Tights til barn | Til jenter | Sport, trening og løping

Λεγγίνς για κορίτσια

Με την ποικιλία των leggings που υπάρχουν εκεί έξω, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις ένα ή δύο που να ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου. Πολλά μοιάζουν, αλλά η ποιότητα δεν είναι η ίδια. Για κορίτσια, μπορεί επίσης να είναι προκλητικό να ανακαλύψουν ποιο leggings θέλουν. Ίσως να θέλουν κάτι φρέσκο και trendy με χρώμα, ή ίσως απλά κλασικό και μαύρο. Η επιλογή leggings για παιδιά βασίζεται φυσικά και στην δραστηριότητα ή το επίπεδο δραστηριότητας του χρήστη.

Δες επίσης: οδηγός leggings - όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις

Υπάρχουν πολλά κορίτσια που αρχίζουν να ασκούνται σε νεαρή ηλικία, είτε λόγω των ωρών γυμναστικής, προπόνησης ποδοσφαίρου, προπόνησης χάντμπολ, γυμναστικής, αθλητισμού ή άλλων μορφών δραστηριοτήτων. Η επιλογή treningstights για παιδιά μπορεί επομένως να είναι πολύ σημαντική για μια καλή εμπειρία.

Leggings για κορίτσια

Για το μάθημα γυμναστικής ή την προπόνηση crossfit είναι καλύτερο να βρεις ένα leggings που είναι κατάλληλα για προπόνηση, και ειδικά για μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων. Η συλλογή μας από seamless leggings είναι μια καλή επιλογή για αυτή τη μορφή προπόνησης. Αυτά είναι απαλά και έχουν καλή εφαρμογή. Τα seamless leggings είναι πολύ άνετα και η ελευθερία κίνησής τους τα καθιστά την καλύτερη επιλογή για ποικιλία προπονήσεων.

Δες επίσης: Τι είναι τα seamless;

Η Camo Leggings μας είναι ένα seamless leggings για προπόνηση, που είναι τόσο κομψά όσο και άνετα. Διαθέτει την τελευταία seamless τεχνολογία από την Ιταλία, που καθιστά την προπόνηση άνετη ή την καθημερινή χρήση. Είναι τελείως μαλακό και απαλό στο δέρμα, και η υψηλή μέση προσφέρει ένα hold-in effect που σφίγγει γύρω από τη μέση ώστε το leggings να παραμένει καλύτερα στη θέση του κατά την εκτέλεση διαφόρων ασκήσεων χωρίς να γλιστρά. Αυτό το leggings έχει μια ταιριαστή μπλούζα και αθλητικό σουτιέν, για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Camo sports bra

Leggings για σπορ

Πολλοί μπορεί να έχουν ενδιαφέρον για σπορ, ή να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες όπως προπόνηση ποδοσφαίρου, προπόνηση χάντμπολ ή γυμναστική μετά το σχολείο. Ένα καλό sport leggings είναι λοιπόν σημαντικό για να διασφαλιστεί ότι η απόδοση είναι μέγιστη. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεσαι leggings για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ ή άλλο άθλημα, ένα από τα compression leggings μας μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Ένα compression leggings είναι μια σφιχτότερη leggings σε σύγκριση με "κανονικά" leggings, και η συμπίεση προσφέρει αυξημένη κυκλοφορία του αίματος, που είναι καλή για αναρρώσεις. Επειδή είναι επίσης πιο σφιχτό, προσφέρει επίσης καλύτερη εφαρμογή ώστε να παραμένει καλά στο σώμα.

Δες επίσης: Καλύτερα compression leggings 2023

Μια καλή επιλογή με βάση τα compression leggings μας μπορεί να είναι Vortex 2 Leggings. Αυτό το leggings είναι κατασκευασμένο από ένα ελαστικό και απορροφητικό ιδρώτα ύφασμα λειτουργικού νηματοποιίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τα compression leggings ιδανικά για αθλητικές δραστηριότητες, είτε είναι υψηλής είτε χαμηλής έντασης. Αυτό το leggings μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για προπόνηση ποδοσφαίρου όσο και για γυμναστική, αλλά μπορείς επίσης να το φορέσεις για καθημερινή χρήση και όποτε θες. Αυτό λειτουργεί επίσης πολύ καλά για σκι ή προπόνηση σκι.

Leggings για τρέξιμο

Εάν πρόκειται να κάνεις την δοκιμασία cooper στο μάθημα γυμναστικής, ή να γυμναστείς αερόβια είναι ένα καλό τρέξιμο leggings απαραίτητο για να έχεις μια καλή προπονητική εμπειρία. Η Famme έχει κάποια leggings για τρέξιμο που δεν γλιστρούν κάτω κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι διαφανή. Οι περισσότερες από τις leggings έρχονται σε διάφορα χρώματα, και μπορούν να συνδυαστούν με ένα από τα τρέξιμο jackets μας, αν το επιθυμείς.

Δες επίσης: Τα καλύτερα τρέξιμο leggings 2023

Η Essential Leggings μας είναι ένα high waist treningstights. Το ύφασμα είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι μαλακό, ανθεκτικό και ευέλικτο ώστε να είναι ιδανικό για τρέξιμο. Είναι ανθεκτικό, αλλά ελαστικό με υψηλή πυκνότητα ώστε να παρέχει μια τέλεια εφαρμογή με καλή συμπίεση, έτσι ώστε να παραμένει καλά κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του τρεξίματος. Τα leggings είναι κολακευτικά για όλους τους τύπους σώματος, και έχουν μια αντιρυτιδική επίδραση που επιτρέπει στο υλικό να παραμένει ομοιόμορφο και όμορφο. Εάν επιθυμείς ένα παρόμοιο leggings με τσέπες, μπορούμε να προτείνουμε το Techna Leggings.

Leggings με χρώμα

Τα leggings με χρώμα είναι αρκετά trendy και δημοφιλή, και οι φρέσκες αποχρώσεις μπορούν να κάνουν την προπονητική εμπειρία λίγο πιο διασκεδαστική. Η Famme έχει άφθονη επιλογή από leggings σε διάφορα χρώματα, όπως ροζ leggings και μοβ leggings. Αυτές οι αποχρώσεις μπορεί να είναι λίγο πιο θηλυκές και ελκυστικές για τα κορίτσια όταν επιλέγουν leggings.

Δες επίσης: Ποιο χρώμα να επιλέξω για τα leggings;

Άλλες αναρτήσεις ιστολογίου:

Leggings για μακριά πόδια, Πώς να πλένεις τα προπονητικά ρούχα,

Επιστροφή στο ιστολόγιο