Scrunch tights

Τι είναι το Scrunch Leggings;

Scrunch leggings είναι μια leggings με εφέ scrunch που χωρίζει τους γλουτούς και δίνει σε όλους τους σωματότυπους και τους γλουτούς μια φυσική, πιο ωραία εμφάνιση. Το Scrunch είναι μια καινοτόμος τεχνική ραψίματος που διαχωρίζει τους γλουτούς. Η leggings προσφέρει μια πιο ωραία και κολακευτική μορφή στους γλουτούς, μαζεύοντας το ύφασμα στη ραφή πίσω. Αν ψάχνετε για μια leggings που θα σας δώσει τους ωραιότερους γλουτούς, αυτή είναι η ιδανική επιλογή για εσάς!

Το 2024 καταργήσαμε τη ραφή μπροστά σε όλες τις scrunch leggings! Η τάση του scrunch έχει δημιουργήσει τεράστια ζήτηση, οπότε έχουμε συνεχώς αναπτύξει και λανσάρει νέες scrunch leggings για κάθε γούστο. Εξερευνήστε την καλύτερη συλλογή scrunch στη Νορβηγία εδώ.

Διαβάστε περισσότερα για όλες τις leggings μας στον απόλυτο οδηγό leggings.

Ποιες Scrunch Leggings να επιλέξω;

Η επιλογή της σωστής leggings μπορεί να φαίνεται αδύνατη, καθώς υπάρχουν πολλές διαθέσιμες. Γι' αυτό δημιουργήσαμε μια λίστα με τις καλύτερες scrunch leggings και τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά!

Κλασικές Scrunch Leggings

Νέες και καλύτερες! Η πιο πρόσφατη έκδοση των πρώτων μας Scrunch Leggings. Κάθονται καλά γύρω από τη μέση, δεν κυλούν προς τα κάτω, είναι κατασκευασμένες χωρίς ραφή μπροστά και έχουν ένα ωραίο και μινιμαλιστικό εφέ scrunch. Αυτή είναι η Scrunch Leggings που είναι καλύτερη για τρέξιμο. Έχει καλή συμπίεση, απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα και έχει μια υφή scrunch που είναι άνετη όταν τρέχετε ή κάνετε εντατικές προπονήσεις.

Seamless Scrunch Leggings

Τέλεια εφαρμογή χωρίς ραφή μπροστά. Seamless Scrunch Leggings ήρθαν για να μείνουν! Μινιμαλιστικός σχεδιασμός, απαλό ύφασμα και υπέροχο εφέ scrunch που σμιλεύει τους γλουτούς όπως επιθυμείτε.

Peachy Scrunch Leggings

Αυτές οι leggings είναι από τις πιο δημοφιλείς leggings μας και αποτελούν μια σίγουρη αγαπημένη μεταξύ των πελατών μας. Είναι απίστευτα άνετες και αναδεικνύουν τις θηλυκές καμπύλες. Το εφέ scrunch θα σας δώσει μια επίδραση peach-bum που θα σας κάνει να νιώθετε ωραία και σίγουρη κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Οι leggings έχουν ψηλή μέση και κρατούν καλά ψηλά κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας. Έχουμε χρησιμοποιήσει ένα νέο ύφασμα που είναι απαλό, ελαφρύ και αναπνέει. Είναι ένα άνετο ύφασμα που ταιριάζει τέλεια σε χαμηλή και υψηλή ένταση.

Scrunch leggings με booty contour

Οι νέες μας Peach Scrunch Leggings έγιναν αμέσως best seller, και δεν είναι τυχαίο! Αυτές οι leggings σμιλεύουν τους γλουτούς και τους κάνουν να φαίνονται πολύ κολακευτικοί. Οι Peachy Scrunch έρχονται σε μεγέθη από XS-XL και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Οι καλύτερες scrunch leggings συνοδεύονται φυσικά από ένα ταιριαστό αθλητικό σουτιέν.

Tie Dye Scrunch Leggings

Μια άλλη αγαπημένη των πελατών είναι οι Tie Dye Scrunch leggings. Αυτές οι leggings είναι μαλακές στο ύφασμα και έχουν μια κολακευτική ραφή scrunch και booty-contour. Οι leggings έρχονται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και έχουν ένα μοναδικό σχέδιο που δημιουργεί αντίθεση.

Scrunch leggings με κρυφή scrunch

Ως εναλλακτική στις best seller scrunch leggings, έχουμε αναπτύξει το μοντέλο Rise. Οι training leggings έχουν μια φυσική εφαρμογή με ένα λιγότερο έντονο εφέ scrunch που τις καθιστά ιδανικές για όλες τις σωματικές μορφές. Αν δεν είστε ακόμα εξοικειωμένοι με τις scrunch leggings, αυτή είναι η τέλεια επιλογή για να δοκιμάσετε. Όπως και με όλες τις άλλες leggings της Famme, η Rise είναι επίσης squat proof και όχι διαφανής.

 

Lunge scrunch leggings

Lunge leggings είναι μια χωρίς ραφή leggings που σμιλεύει την περιοχή των γλουτών. Είναι πιο ψηλές πίσω από μπροστά, πράγμα που προσφέρει καλύτερη στήριξη και μια πιο ωραία εφαρμογή. Οι leggings κάθονται καλά γύρω από τη μέση, είναι απίστευτα ελαστικές και όχι διαφανείς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κινείστε ελεύθερα χωρίς να ανησυχείτε ότι η leggings θα γλιστρήσει κατά τη διάρκεια κάθε squat.

 

Scrunch leggings με camo σχέδιο

Scrunch camo leggings είναι μια υπέροχη χωρίς ραφή leggings με scrunch πίσω που επίσης διαθέτει ένα κομψό camo σχέδιο. Το Camo έχει μια λεγόμενη κρυφή ραφή scrunch, όπου η ραφή είναι πιο διακριτική, χωρίς να θυσιάζει την επίδραση peach-bum. Έχει καλό holding effect και είναι ταυτόχρονα κολακευτική και άνετη.

 

 

Shorts με scrunch

Μετά από μεγάλες αιτήσεις, προσφέρουμε επίσης τώρα διάφορα Scrunch shorts. Η γκάμα μας περιλαμβάνει τόσο κοντές όσο και μακριές αθλητικές βερμούδες με το δημοφιλές σχέδιο scrunch. Είτε προτιμάτε μονόχρωμες είτε με σχέδια, έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ seamless shorts για μια χωρίς ραφή εφαρμογή ή κλασικές βερμούδες με σχέδιο scrunch. Εξερευνήστε τη συλλογή μας και βρείτε το αγαπημένο σας στυλ.

Scrunch αποτέλεσμα χωρίς scrunch

Η δημοφιλής Motion Tights σας δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά χωρίς scrunch. Η εφαρμογή και το ύφασμα είναι μοναδικά, έτσι ώστε να αποφεύγετε την καμπύλη unibutt. Είναι seamless και δεν έχει ραφή, ούτε μπροστά ούτε πίσω. Ο σχεδιασμός είναι δημοφιλής και έχει γίνει viral στα social media.

 

Leggings που μπαίνουν στους γλουτούς

Πολλοί επιθυμούν leggings που μπαίνουν στους γλουτούς για να σμιλέψουν τους γλουτούς με κολακευτικό τρόπο. Πολλές από αυτές τις leggings που χρησιμοποιούνται με αυτόν τον τρόπο είναι απλώς συνηθισμένες leggings με λεπτό ύφασμα που μπορούν να τραβηχτούν ψηλά για να τονίσουν τους γλουτούς. Το πλεονέκτημα των scrunch leggings είναι ότι έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να τονίζουν φυσικά τους γλουτούς και μπαίνουν πίσω ώστε να αποφεύγετε την εμφάνιση unibutt. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτός ο τύπος leggings ονομάζεται γλουτοζοι leggings!

4 πλεονεκτήματα των Scrunch leggings

1. Αναδεικνύουν τις καμπύλες σας!

Οι scrunch leggings αναδεικνύουν τις καμπύλες σας και θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το εφέ scrunch ανυψώνει τους γλουτούς και ταυτόχρονα δεν είναι διαφανές.

2. Μαλακές και άνετες

Οι leggings είναι μαλακές και άνετες στο δέρμα καθώς το υλικό αποτελείται από νάιλον και ελαστάνη. Το ύφασμα είναι κατάλληλο για προπόνηση με χαμηλή και υψηλή ένταση.

3. Ψηλή μέση και καλή αναπνοή

Οι Famme Scrunch leggings έχουν ψηλή μέση χωρίς να αισθάνονται πολύ σφιχτές. Με εξαιρετική αναπνοή είναι αυτές οι leggings σίγουρα οι αγαπημένες.

4. Ταιριάζουν εξίσου σε όλες τις σωματικές διαστάσεις

Είτε φοράτε μέγεθος XS είτε XL, οι scrunch-leggings μας θα προσφέρουν μια κολακευτική εφαρμογή. Τα σχέδια scrunch έρχονται με καλή ελαστικότητα και υλικό ελαστικό για μια ευέλικτη και άνετη εφαρμογή.

 

Διαβάστε επίσης τις άλλες αναρτήσεις σχετικά με τις leggings:

Επιστροφή στο ιστολόγιο