treningsklær dame bestill på nett

Αθλητικά ρούχα στο διαδίκτυο

Η δυνατότητα παραγγελίας αθλητικών ρούχων online δεν έχει υπάρξει ποτέ πιο εύκολη και ανέμελη από ότι είναι τώρα. Η αναζήτηση του σωστού leggings, σόρτς προπόνησης, αθλητικής μπλούζας, sports-BH, αθλητικά παπούτσια, κάλτσες προπόνησης, και στη συνέχεια να λαμβάνετε το προϊόν απευθείας σε εσάς με μερικά μόνο κλικ, είναι πολυτέλεια της καθημερινότητας. Ιδιαίτερα τώρα κατά την διάρκεια μιας πιεστικής περιόδου δώρων, η παραγγελία ρούχων online είναι ιδανική.

Διαβάστε περισσότερα για τις συμβουλές της Famme για δώρο για εκείνη και δώρο για φίλη, που μπορείτε εύκολα να βρείτε online.  

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων και αθλητικών ενδυμάτων δεν είναι κάτι νέο, ευτυχώς. Η πώληση γυναικείων ρούχων online είναι μέρος της εμπειρίας αγορών εδώ και χρόνια, και οι περισσότεροι από εμάς το προτιμούμε από το φυσικό κατάστημα. Η Famme προσφέρει αθλητικά ρούχα μόνο online μέσω των δικών της ιστοσελίδων. Πιστεύουμε ότι το online κατάστημά μας είναι ένα από τα καλύτερα καταστήματα ρούχων λόγω καλών τιμών, οικονομικών μεταφορικών και εύκολης επιστροφής.  

 

Μετάβαση σε: 

Τα καλύτερα leggings προπόνησης

Οι καλύτερες αθλητικές μπλούζες

Τα πιο όμορφα σετ προπόνησης

Τα καλύτερα σόρτς προπόνησης

Τα πιο άνετα αθλητικά παπούτσια

Οι καλύτερες κάλτσες για προπόνηση

Προσφορές σε αθλητικά ρούχα online

 

Αθλητικά ρούχα για γυναίκες online

Η Famme είναι γνωστή για τις συλλογές της στον τομέα αθλητικών ρούχων υψηλής ποιότητας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας legging από διάφορα μοντέλα και σχέδια, αθλητικές μπλούζες και κορυφές για χαμηλής, μέσης και υψηλής έντασης προπόνηση, sports-BH με παραλλαγές στην υποστήριξη και ευελιξία, και πολλά άλλα. Έχουμε σκεφτεί όλες τις διαφορετικές καταστάσεις και ανάγκες που μπορεί να έχει κανείς κατά τη διάρκεια ποικιλόμορφων προπονήσεων, και επομένως έχουμε εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να προσφέρουμε αθλητικά ρούχα που θα είναι κατάλληλα για εσάς.   

 

Leggings και παντελόνια προπόνησης

Η Famme έχει leggings και leggings για κάθε περίσταση, όπως ενδυνάμωση, τρέξιμο, γιόγκα, διατηρώντας τη ζεστασιά, σχηματίζοντας το πισινό, για εγκύους, και άλλα. Οι περισσότερες από τις leggings μας είναι ψηλόμεσες, έχουν καλή συμπίεση, και είναι squat proof, δηλαδή όχι διάφανες. Έχετε κανονικό μήκος ή μακριά πόδια, οι περισσότερες από τις leggings μας θα ταιριάζουν τέλεια, εάν έχετε κοντά πόδια έχουμε κάποιες 7/8 και 3/4 κοντές leggings.

Περιγράφουμε όλους τους τύπους leggings και κολάν λεπτομερώς στον οδηγό leggings για γυναίκες.  

Scrunch leggings σε κόκκινο  Scrunch leggings με στήριξη

Leggings Scrunch είναι μια best seller στην κατηγορία των leggings προπόνησης. Ένα scrunch leggings έχει το εφέ που όλοι επιθυμούνΕκτός από το όμορφο σχέδιο, το leggings είναι φτιαγμένο από ένα εκπληκτικά μαλακό ύφασμα που το καθιστά εξαιρετικά άνετο και μεταμορφώνει την προπόνηση σε όνειρο. Αυτό το leggings μπορείτε να το συνδυάσετε με τοscrunch sports bra ή να το αλλάξετε με τοscrunch shorts

Διαβάστε περισσότερα για το τι είναι ένα scrunch leggings και ποια εφέ έχει εδώ

Σέμλες leggings που σχηματίζει το πισινό  Σέμλες leggings σε γκρι

Vortex Leggings είναι ένα άλλο μοντέλο από μια πολύ δημοφιλή κατηγορία leggings προπόνησης και είναι best seller στα seamless leggings. Το leggings είναι φτιαγμένο από το πιο λεπτό ιταλικό Nylon 6.6. Γι' αυτό το αθλητικό leggings έχει εξαιρετικάμαλακόάνετο, και απορροφητικό ύφασμα. Μια ελαφρώς βαρύτερη έκδοση του vortex leggings είναι το Vortex Leggings 2 που προσφέρειπερισσότερη συμπίεση λόγω υψηλότερης περιεκτικότητας σε Elastan. Ένα άλλο μοντέλο που προσφέρει υψηλότερο βαθμό παραμόρφωσης είναι τοElevate Vortex Leggings. Συνδυάστε το αγαπημένο σας vortex leggings με τοelevate crop top για ένα πλήρες σετ προπόνησης.

Διαβάστε περισσότερα για τα καλύτερα seamless leggings, για μια καλύτερη κατανόηση του τι είναι η seamless τεχνολογία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ. 

 

Αθλητικές μπλούζες και κορυφές

Η Famme προσφέρει μια ευρεία γκάμα από αθλητικές μπλούζες, που περιλαμβάνει τόσο αθλητικές μπλούζες, T-shirts, crop tops, tank tops, sports BH, και άλλα.

Ocean Long Sleeve είναι best seller μεταξύ των πελατών. Αυτή είναι μια seamless και προσωπική αθλητική μπλούζα με υψηλή άνεση. Τοαπορροφητικό ύφασμα είναι μαλακό, αναπνεύσιμο, και έχει μια mesh-υφή για βέλτιστη αερισμό. Αυτή η αγαπημένη στις μακρυμάνικες αθλητικές μπλούζες έρχεται επίσης σε μια έκδοση crop top. Αυτά τα μοντέλα είναι βασικά κομμάτια στο ρούχα προπόνησης, αλλά οι αθλητικές μπλούζες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και εφαρμογών.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για όλες τις διαφορετικές μας αθλητικές μπλούζες στον οδηγό αθλητικών μπλούζων. 

Μακρυμάνικη αθλητική μπλούζα σε μπλε και κόκκινο  Μακρυμάνικη αθλητική μπλούζα crop top σε μπλε

Διαβάστε επίσης περισσότερα για:


    Σετ προπόνησης

    Υπάρχουν λίγα πράγματα που προσφέρουν πιο έτοιμη για μάχη αίσθηση από ένα όμορφο σετ προπόνησης. Η Famme προσφέρει μια ευρεία γκάμα από συνδυασμένα leggings και αθλητικά μπλουζάκια, ώστε να νιώθετε φρέσκοι για την επόμενη σκληρή προπόνησή σας. 

    Leggings Camo σε συνδυασμό με Camo Sports Bra είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σετ στον τομέα των αθλητικών ρούχων, και οι πελάτες λατρεύουν αυτόν τον συνδυασμό! Και το leggings, και το sports BH έχουν κατασκευαστεί με seamless τεχνολογία και έχουν ένα εκπληκτικά μαλακό ύφασμα. Το leggings έχει ψηλή μέση που προσφέρει μια επίδραση στήριξης. Το sports BH έχει καλή υποστήριξη και δένει κοντά στο σώμα.

    Ριγκέ σετ προπόνησης σε γκρι  Camo σετ προπόνησης σε κόκκινο

    Ένα άλλο δημοφιλές σετ προπόνησης είναι το Peachy Scrunch Leggings σε συνδυασμό με Peachy Sports Bra. Αυτό το leggings είναι ένα όμορφο seamless leggings μευψηλή μέσηφαρδιά μέση, και κολακευτικό scrunch πίσω. Το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από το ίδιο ύφασμα και είναι μαλακό και άνετο.

    Εξερευνήστε όλη τη συλλογή της Famme από όμορφα και sporty αθλητικά ρούχα. Θα ανακαλύψετε σίγουρα τη νέα σας αγαπημένη επιλογή μαζί μας!

     

    Σόρτς προπόνησης

    Ένα σόρτς προπόνησης είναι μια υπέροχη επιλογή όταν θέλετε να προπονηθείτε σε ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Τα σόρτς προπόνησης της Famme σας προσφέρουν πλήρη ελευθερία κίνησης. Με βέλτιστη υποστήριξη, γρήγορη ξήρανση και αναπνεύσιμα υφάσματα, αυτά τα σόρτς είναι ιδανικά για όλα τα σπορ, δραστηριότητες και στυλ ζωής. Είτε το σόρτς είναι για βάρη, καρδιο, γιόγκα ή HIIT, τα σόρτς προπόνησης γυναικών είναι σχεδιασμένα ώστε να επιτρέπουν σε εσάς να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό. Πάντοτε. 

    Softy Shorts είναι best seller στη συλλογή σορτς προπόνησης. Είναι ένα μαλακό και στενό σόρτς με V-shape πίσω. Κατάλληλο για κάθε τύπου προπόνησης από άρση βαρών έως τρέξιμο. Αν επιθυμείτε ένα σόρτς που έχει σχεδιαστεί ειδικά για έντονες προπονήσεις τρεξίματος, τότε τοPace Running Shorts στενή εσωτερική γραμμή για να αποτραπεί η διαφάνεια, και μια χαλαρή εξωτερική γραμμή για μέγιστη κίνηση και άνεση κατά τη διάρκεια του τρεξίματος.

    Sømløs σορτς προπόνησης με scrunch σε σκούρο γκρι  Seamless σορτς προπόνησης με εφέ στήριξης σε γκρι

    Για καλύτερη εικόνα των διαφόρων τύπων σορτς που προσφέρουμε, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα καλύτερα μας σόρτς προπόνησης, τα καλύτερα μας ορεινά σόρτς, και τα καλύτερα μας biker σόρτς

     

    Αθλητικά παπούτσια

    Endorphin RX1 Shoes είναι πηγή υπερηφάνειας στην κατηγορία των αθλητικών παπουτσιών. Αυτά είναι ελαφριά παπούτσια τρεξίματος με καλή απορρόφηση, και μια chunky σόλα φτιαγμένη από ελαφρύτερο EVA αφρό σε συνδυασμό με τεχνολογία Ortholite. Τα αθλητικά παπούτσια έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την βέλτιστη υποστήριξη και άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης μεOrtholite εσωτερική σόλαΚατασκευασμένο mesh που αναπνέει, και μαλακή υποστήριξη γύρω από τους αστραγάλους και τη φτέρνα. Αυτά τα παπούτσια είναι τέλεια για τόσο για προπόνηση, όσο και για τη δουλειά για εκείνους που έχουν ενεργό επαγγελματικό βίο. Τα παπούτσια είναι προσαρμοσμένα στην ελληνική αγορά και ταιριάζουν τόσο σε φαρδιά όσο και σε στενά πόδια.

    Αθλητικά παπούτσια με chunky σόλα σε μαύρο και άσπρο  Αθλητικά παπούτσια σε μαύρο με chunky σόλα

    Διαβάστε περισσότερα για αυτά τα 5 σημάδια που δείχνουν πότε πρέπει να αλλάξετε αθλητικά παπούτσια

     

      

    Τα αθλητικά παπούτσια αντέχουν στο πλύσιμο και σε άλλους τύπους πλυσίματος. Διαβάστε περισσότερα για όλους τους διαφορετικούς τρόπους για να πλύνετε τα Endorphin RX1 σας εδώ.

     

    Αθλητικές κάλτσες

    Η Famme έχει μια μεγάλη ποικιλία από αθλητικές κάλτσες σε διάφορα μήκη και χρώματα. Εδώ θα βρείτε κάλτσες για καλοκαίρι, χειμώνα και για όλα τα είδη προπονήσεων. Επιλέξτε ανάμεσα σε ankle κάλτσες ή κάλτσες πλήρους μήκους. Έχουμε raggsokker από νορβηγικό μαλλί, ullsokker από μερινό, tennissokker, bambussokker, nylonsokker και bomullssokker.

    Ακολουθήστε αυτήν την οδηγία για κάλτσες για να βρείτε το τέλειο ζευγάρι για εσάς και τις ανάγκες σας, καθώς και αυτήν την οδηγία για την επιλογή κάλτσων ειδικά για προπόνηση. 

    Τένις κάλτσες σε πλήρες μήκος λευκό  Αθλητικές κάλτσες πλήρους μήκους σε λευκό με λογότυπο

    Καλές κάλτσες μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά κατά την διάρκεια της προπόνησης, ειδικά σε κρύες ημέρες. Η Famme προσφέρει τόσο λεπτές όσο και χοντρές κάλτσες που θα ταιριάζουν στα αθλητικά παπούτσια σας για να διατηρήσουν τη θερμότητα κατά τη διάρκεια προπονήσεων και περιπάτων σε κρύες φθινοπωρινές και χειμωτικές ημέρες. Για πιο ζεστές ημέρες συνιστούμε Κάλτσες από μπαμπού. Αυτές είναι ankle κάλτσες από ένα όμορφο αναπνεύσιμο υλικό που έχει σχεδιαστεί για να καταπολεμήσει τόσο τον ιδρώτα όσο και τη δυσοσμία. 

    Διαβάστε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα των κάλτσας από μπαμπού.

     

    Αθλητικά ρούχα online και προσφορές

    Όταν θέλετε να αγοράσετε αθλητικά ρούχα online, παρατηρείτε ότι συχνά υπάρχουν περισσότερες προσφορές και εκπτώσεις στα ηλεκτρονικά καταστήματα από ότι στα φυσικά καταστήματα. Οι χαμηλές τιμές για προϊόντα που πωλούνται μόνο online οφείλονται στη μείωση του κόστους των εταιρειών που δεν χρειάζονται πόρους για φυσικά καταστήματα. Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πολύ πιο προσιτή τιμή μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων από ότι αν πουλούσαμε και στα φυσικά καταστήματα. Για αυτόν τον λόγο επιθυμούμε να κάνουμε την διαδικασία αγορών δώρων σας φέτος ακόμα πιο εύκολη και αναζωογονητική με απίστευτες προσφορές και εκπτώσεις κατά την διάρκεια Black Friday, και μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα εκπτωτικά προϊόντα και προϊόντα outlet  το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

    Επιστροφή στο ιστολόγιο