Treningstights til deg med lange ben

Leggings για μακριά πόδια; Έχουμε τα καλύτερα leggings για εσάς.

Έχεις μακριά πόδια και δυσκολεύεσαι να βρεις leggings που να έχουν κατάλληλο μήκος; Έχουμε leggings για όλους. Όλοι είμαστε διαφορετικοί και έχουμε διαφορετικές προτιμήσεις. Γι' αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε αθλητικά ρούχα που να ταιριάζουν τέλεια στο σώμα σας. Αυτός είναι ο οδηγός για εσάς με μακριά πόδια που δυσκολεύεστε να βρείτε leggings που να σας ταιριάζουν τέλεια. Για μια πιο λεπτομερή περιγραφή των leggings που προσφέρουμε, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό leggings!

Long Essential Leggings

Τα Long Essential Leggings είναι η παραλλαγή με μεγαλύτερο μήκος από τα Essential Leggings και ταιριάζουν τέλεια αν έχετε μακριά πόδια. Τα leggings διαθέτουν μαλακό και γερό ύφασμα, με καλή ελαστικότητα. Είναι ψηλής μέσης και είναι squat proof.

Long Essential LeggingsLong Essential Leggings

Long Techna Leggings

Long Techna Leggings είναι πολύ πρακτικά leggings με τσέπες! Οι δύο τσέπες σε κάθε πλευρά έχουν χώρο για κινητό τηλέφωνο, πιστωτική κάρτα, κλειδιά ή άλλα πράγματα που παίρνετε μαζί σας στην προπόνηση. Το μήκος τους είναι ιδανικό για τρέξιμο, όπου συχνά χρειάζεται να έχετε μαζί σας το τηλέφωνο και τα κλειδιά. Διαβάστε περισσότερα για τα leggings με τσέπες!

Long Techna LeggingsLong Techna Leggings

Fleek Leggings

Fleek leggings είναι ελαστικά και άνετα seamless leggings που είναι κατασκευασμένα από νάιλον, πολυεστέρα και ελαστάνη. Αισθάνονται ελαφριά και μαλακά στο σώμα και είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση και για προπόνηση. Διαβάστε περισσότερα για το τι σημαίνει seamless εδώ!

Fleek leggings για μακριά πόδια


Vortex 2 Leggings

Ο διάδοχος των best-selling Vortex leggings είναι λίγο πιο βαριά και έχει περισσότερη συμπίεση, και είναι φανταστικά μαλακά και άνετα. Σχηματίζουν το σώμα και αναδεικνύουν τις θηλυκές καμπύλες, ενώ διαθέτουν επιπλέον συμπίεση στη μέση. Ένα τέλειο leggings υψηλής ποιότητας με λίγο επιπλέον μήκος. Τα leggings δεν είναι διαφανή και είναι squat proof. Διαβάστε περισσότερα για τα καλύτερα leggings συμπίεσης!

Vortex leggings για μακριά πόδια


Scrunch Camo Leggings

Scrunch Camo Leggings συνδυάζει δύο αγαπημένα: ένα κομψό καμουφλάζ και τη δημοφιλή λεπτομέρεια scrunch στο πίσω μέρος για να δώσει μια κολακευτική εμφάνιση "peach bum". Συνδυάζει θηλυκό και edgy με την seamless τεχνολογία που βελτιώνει την άνεση και το στυλ σε ένα τελείως νέο επίπεδο. Αυτό κάνει αυτά τα leggings ένα τέλειο statement piece στη συλλογή activewear σας. Διαβάστε περισσότερα για το τι είναι scrunch εδώ!

Agility Leggings

Τα Agility leggings μας προσφέρουν φανταστική άνεση, χάρη στην προχωρημένη seamless τεχνολογία. Δεδομένου ότι είναι πολύ ελαστικά leggings, είναι κατάλληλα τόσο για yoga όσο και για ασκήσεις δύναμης. Φυσικά, είναι επίσης squat proof! Διαβάστε περισσότερα για τα καλύτερα seamless leggings μας εδώ!

Επιστροφή στο ιστολόγιο