Matchende treningssett, kosesett og ullundertøy sett for dame

Ταιριαστό σύνολο

Δημιουργήστε το look σας με τα ταιριαστά σετ για γυναίκες! Ολοκληρώστε τη γκαρνταρόμπα σας επενδύοντας σε ταιριαστά σετ που μπορούν να φορεθούν μεταξύ τους!

Περιεχόμενα:

Ταιριαστά αθλητικά σετ

Η πιο καυτή τάση της χρονιάς είναι τα ταιριαστά αθλητικά σετ. Το να πηγαίνετε στο γυμναστήριο μπορεί να είναι δύσκολο για πολλούς, αλλά κάτι τόσο απλό όπως τα όμορφα και άνετα ρούχα μπορεί να είναι μια πραγματική ώθηση για κίνητρο. Είναι σημαντικό να νιώθετε άνετα και τα αθλητικά ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε καλά είναι επομένως απαραίτητα. Ένα φρέσκο αθλητικό σετ δεν θα είναι μόνο όμορφο, αλλά θα βοηθήσει επίσης να αυξήσει την προπονητική σας διάθεση. Τι είναι καλύτερο από το να πηγαίνετε στο γυμναστήριο με ένα υπέροχο ταιριαστό σετ; Αυτά είναι τα αθλητικά σετ που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την προπόνηση!

Aθλημα camo

Μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές μας είναι το αθλητικό σετ με καμουφλάζ. Η αθλητική leggings σας μπορεί να συνδυαστεί με ένα στήθος σπορ και ένα αθλητικό μπλουζάκι. Παράλληλα, τα ρούχα είναι διαθέσιμα σε έως πέντε διαφορετικά χρώματα, έτσι ώστε σίγουρα να βρείτε έναν συνδυασμό που θα αγαπήσετε! Το στήθος camo είναι seamless και έχει καλή υποστήριξη και αφαίρεση που μπορεί να αφαιρεθεί. Το camo αθλητικό μπλουζάκι είναι μακρυμάνικο, απορροφητικής υγρασίας και cropped για μια θηλυκή και κολακευτική εμφάνιση. Η camo αθλητική leggings είναι squatproof με holding effect, έτσι ώστε να μείνει στη θέση της κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Έτσι, το σετ είναι ιδανικό για προπόνηση με χαμηλή έως υψηλή ένταση, όπως για παράδειγμα τρέξιμο ή ενδυνάμωση.

Αθλητικό σετ Stonewashed

Αυτό το αθλητικό σετ διαθέτει ένα μαλακό και άνετο υλικό, το οποίο σε συνδυασμό με το scrunch έχει καμπύλες που αναδεικνύουν τις μορφές σας. Με την υψηλή μέση του και την καλή εφαρμογή του, αυτό το σετ είναι κατάλληλο και για προπόνηση χαμηλής και υψηλής έντασης. Συνδυάστε το Acid Scrunch Leggings με το Acid Scrunch Long Sleeve για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Αυτό το σετ έρχεται σε πολλά χρώματα, από ουδέτερα έως ζωντανά, έτσι ώστε να μπορείτε να μιξάρετε και να προσαρμόσετε όπως επιθυμείτε.

Peachy Scrunch με contour αθλητικό σετ

Δείτε την Peachy Scrunch Leggings και Peachy Scrunch Sports Bra από την Famme! Αυτό το σετ έρχεται σε φρέσκα και ουδέτερα χρώματα, και μπορείτε να το αναμίξετε και να το ταιριάξετε όπως επιθυμείτε. Το σετ έχει γίνει επιτυχία ανάμεσα στους πελάτες μας και εξαντλήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπλε αθλητικό σετ Μπλε αθλητικό σετ

Αθλητικά σετ με χρώματα

Ένα δημοφιλές αθλητικό σετ σε ζωντανά χρώματα είναι το Motion leggings και Motion sports bh! Αυτό το σετ έρχεται σε κόκκινο, μπλε και μαύρο. Το σετ είναι seamless και η leggings έχει μια διακριτική scrunch επίδραση. Η leggings έρχεται επίσης σε μια μεγάλη ποικιλία ζωντανών χρωμάτων, αλλά χωρίς ταιριαστό στήθος σπορ.

Αθλητικό σετ Tie Dye

Το Tie Dye έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Αυτό το σετ έχει ένα εξαιρετικά μαλακό υλικό, είναι ελαστικό και απορροφητικά, κάνοντάς το κατάλληλο για κάθε μορφή προπόνησης, είτε πρόκειται για Γιόγκα είτε για διαλειμματική προπόνηση. Το Tie Dye Leggings είναι πρακτικό και έρχεται με δύο τσέπες, οι οποίες χωρούν κλειδιά, κινητό ή κάρτα πρόσβασης. Συνδυάστε το με το Tie Dye Sports Bra.

Tie dye sports bh σε μαύρο/γκρι

Εάν θέλετε μια Tie Dye leggings που έχει ένα seamless σχέδιο και scrunch, αυτή η αθλητική leggings θα ξεχωρίσει στο γυμναστήριο. Είναι διασκεδαστική, κολακευτική και όχι μόνο squat proof! Tie Dye Scrunch leggings έχει μια υψηλή μέση με καλή "hold in" επίδραση και είναι κατάλληλη για κάθε σχήμα σώματος.

Seamless αθλητικό σετ

Για μέγιστη άνεση, ένα αθλητικό σετ seamless είναι μια καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το τι είναι το seamless εδώ!

Αυτό το σετ είναι καλύτερο για προπόνηση χαμηλής έως μέτριας έντασης, όπως η Γιόγκα ή η ενδυνάμωση. Το σετ είναι ribbed με τεχνικά χαρακτηριστικά έτσι ώστε να μπορεί να φορεθεί τόσο μέσα όσο και έξω. Η έχει αθλητική στήθος έρχεται με ωραίες λεπτομέρειες στην πλάτη και είναι μια αθλητική στήθος που παρέχει μέτρια υποστήριξη. Συνδυάζεται με Lunge seamless leggings που έχει μια V-shape που διαμορφώνει τους γλουτούς με υψηλή μέση και holding.

Δείτε όλη την επιλογή που διαθέτουμε σε seamless εδώ!

Ταιριαστά αθλητικά σετ

Scrunch αθλητικό σετ

Αθλητικά ρούχα με scrunch-effect είναι αγαπημένα από πολλές Νορβηγίδες. Τα ρούχα με scrunch έχουν μια ειδική τεχνική ραφής που τσακίζει το ύφασμα και σας δίνει έτσι μια τέλεια εφαρμογή. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το τι είναι scrunch leggings εδώ!

Lux Scrunch sports-bh έχει αφαιρούμενες ενθέσεις και ρυθμιζόμενα λουριά, έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την κορυφή όπως επιθυμείτε. Οι ταιριαστές leggings, Lux Scrunch Leggings, διαμορφώνουν τους γλουτούς άψογα με τον συνδυασμό μιας V-μορφής και scrunch-effect. Είναι επίσης squatproof και έχει υψηλή μέση. Με το απλό και κομψό σχέδιο του, το σετ είναι καλύτερο για προπόνηση χαμηλής έως μέτριας έντασης.

Scrunch sports bh Scrunch leggings

Δείτε όλη την επιλογή μας με scrunch εδώ

Ribbed αθλητικό σετ

Τα αθλητικά ρούχα ribbed έχουν γίνει τάση λόγω του όμορφου και μίνιμαλ σχεδίου τους. Απολαύστε μέγιστη άνεση είτε επιλέξετε να φορέσετε τα ρούχα στην προπόνηση είτε ως μέρος μιας casual και sporty εμφάνισης. Το ribbed αθλητικό μπλουζάκι είναι cropped, μακρυμάνικο και σε seamless υλικό. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένο από Nylon 6.6 που καθιστά την αθλητική μπλούζα πιο μαλακή, αναπνέει καλύτερα και στεγνώνει γρήγορα. Οι ribbed αθλητικές leggings έχουν σχεδιαστεί με ψηλή μέση και φαρδιά ζώνη που παρέχει καλή συμπίεση και υποστήριξη και επομένως φαίνεται κολακευτικό σε όλους τους τύπους σώματος.

Δεν χρειάζονται μόνο όμορφα αθλητικά σετ για να μπορέσετε να πάτε στην προπόνηση. Εάν δεν είστε συνηθισμένοι να προπονείστε, οι περισσότεροι μπορεί να νιώσουν άβολα εάν δεν γνωρίζουν τις ασκήσεις που μπορούν να εκτελέσουν. Γι' αυτό έχουμε συγκεντρώσει 10 απλές ασκήσεις που μπορούν να εκτελούνται μέσα και έξω, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε και να απολαύσετε την προπόνηση. Εάν επιθυμείτε να αυξήσετε την δυσκολία, μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μια αθλητική ταινία στις ασκήσεις. Οι αγαπημένες μας ασκήσεις με μια αντίσταση band μπορείτε να τις βρείτε εδώ!

Αθλητικά σετ με σχέδιο

Τα αθλητικά ρούχα με σχέδιο και χρώματα έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τελευταία. Η sports bra Fleek είναι ένα seamless προϊόν που είναι φτιαγμένο από ιταλική κλωστή Fulgar και είναι επομένως εξαιρετικά μαλακή και ελαστική. Αυτή η sports-bh παρέχει οπτική υποστήριξη και ταιριάζει τέλεια σε όλα, από γιόγκα έως τρεξίματα. Η leggings Fleek είναι μια seamless αθλητική leggings φτιαγμένη από Nylon, Polyester και Elastan για να παρέχει την καλύτερη υποστήριξη. Το υλικό της leggings έχει αναπνευστικές ιδιότητες και βοηθά να σας κρατήσει στεγνή κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή σε μια βόλτα στην πόλη. Έχει υψηλή μέση και είναι επίσης squatproof.

Softy αθλητικό σετ

Το σετ Softy είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας. Το σετ ξεχωρίζει από ένα εξαιρετικά μαλακό και ματ υλικό υψηλής ποιότητας. Το Softy Sports Bra παρέχει μέτρια υποστήριξη με αφαιρούμενους ενθέτες. Αυτή η sports-bh είναι κατάλληλη τόσο για τρέξιμο όσο και για ενδυνάμωση. Οι Softy leggings είναι σχεδιασμένες με υψηλή μέση και φαρδιά ζώνη για να ταιριάζουν καλά τόσο στην προπόνηση ενδυνάμωσης όσο και στο τρέξιμο. Οι leggings είναι επίσης squatproof.

μαλακή αθλητική leggings Μαλακή και άνετη αθλητική leggings

Σετ άνεσης για γυναίκες

Ένα μαλακό και άνετο σετ loungewear δεν είναι ποτέ αρκετό. Είτε εργάζεστε από το σπίτι είτε χαλαρώνετε στον καναπέ, τα ταιριαστά ρούχα άνεσης μπορούν να προσφέρουν μια πιο εύκολη καθημερινότητα. Όχι μόνο είναι όμορφα, αλλά είναι επίσης πρακτικά καθώς προσφέρουν ελευθερία κίνησης!

Ταιριαστά σετ άνεσης

Το σετ Wanderlust είναι ένα ριχτό σετ με ταιριαστό πουλόβερ και παντελόνι. Αυτό το σετ είναι ιδανικό ως σετ άνεσης και είναι επίσης πολύ κολακευτικό, για καθημερινή χρήση. Αυτό είναι ένα άνετο σετ που έχει πολλές εφαρμογές! Το ύφασμα αυτού του σετ είναι ελαστικό, καθιστώντας το πολύ άνετο και ιδανικό για διακοπές ή για πτήσεις.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός Loungewear

Άνετο σετ

Το Knitted σετ είναι ένα σετ που μπορείτε να φορέσετε σε χαλαρές ημέρες στο σπίτι, σε μια βόλτα για αγορές ή στο σινεμά. Αποτελείται από μια ριχτή μπλούζα και ένα παντελόνι καμπάνα. Αυτό το σετ είναι τόσο κομψό όσο και άνετο και είναι ένα σετ άνεσης που λειτουργεί εξίσου καλά και για το καθημερινό!

Διαβάστε επίσης: Παντελόνια καμπάνα για γυναίκες

Σετ τρεξίματος για γυναίκες

Έχει γίνει μόδα και κουλ να φοράτε ταιριαστά σετ τρεξίματος. Δημιουργεί μια ολοκληρωμένη εμφάνιση ενώ είναι άνετο και μαλακό.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερο παντελόνι τρεξίματος για γυναίκες

Ταιριαστά σετ τρεξίματος

Oversized jogging set είναι ένα trendy σετ με oversized fit και περιέχει μια hoodie και ένα jogging παντελόνι. Αυτό το σετ έχει ένα παχύ και μαλακό ύφασμα και αισθάνεται άνετα στο σώμα. Αυτό το σετ είναι ιδανικό να το φοράτε πάνω από τα ρούχα προπόνησης, πηγαίνοντας και ερχόμενοι από το γυμναστήριο, ή ακόμα και στις αρχές της προπόνησης. Το oversized είναι επίσης το τέλειο chill set για κρύες φθινοπωρινές νύχτες και είναι τόσο υπέροχο που δεν θα θέλετε να το βγάλετε ποτέ!

Oversized hoodie Oversized jogger

Μάλλινα εσώρουχα σετ για γυναίκες

Όταν έχει κρύο έξω είναι καλό να έχετε ένα σετ από μάλλινα εσώρουχα διαθέσιμο. Ένα μάλλινο σετ είναι ευεργετικό να έχετε μαζί σας είτε για πεζοπορία, σκι ή απλώς για να χαλαρώσετε στο σπίτι σε κρύες ημέρες.

Επιστροφή στο ιστολόγιο