Turklær til dame

Ολοκληρωμένος οδηγός ενδυμάτων αθλητισμού

Δυσκολεύεσαι να βρεις ακριβώς το κατάλληλο που να φορέσεις στις περιπέτειές σου; Υπάρχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για ρούχα περιπέτειας στο διαδίκτυο, που εξαρτώνται εντελώς από τον τύπο της περιπέτειας που σκοπεύεις να κάνεις και από το καιρό. Εδώ έχουμε δημιουργήσει έναν εξαιρετικό οδηγό για ρούχα περιπέτειας για γυναίκες που αποτελείται από ρούχα και διάφορα πράγματα που είναι ιδανικά για περιπέτειες σε ένα τυπικό βόρειο κλίμα, το οποίο είναι και υγρό και κρύο. Στο Famme θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από ρούχα περιπέτειας για γυναίκες σε καλές τιμές.

Δες όλη τη συλλογή ρούχων περιπέτειας εδώ.

Το φθινόπωρο, οι συνθήκες είναι συνήθως ιδανικές για μια περιπέτεια. Παρ' όλα αυτά, ο καιρός είναι πιο απρόβλεπτος και έτσι είναι σημαντικό να βεβαιωθείς ότι έχεις ρούχα περιπέτειας που να ταιριάζουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Κακά ρούχα μπορεί συχνά να καταστρέψουν την εμπειρία της περιπέτειας και η επιλογή ρούχων είναι επομένως ουσιαστική.

Αρχή τριών στρωμάτων

Για να κρατήσεις τη ζέστη κατά την περιπέτεια, είναι σημαντικό να ντύνεσαι με πολλά στρώματα. Είναι προτιμότερο να έχεις πολλά λεπτά στρώματα ρούχων παρά λίγα παχιά. Με αυτό τον τρόπο είναι πιο εύκολο να αφαιρέσεις λίγο-λίγο καθώς γίνεσαι πιο ζεστή. Κατά τη διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας, το σώμα εκτίθεται σε θερμοκρασιακές διαφορές, και γι' αυτό είναι καλό να έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόσεις τα ρούχα σου αναλόγως. Η αρχή τριών στρωμάτων περιλαμβάνει το να φοράς ένα εσωτερικό στρώμα, ένα μεσαίο στρώμα και ένα εξωτερικό στρώμα όταν είσαι σε περιπέτεια.

Αυτές είναι οι συστάσεις μας για το πώς να ντυθείς σύμφωνα με την αρχή για την τέλεια περιπέτεια:

Το τέλειο εσώρουχο από μαλλί

Η πρακτική χρήση των εσωρούχων από μαλλί τα καθιστά κατάλληλα για περιπέτειες και στο σπίτι, και η πιο σημαντική τους λειτουργία είναι να σε κρατούν ζεστή και στεγνή.

Η TechWool ls t-shirt είναι ένα πουλόβερ από υπέροχο μαλλί Merino. Αυτό το πουλόβερ έχει καλή μόνωση και μεταφέρει την υγρασία, έτσι ώστε να μπορείς να παραμείνεις στεγνή και ζεστή καθόλη τη διάρκεια της περιπέτειας. Το πουλόβερ από μαλλί δεν προκαλεί φαγούρα και δεν αναδίδει οσμή ενώ επίσης δεν τσαλακώνεται. Είναι εξοπλισμένο με δύο διαφορετικά υφάσματα όπου το τεχνικό ύφασμα αερίζει εξαιρετικά καλά στην πλάτη και κάτω από τις μασχάλες.

Το ταιριαστό παντελόνι από μαλλί έχει την ίδια επίδραση και είναι ιδανικό τόσο για πεζοπορία όσο και για τρέξιμο, αλλά και για να είσαι άνετη στο σπίτι με μια μεγάλη κούπα κακάο. Ο σχεδιασμός είναι απλός, γεγονός που το καθιστά εύκολο να συνδυαστεί με άλλα ρούχα ή εξοπλισμό περιπέτειας ενώ είναι και κομψό.

Ένα υπέροχο πουλόβερ από μαλλί που ταιριάζει τέλεια για περιπέτεια είναι το Zip Up Wool Knit. Λόγω των μόνωτικών χαρακτηριστικών και του εξαιρετικής ποιότητας μαλλιού Merino, είναι ένα από τα καλύτερα πουλόβερ που μπορείς να πάρεις μαζί σου στην περιπέτεια. Είναι άνετο, μαλακό και διαθέτει φερμουάρ στον λαιμό. Εκτός ότι αυτό το πουλόβερ έχει αντιοσμητικές ιδιότητες, είναι ελαφρύ, δεν τσαλακώνεται και παρέχει καλή μόνωση - είναι επίσης πολύ βιώσιμο λόγω των περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο παραγωγός του υφάσματος.

Το παντελόνι περιπέτειας που ονειρεύεσαι

Ο σκοπός ενός παντελονιού περιπέτειας είναι να κρατά ζεστούς τους σε κρύες συνθήκες, ενώ επίσης να σε κρατά στεγνή κατά την περιπέτεια. Το παντελόνι πρέπει να είναι άνετο στην κίνηση, τόσο σε απόκρημνα βουνά όσο και για μια ωραία βόλτα μαζεύοντας μούρα στο δάσος.

Το Field Slacks είναι ένα ανθεκτικό και άνετο παντελόνι περιπέτειας για γυναίκες. Αυτό το εξωτερικό παντελόνι είναι αδιάβροχο και είναι μια εξαιρετική επιλογή για νέα περιπέτεια. Είναι ελαστικό και έχει πολύ καλή αντοχή. Το παντελόνι αναψυχής είναι ιδανικό για πεζοπορία καθώς είναι εύκολο να κινηθείς μέσα του.

Active pants είναι αθλητικά παντελόνια για γυναίκες από υψηλή ποιότητα και άνεση! Ένα ελαφρύ και λειτουργικό παντελόνι από νάιλον με ψηλή μέση και κορδόνι, φερμουάρ στο κάτω μέρος του ποδιού και ανακλαστικές λεπτομέρειες. Το παντελόνι αναψυχής είναι ευέλικτο και ταιριάζει για καθημερινή χρήση, πεζοπορίες και σε πίστα σκι. Ένα ιδανικό παντελόνι περιπέτειας, καθημερινό παντελόνι ή αθλητικό παντελόνι.

Fly DWR pants είναι ένα ελαφρύ παντελόνι περιπέτειας για γυναίκες. Ταυτόχρονα, είναι ένα παντελόνι περιπέτειας που έχει εξαιρετικά ελαστικό και λεπτό υλικό, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για περιπέτειες όταν δεν είναι πολύ κρύο αλλά βρέχει. Δηλαδή, είναι το τέλειο παντελόνι περιπέτειας για το φθινόπωρο, αλλά όχι απαραίτητα για το χειμώνα. Επιπλέον, αυτό το παντελόνι καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο, επομένως είναι εύκολο να το πάρεις μαζί σου και είναι επίσης εξαιρετικά άνετο για ταξίδια, τόσο για κοντές όσο και για μακρές περιπέτειες. Διαθέτει επίσης πρακτικές τσέπες, ανακλαστικές λεπτομέρειες και λάστιχο στη μέση.

Το Celine Trekking Pants είναι ένα παντελόνι περιπέτειας με ζώνη для να σφίγγει γύρω από τη μέση και τη δυνατότητα να μετατρέψεις το παντελόνι σε σορτς όποτε το θελήσεις. Το παντελόνι είναι ελαστικό και διαθέτει αναπνεύσιμο ύφασμα με πρακτικές τσέπες με φερμουάρ για κινητό κ.λπ.

Το παντελόνι έχει ωραία εφαρμογή και καλές δυνατότητες ρύθμισης. Αυτό το παντελόνι είναι τέλειο για μακρές ψυχρές περιπέτειες, αλλά και για κοντές ζεστές ημέρες.

Τα Everest Thermal Pants είναι ένα παντελόνι περιπέτειας που είναι ιδανικό για το χειμώνα, αλλά και για τις υπόλοιπες εποχές. Σε κρατά ζεστή, αλλά αναπνέει επίσης αποτελεσματικά. Αυτό το παντελόνι είναι τέλειο για περιπέτειες στο βουνό το χειμώνα, καθώς εξασφαλίζει ότι δεν θα ζεσταθείς υπερβολικά. Το ύφασμα του παντελονιού είναι ελαστικό και ανθεκτικό, κάνοντάς το εξαιρετικά άνετο.

Έχει δύο τσέπες με φερμουάρ, βέλκρο γύρω από τη μέση για ρύθμιση της εφαρμογής και μια ανακλαστική λογότυπο σε τόνο της ίδιας απόχρωσης.

Μάθε περισσότερα για τα καλύτερα παντελόνια περιπέτειας για γυναίκες εδώ!

Σορτς για ημέρες περιπέτειας

Τα Field shorts είναι ένα ανθεκτικό σορτς προπόνησης για ύψη, χαμηλά, στη γη ή στο νερό. Ένα κοντό σορτς περιπέτειας με ψηλή μέση και μεγάλες τσέπες, που είναι ανθεκτικό και αδιάβροχο. Η τέλεια επιλογή για την επόμενη περιπέτειά σου, είτε σε βουνό είτε στη φύση.

Τα Moveshorts είναι φτιαγμένα για πλήρη ελευθερία κίνησης. Με ένα ύφασμα που είναι ελαφρύ, ελαστικό και ανθεκτικό, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως σόρτς τρεξίματος ή σόρτς περιπέτειας. Επιπλέον, το σορτς είναι αδιάβροχο με DWR μεμβράνη (Durable Water Resistent).

Μάθε περισσότερα για τα καλύτερα σορτς περιπέτειας εδώ!

Leggings περιπέτειας

Essential leggings είναι ένα προπόνησης/ leggings περιπέτειας που είναι ψηλή στη μέση. Το παντελόνι είναι ελαστικό με υψηλή πυκνότητα για να σου παρέχει μια τέλεια εφαρμογή με καλή συμπίεση. Επιπλέον, το ύφασμα είναι φτιαγμένο ώστε να είναι μαλακό, ανθεκτικό και ευέλικτο. Προσφέρουμε το μοντέλο essential σε μία αδιάβροχη παραλλαγή επίσης.

Αν επιθυμείς ένα ζεστό leggings περιπέτειας Light thermal leggings. Το ύφασμα είναι ελαστικό, απορροφητικό με την εσωτερική πλευρά του βελούδου που κάνει το leggings επιπλέον ζεστό και άνετο, έτσι ώστε να μπορείς να απολαύσεις την φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο.

Υπέροχα μπουφάν περιπέτειας

Το Pace Rain Jacket είναι ελαφρύ και έχει εξαιρετική ελαστική υφή, ώστε να είναι πολύ άνετο να το έχεις μαζί σου κατά την περιπέτεια. Αυτό είναι τοκαλύτερο μπουφάν περιπέτειας για γυναίκες αν σκοπεύεις να πας σε βουνό ή στη φύση. Το μπουφάν έχει δύο στρώματα που εξασφαλίζουν ότι είναι πολύ αδιάβροχο και κρατά τη θερμότητα, ενώ επίσης αερίζεται καλά. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι έχει πολύ ελαστικό υλικό που αναπνέει ενώ αντέχει σε εξαιρετικά υψηλές βροχοπτώσεις. Οι αεραγωγοί φερμουάρ σε αυτό το μπουφάν εξασφαλίζουν ότι ο αέρας εισέρχεται και εξέρχεται, διασφαλίζοντας ότι δεν θα νιώσεις γρήγορα υγρασία και το μπουφάν θα είναι πολύ άνετο να φοράς όταν είσαι στην περιπέτεια.

Celine Rain Jacket προστατεύει από τον καιρό και τον άνεμο και λειτουργεί καλά και ως σακάκι. Αυτό το μπουφάν περιπέτειας είναι φτιαγμένο από ένα ύφασμα που απωθεί τη βρωμιά, το λίπος, το λάδι και το νερό και είναι πολύ ευέλικτο στην περιπέτεια. Το μπουφάν είναι βιώσιμο, φυτολογικό και χωρίς φθόριο.

Μαύρο αναπνέον μπουφάν περιπέτειας για γυναίκες Μπλε βιώσιμο μπουφάν περιπέτειας για γυναίκες

Το Woolstretch Jacket είναι ένα από τα καλύτερα και πιο τεχνικά μπουφάν περιπέτειας για γυναίκες. Το μπουφάν είναι φτιαγμένο από το καλύτερο μαλλί Merino που προσφέρει την καλύτερη απόδοση και το κάνει ένα από τα καλύτερα ρούχα για να είσαι έξω και ενεργή στην φθινοπωρινή καιρική κατάσταση. Αυτό το μπουφάν περιπέτειας σου προσφέρει υψηλή άνεση, καθώς το ύφασμα αποτελείται από τους καλύτερους τύπους μαλλιού. Είναι ιδανικό για πεζοπορία όταν ο καιρός δεν είναι ο χειρότερος και δεν χρειάζεται να φορέσεις αδιάβροχο.

Η Powerstretch jacket είναι τέλεια για περιπέτειες όπου ο καιρός δεν είναι και τόσο σφοδρός, και όπου είσαι πιο ενεργή. Αυτό το μπουφάν είναι εξίσου καλό για καθημερινή χρήση, γεγονός που το καθιστά πολύ ευέλικτο. Το ύφασμα είναι τεχνικό και έχει καλή θερμική μόνωση και ελαστικότητα - κάτι που το καθιστά ιδανικό για όταν θα περπατήσεις και θα ζεσταθείς. Το μπουφάν είναι ελαφρύ και κάθεται ευχάριστα, το ύφασμα έχει επίσης καλή αναπνοή έτσι ώστε να μην νιώθεις υγρασία.

Jackets teddy είναι πολύ στη μόδα φέτος, και στο Famme έχουμε την καλύτερη και πιο όμορφη επιλογή από teddy jackets για γυναίκες. Το Ripstop Sherpa Jacket είναι η πιο μαλακή teddy jacket που είναι κατάλληλη ως μπουφάν περιπέτειας καθώς είναι ένα fleecejakke καλής ποιότητας που σε κρατά ζεστή. Το μπουφάν έχει μια καταπληκτική υφή απέναντι στον αέρα και τον καιρό και διαθέτει μαλακό fleece στο εσωτερικό. Δεδομένου ότι αυτό το fleece jacket είναι πρακτικό και ζεστό, είναι κατάλληλο ως τέλειο μπουφάν περιπέτειας για γυναίκες για εξορμήσεις στα βουνά καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μέσα για να χαλαρώσεις όσο και έξω για περιπέτειες. Έχει επίσης ειδικό ripstop ύφασμα στην τσέπη και στους αγκώνες, κάνοντάς το πιο μοναδικό.

Αξεσουάρ

Όταν είσαι σε περιπέτεια είναι σημαντικό να κρατάς το κεφάλι ζεστό. Ένα καπέλο που κρατά τη ζέστη είναι σημαντικό για να μην χαλάσει η εμπειρία της περιπέτειας. Ένα κρύο κεφάλι οδηγεί συχνά σε ένα κρύο σώμα, και ένα κρύο σώμα οδηγεί σε κακή περιπέτεια. Ένα κορδέλα είναι ιδανικό για ημέρες που δεν είναι πολύ κρύες. Μια ζεστή κουκούλα είναι η καλύτερη επιλογή σε κρύες ημέρες.

Ένα ζευγάρι κάλτσες από μαλλί και χειμερινά γάντια είναι ταυτόχρονα πολύ ουσιώδη για να κρατήσεις ζεστή κατά την περιπέτεια. Επιπλέον, ένα ζευγάρι σπορ γυαλιά για γυναίκες θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για μια ιδανική περιπέτεια. Καλές σπορ γυαλιά που να φοριούνται άνετα είναι σημαντικά για περιπέτειες σε διαφορετικά εδάφη. Τα γυαλιά τάχιστης αντίληψης σε κάνουν να φαίνεσαι σπορ και δεν είναι αυτό που θέλεις πραγματικά;

Οι καλύτερες κάλτσες από την Sandnes Garn είναι απαραίτητες όταν πρόκειται να πας σε περιπέτεια! Αυτές οι κάλτσες είναι ζεστές και άνετες, και σίγουρα αποτελούν κλασικά καλτσάκια όταν πρόκειται για άνετες κάλτσες από μαλλί. Αυτές ταιριάζουν τέλεια σε ένα ζευγάρι ορειβατικών παπουτσιών ή μποτών και είναι απαραίτητες για κάθε περιπέτεια.

Επιστροφή στο ιστολόγιο