ψηλή μέση και ανθεκτικότητα στις καθίσματα

Κολάν συμπίεσης με Ψηλή Μέση

Essential Tights είναι ένα ψηλό κολάν που διαθέτει μαλακό, ανθεκτικό και πολυλειτουργικό ύφασμα. Είναι ανθεκτικό στις καθίσματα και διαθέτει αντι-ρυτίδωση που διασφαλίζει ότι παραμένει πάντα ομοιόμορφο και ωραίο. Αυτό είναι τέλειο για προπόνηση έξω.

Διατίθεται σε: Μαύρο, Μωβ, Σκούρο μπλε και Σκοτεινός Γκρι

Παντελόνι Εξόδου

Η Famme έχει πολλά να προσφέρει όταν πρόκειται για πεζοπορία. Ένα παντελόνι εξόδου είναι ιδανικό για την επόμενη πεζοπορία σας στο βουνό, χρόνο σε καλύβα ή βόλτα στο δάσος. Εκτιμούμε την ποιότητα και την εφαρμογή έτσι ώστε το παντελόνι που φοράτε να διαρκεί περισσότερο και να είναι προσαρμοσμένο στις καιρικές συνθήκες που πλησιάζουν. Το καλύτερο με ένα παντελόνι εξόδου είναι ότι σας βοηθά να κρατήσετε τη ζέστη όταν η θερμοκρασία πέφτει. Έχουμε 4 εκπληκτικά παντελόνια εξόδου για να επιλέξετε.

Αδιάβροχο παντελόνι εξόδου

Field Slacks είναι η τέλεια επιλογή εάν είναι κρύο και έχει λίγο βροχή στον αέρα. Αυτό είναι το απόλυτο παντελόνι εξόδου για γυναίκες, με τέλεια εφαρμογή και είναι επίσης αδιάβροχο. Το ιδανικό παντελόνι εξόδου για κορίτσια που ζουν στην πόλη του Μπέργκεν.

Αδιάβροχο παντελόνι εξόδου

Fly DWR pants είναι ένα αδιάβροχο παντελόνι εξόδου. Με τη μέγιστη ελευθερία κίνησης μπορείτε να σκαρφαλώσετε στις υψηλότερες κορυφές της Νορβηγίας χωρίς προβλήματα. Με ένα λεπτό και ελαστικό ύφασμα μπορείτε να πάρετε το παντελόνι όπου επιθυμείτε.

Στενό παντελόνι εξόδου

Everest Thermal Pants είναι το τέλειο παντελόνι εξόδου για όλες τις εποχές. Σας κρατά ζεστούς, αλλά αναπνέει επίσης αποτελεσματικά. Το παντελόνι είναι ιδανικό για πεζοπορίες σε βουνά και στη φύση όλο το χρόνο. Το ύφασμα του παντελονιού είναι ελαστικό και ανθεκτικό, κάνοντάς το ασυνήθιστα άνετο. Διαθέτει δύο τσέπες με φερμουάρ, αυτοκόλλητο γύρω από τη μέση για ρύθμιση της εφαρμογής και μία ανακλαστική λογότυπο τόνου-τόνου.

Επιστροφή στο ιστολόγιο