Beste treningstights for dame

Καλύτερα κολάν γυμναστικής για γυναίκες

Η Famme έχει πάντα εστιάσει στην καλή ποιότητα και προσφέρει μόνο προϊόντα που έχουν αξιολογηθεί προσεκτικά και πιστοποιηθεί. Με τον ίδιο τρόπο γνωρίζουμε ότι η εμφάνιση των ρούχων γυμναστικής είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντική για τις Νορβηγίδες. Πρέπει να αισθάνεσαι φρέσκος και όμορφος στην προπόνηση, κάτι που μπορεί να αυξήσει την κίνητρο για προπόνηση. Η συνδυαστική αυτή προσέγγιση έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε πολλές από τις πιο δημοφιλείς κολάν για γυναίκες στη Νορβηγία.

Στην ευρεία γκάμα κολάν προσφέρουμε κολάν για προπονήσεις υψηλής, μέσης και χαμηλής έντασης σε διάφορα υφάσματα και στυλ, καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων. Όλα τα κολάν μας είναι μη διαφανή και αποτελούν εγγύηση για squats!

Περιεχόμενα

Αδιάβροχα κολάν

Πολλοί αγαπούν τα ρούχα γυμναστικής σε αδιαβροχο γιατί είναι φτιαγμένα για μέγιστη άνεση και ελευθερία κίνησης.Διαβάστε περισσότερα για το τι είναι το seamless εδώ!

Vortex 2 είναι όχι μόνο ένα απλό κολάν προπόνησης – είναι το πιο δημοφιλές αδιάβροχο κολάν μας και αυτό είναι με καλό λόγο! Με ψηλή μέση και εξαιρετική συμπίεση, αυτό το ρούχο σου προσφέρει μια σταθερή και αξιόπιστη εφαρμογή που παραμένει στη θέση της σε όλες τις δραστηριότητες γυμναστικής. Αν προτιμάς μια πιο ζωντανή επιλογή, πρέπει να εξετάσεις ταCamo κολάν Αυτά τα αδιάβροχα κολάν είναι τόσο "squatproof" όσο και αποτρέπουν ενοχλητική ολίσθηση χάρη στη ψηλή τους μέση και την εφέ συγκράτησης.

Elevate vortex κολάν αυξάνει την αδιαβροχοτητα σε ένα νέο επίπεδο, προσφέροντας σου μια πραγματικά σφίγγουσα εφέ. Η ριγωτή ζώνη κρατά το κολάν στη θέση του κατά τη διάρκεια των πιο εντατικών προπονήσεων. Αν ψάχνεις για κάτι με υπέροχα χρώματα, εξερεύνησε ταFit κολάν. Αυτά τα κολάν, ακριβώς όπως και οι αδιάβροχες παραλλαγές, είναι "squatproof," προσφέρουν εφέ συγκράτησης και αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου με κολακευτικό τρόπο.

Κολάν Scrunch

Κολάν με εφέ scrunch είναι απαραίτητα στην ντουλάπα κάθε γυναίκας αυτή τη στιγμή. Η ειδική εφαρμογή αναδεικνύει τις καμπύλες σου και σου δίνει μια τέλεια εφαρμογή που ταιριάζει σε όλες τις δραστηριότητες προπόνησης.

ΤοScrunch κολάν μας είναι μια από τις πρώτες παραλλαγές με αυτή τη καινοτόμο σχεδιαστική λεπτομέρεια και είναι διαθέσιμο σε πολλές χρώματα. Αυτό το κολάν προσφέρει μια κολακευτική ανύψωση στους γλουτούς και δημιουργεί την επιθυμητή εφέ peach-bum.

Ένα άλλο best-seller είναι τοPeach Scrunch Κολάν, . Είναι και κολακευτικό, αδιάβροχο και φυσικά squat-proof. Προσφέρουμε αυτό το μοντέλο σε μια μεγάλη ποικιλία ζωντανών χρωμάτων.

Αν ψάχνεις για κάτι με ένα φρέσκο σχέδιο και τη χαρακτηριστική εφέ scrunch, πρέπει να ελέγξεις ταTie Dye Scrunch-κολάν. Αυτά τα κολάν είναι επίσης αδιάβροχα, έχουν εξαιρετική συμπίεση και φυσικά είναι squat-proof.

Για εκείνες που προτιμούν μια πιο διακριτική εφέ scrunch, έχουμεLunge Κολάν. Αυτό το κολάν προπόνησης είναι επίσης αδιάβροχο, squat-proof, και έρχεται με έναν ταιριαστόtop.

Διαβάστε περισσότερα για το τι είναι τα scrunch κολάν εδώ!

Κολάν Συμπίεσης

Κολάν Συμπίεσης είναι επίσης πολύ αγαπητά από τις γυναίκες καθώς τα στενά κολάν προσφέρουν αυξημένη κυκλοφορία του αίματος που είναι καλή για την αποκατάσταση! Ταυτόχρονα τα κολάν παρέχουν καλή εφαρμογή και εφέ σχήματος λόγω της στενότητας τους. Για την δραστηριότητα cross fit, τα κολάν συμπίεσης είναι ιδιαίτερα κατάλληλα.

Techna κολάν είναι ένα λειτουργικό κολάν με τις δύο μεγάλες τσέπες του που μπορούν να χωρέσουν μεταξύ άλλων ένα κινητό τηλέφωνο. Το κολάν προπόνησης είναι squatproof, έχει ψηλή μέση και ευρεία μέση για καλή εφαρμογή. Ella κολάν συμπίεσης είναι ένα φρέσκο κόκκινο, μπλε και μαύρο κολάν προπόνησης. Το κολάν έχει μια μικρή εσωτερική τσέπη που είναι τέλεια για παράδειγμα airpods. Έχει επίσης μια ευρεία και ελαστική ζώνη μέσης που προσφέρει εφέ συγκράτησης.

Κολάν ΣυμπίεσηςΚολάν Σχήματος

Διαβάστε περισσότερα για το τι είναι τα κολάν συμπίεσης εδώ!

Ριγέ κολάν

Ένα ριγέ κολάν προπόνησης είναι ένα κομψό και ευπροσάρμοστο ρούχο. Μέσω της ριγέ υφής του, το κολάν αποκτά μια πιο κομψή εμφάνιση που το καθιστά κατάλληλο τόσο για προπόνηση όσο και για καθημερινή χρήση. Οι αποχρώσεις συχνά προέρχονται σε ουδέτερες αποχρώσεις που την κάνουν ευέλικτη να συνδυαστεί με επάνω ρούχα. Η εφαρμογή είναι στενή και κρατά σταθερή θέση κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Ριγέ κολάν είναι φτιαγμένο από αδιάβροχο υλικό και είναι επομένως ένα εξαιρετικά άνετο ριγέ κολάν προπόνησης. Χάρη στο αποκλειστικό νάιλον 6.6 νήμα, είναι επίσης γρήγορα στεγνώνουν, ελαφρύ και αναπνέει καλύτερα. Ριγέ seamless κολάν είναι φτιαγμένο από αδιάβροχο υλικό και είναι επομένως ένα εξαιρετικά άνετο ριγέ κολάν προπόνησης. Ταυτόχρονα, το κολάν είναι εξοπλισμένο με έναν V-σχηματισμό, ο οποίος προσφέρει στους γλουτούς μια ωραία μορφή χωρίς άμεση εφέ scrunch.

Κολάν Σχήματος

Οι περισσότερες γυναίκες εκτιμούν ένα κολάν προπόνησης που αναδεικνύει μια κολακευτική σιλουέτα, και αυτός είναι ο σκοπός τηςshaping κολάν. Χωρίς να έχει άμεσο ράψιμο scrunch στο πίσω μέρος, σφίγγει στα σωστά σημεία έτσι ώστε να αναδείξει τις καμπύλες. Σε αντίθεση με άλλα κολάν, αυτά τα shaping κολάν συνήθως έρχονται σε κάποιες πιο ζωηρές αποχρώσεις εκτός από τις ουδέτερες. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από το να έχεις μια ωραία σιλουέτα, μπορείς να περιπλανηθείς με ωραία χρώματα - κάτι που μπορεί επίσης να αυξήσει την κίνηση για προπόνηση.

Elevate vortex κολάν συνδυάζει τεχνολογία seamless και στρατηγικό σχέδιο για να προσφέρει μια καλή εφέ shaping. Η ζώνη μέσης είναι φτιαγμένη από ριγέ υλικό, έτσι ώστε να παραμένει σταθερή και άνετη κατά την προπόνηση. Elevate wave κολάν 2 είναι ένα αδιάβροχο κολάν προπόνησης με εφέ elevate. Το κολάν έχει περισσότερη συμπίεση από άλλα αδιάβροχα κομμάτια, κάτι που συμβάλλει στη δημιουργία της ωραίας σιλουέτας.

Γκρι κολάν συμπίεσης

Κολάν για σχήμα γλουτών

Υπάρχουν αρκετά είδη κολάν που μπορούν να αναδείξουν τις καμπύλες σου με κολακευτικό τρόπο. Αν και το κολάν Scrunch είναι γνωστό για την όμορφη ανύψωση στους γλουτούς, δεν είναι το μόνο που μπορεί να το πετύχει αυτό.

Ριγέ Seamless κολάν δεν έχει τόσο μεγάλη φήμη για το σχήμα της σιλουέτας, αλλά το V-σχήμα που παρέχει σίγουρα βοηθά στην τόνωση των γλουτών.

Victory Κολάν είναι ένα άλλο υπέροχο κολάν προπόνησης που χρησιμοποιεί στρατηγικά τοποθετημένη υφή για να σου δώσει μια πιο καθορισμένη σιλουέτα και να αναδείξει τις καμπύλες σου.

Sky Κολάν έχει επίσης μια κολακευτική εφαρμογή. Αυτό το κολάν έχει επίσης V-σχήμα, αλλά σε αντίθεση με το ριγέ κολάν, το εφέ αυτό επιτυγχάνεται με το σχέδιο. Αυτό το σχέδιο συμβάλλει στη δημιουργία μιας όμορφης μορφής και αναδεικνύει τις φυσικές καμπύλες σου.

Κολάν για δραστηριότητες

Κολάν τρεξίματος

Όταν πρέπει να βγεις για τρέξιμο, είναι απαραίτητο να έχεις ένα κολάν που παραμένει στη θέση του και δεν γλιστράει κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αυτό δεν θα είναι μόνο ενοχλητικό, αλλά μπορεί επίσης να καταστρέψει τη διασκέδαση της προπόνησης, ένα άνετο κολάν τρεξίματος είναι επομένως απαραίτητο.

Essential κολάν είναι ένα απλό και κομψό κολάν τρεξίματος. Το κολάν προπόνησης είναι μαλακό και έχει καλή συμπίεση που προσφέρει καλή εφαρμογή. Ταυτόχρονα, είναι φτιαγμένο με anti-γκρέμισμα εφέ που καθιστά την επιφάνεια ομαλή και ωραία. Vortex κολάν 2 είναι ένα από τα best-seller αδιάβροχα κολάν μας και είναι τέλειο για τρέξιμο. Το κολάν προπόνησης έχει ψηλή ταινία μέσης με συγκράτηση που εμποδίζει το κολάν να γλιστρήσει κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Το γυμναστήριο είναι ένα ευέλικτο κολάν που ταιριάζει τέλεια για ένα τρέξιμο. Το κολάν έχει ψηλό στήθος σε ένα υλικό που απορροφά την υγρασία. Είναι squatproof και ανθεκτικό.

Διαβάστε περισσότερα για τα καλύτερα κολάν τρεξίματος εδώ!

Κολάν για προπόνηση δύναμης

Όταν πρόκειται για προπόνηση δύναμης, είναι σημαντικό να έχεις ένα κολάν προπόνησης που να εφαρμόζει καλά και να είναι squatproof. Πρέπει να μπορείς να κινείσαι ελεύθερα στο γυμναστήριο χωρίς να ανησυχείς ότι τα εσώρουχα ή οι λεκέδες από τον ιδρώτα θα φαίνονται μέσα από τα ρούχα.

Softy κολάν είναι τέλειο για μια καλή προπόνηση δύναμης. Το κολάν προπόνησης είναι squatproof, ανθεκτικό και απορροφά την υγρασία. Ταυτόχρονα, αυτό το κολάν είναι απίστευτα μαλακό και ελαστικό, και είναι επομένως εξαιρετικά άνετο για προπόνηση. Elevate vortex κολάν συνδυάζει τεχνολογία seamless και στρατηγικό σχεδιασμό, και επιτυγχάνει ένα τέλειο κολάν προπόνησης δύναμης. Το κολάν προσφέρει μια ωραία εφέ σχήματος και η ζώνη μέσης διασφαλίζει ότι το κολάν παραμένει στη θέση του κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Lunge κολάν είναι εξαιρετικό για την προπόνηση δύναμης με την ψηλή της μέση και μια ευρεία ζώνη που διατηρεί το κολάν στη θέση του. Ταυτόχρονα, το κολάν έχει σχήμα γύρω από τους γλουτούς που προσφέρει μια ωραία εφαρμογή. !

Μαύρο κολάν για γυναίκεςΜαλακά κολάν
Διαβάστε περισσότερα για κολάν προπόνησης δύναμης εδώ!

Χειρινά κολάν

Είναι καλό να έχεις ένα ζεστό κολάν όταν ο καιρός γίνεται πιο ψυχρός. Ένα παχύ κολάν θα αυξήσει την άνεση και την κίνητρο για προπόνηση τις πιο ήπιες ημέρες, και έναχειμερινό κολάν είναι επομένως μια καλή προσθήκη σε κάθε χειμερινή γκαρνταρόμπα.

Light thermal έχει ένα βουρτισμένο εσωτερικό και είναι επομένως τέλειο για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Το κολάν προπόνησης έχει μια υψηλή μέση με κορδόνι στη μέση. Το ύφασμα είναι μαλακό, ανθεκτικό και ευέλικτο. Το ζεστό κολάν διαθέτει επίσης ανακλαστικά στοιχεία που κάνουν το κολάν λειτουργικό για σκοτεινές ημέρες.

Θέλεις να ξεκινήσεις την προπόνηση, αλλά δεν είσαι σίγουρος πώς; Δες τις καλύτερες συμβουλές μαςεδώ

Επιστροφή στο ιστολόγιο